Heel goede ervaring. Prima levering. Goede voorlichting.
pvc vloer super gelegd en trappen erg mooi bekleed
Prima service en meedenken in oplossingen. Rust in de winkel en vakmensen die weten waarover ze spreken.
Vakmanschap en Verantwoordelijkheid is uitstekend!
Altijd bereid tot goed advies en goede service. Er mag dan wel een prijskaartje aan hangen maar dat is deze zaak dubbel en dwars waard
Een fijne betrouwbare winkel
Wij hebben een sceen besteld bij Decorette. Zo als afgesproken is kregen we keurig een belletje toen het binnen was. Op de afgesproken tijd werd het sceen zeer vakkundig genomteerd door ervaren personeel en zeer vriendelijk personeel.Alleen maar lof!!! toppie
Ophangen gordijnen op zeer vakkundige wijze evenals het monteren van een Jalouette.
Vouwgordijn van Luxaflex, goed geadviseerd en snel gemonteerd.
Prima service!
Prettig geholpen en vakkundig opgehangen
Door ziekte van de monteur kon montage niet op de geplande dag plaatsvinden. Gelukkig kon in goed overleg op korte termijn een nieuwe datum worden gepland. Fijn dat men flexibel kon zijn.
kennis van zaken, goede advisering en tijd om ook zelf te kijken en te zoeken.
prima kwaliteitswinkel
Super geholpen en super snelle service en mooie kwaliteit. Wij komen zeker nog eens terug
Goed, vakkundig, snel. Van offerte naar order naar levering. Perfect
Zeer goed. In deze tijd wil je iets snel geleverd hebben en niet weken wachten. Decorette had een groot assortiment en kon bovenal de week erop leggen. T.o.v de andere bekende winkels was dit doorslaggevend en was de keuze snel gemaakt.
We zijn er elke keer snel en goed geslaagd.
Creëer jouw eigen thuis! ‘Een mooie vloer, warm kleed en geweldige gordijnen; daar word je toch blij van? Creëer je eigen thuis met een actueel behang en een prachtige krijtverf op de muur. Met kussens in alle denkbare kleuren en patronen haal je ieder seizoen of trend in huis. Op jouw manier, in je eigen stijl. In je eigen tempo. Advies aan huis We helpen je heel graag bij het maken van een plan voor dit interieur waar je je goed voelt. Het leuke werk doen we samen; wat past er bij jouw woonwensen en stijl? Wat inspireert je? Het minder leuke werk doen we heel graag voor je. Thuis opmeten, monteren, confectioneren, ophangen, leggen. We doen dat met heel veel plezier en precisie, want het