Decorette denkt mee, voelt prima aan wat de klant wil en geeft een altijd zeer vrijblijvend en eerlijk advies.
Zeer goede service en proberen zo goed mogelijk dat te doen hoe de klant het wil!
Niet tevreden. Bovenverdieping duurt veel te lang. Koos zat van Week tot Week vol.
Na een eerste slechte ervaring toch weer naar ze gegaan. Installatie nu wel goed alleen op de factuur stond niet de aanbetaling in mindering. Moest eerst betalen en nu maar hopen dat ze terug storten
Goede vakmanschap verzorgd en meedenken goede tips wij zijn erg tevreden
Zeer ruime keus en bovendien kwaliteit. Service is erg goed. Heel erg tevreden.
prima service afspraken worden nagekomen en er wordt meegedacht.
Zeer goed geadviseerd over onderdelen waar ik nog niks van gezien had. En wat ik zonder moeite overnam.
Over het algemeen goede ervaring. Een puntje: Planning kan beter. Uit eigen ervaring blijkt dat ik net thuis was en de bezorger/ophanger was er al terwijl hij een uur later, conform afspraak, aanwezig zal zijn. Wellicht een tip om de klant eerst te bellen of het schikt.
Goede service, vakkundig geholpen.
Mindere score op service omdat de tijden van de afspraken thuis (meten en ophangen) niet werden gehaald. Verder was alles ok
Gordijnen en behang uitgezocht voor kamer dochter. Op basis van de tekening kwam dit op euro 600 inclusief behangen. Behanger werd geregeld. Over 2 maanden kwam haar nieuwe meubels en dat was geen probleem. De eigenaar kwam nameten en toen werd het al euro 900,-. Behanger zou worden geregeld. Na een aantal weken maar eens gebeld. Helaas behanger vergeten te vragen. Behanger kwam langs en gaf aan dat de muren nogal moeilijk waren om af te stomen, twee dagen werk en nog net voor levering bed en meubels klaar. Toen de behanger kwam en het behang zag gaf hij aan dat dit veel te dun was om op de kale muur geplakt te worden. (Had de eigenaar bij het opmeten dit niet gelijk kunnen zeggen?) Er moest een onder behang op de muur een dag extra werk en euro 500 meer. Uiteindelijk zaten we op euro 1425 in totaal en was de kamer na 8 weken na bestelling nog niet af. Dus de meubels konden niet worden geleverd en moesten worden opgeslagen. De verkoopster zijn vrouw had moeten aangeven dat dit erg dun behang was en niet op alle muren kon worden geplakt. de eigenaar had bij opmeten moeten weten wat er was besteld en dit moeten aangeven. We hebben nog samen naar de muren gekeken door er een stuk behang af te halen. Het plakken van het onder behang was 2x zo duur als het eigenlijke behang dat er overheen kwam en dat zagen we pas toen we de gordijnen ophaalden en betaalden. Nog wel euro 100 korting gehad, maar tevreden over het verloop van de levering en bestelling zijn wij niet. Overigens zit het behang er wel heel mooi op.
Sinds de aankoop van onze woning 6 jaar geleden zijn we meerdere keren bij Decorette Buysman geslaagd bij de aankoop van gordijnen, vloeren en behang. Altijd keurig te woord gestaan en waardevol advies meegekregen. Wat ons betreft een aanrader!
Al is alles nog niet af en geleverd, mijn huis wordt en plaatje.
Mooie producten, goede service, betrouwbare mensen. Ze denken met je mee en streven naar het beste resultaat voor de klant. Top!
Altijd vriendelijk en secuur
Het aandragen van 'n idee wordt vertaald in een prima advies, zonder je iets op te dringen. Het gevoel dat je er sámen uitkomt, is altijd aanleiding om terug te blijven komen.
Zeer tevreden. Mevr. Groen-Collet
Prima service en prijs verhouding
Hebben gordijnen voor de caravan besteld. Verliep procedureel niet helemaal zoals wij dachten. Ook bij het ophalen bleek dat de bestelling niet compleet was. Zo waren de rails niet aanwezig en werd gevraagd of ik misschien morgen terug kon komen. Was nog een afspraak buiten de deur gepland terwijl wij de dag ervoor waren gebeld dat de bestelling kon worden opgehaald??. Nadat de rails op maat alsnog gezaagd waren bleek de spiraal niet aanwezig. Kortom: slechte controle vooraf dus.
Goed advies en zeer bekwaam personeel, jammer van de lange wachttijd en mindere prijs/kwaliteit verhouding.
Creëer jouw eigen thuis! ‘Een mooie vloer, warm kleed en geweldige gordijnen; daar word je toch blij van? Creëer je eigen thuis met een actueel behang en een prachtige krijtverf op de muur. Met kussens in alle denkbare kleuren en patronen haal je ieder seizoen of trend in huis. Op jouw manier, in je eigen stijl. In je eigen tempo. Advies aan huis We helpen je heel graag bij het maken van een plan voor dit interieur waar je je goed voelt. Het leuke werk doen we samen; wat past er bij jouw woonwensen en stijl? Wat inspireert je? Het minder leuke werk doen we heel graag voor je. Thuis opmeten, monteren, confectioneren, ophangen, leggen. We doen dat met heel veel plezier en precisie, want het