Goed advies en een goede deskundige service.
We worden altijd vakkundig en prettig geholpen Kwaliteit is prima Kortgeleden de trap laten bekleden ook dat is naar volle tevredenheid uitgevoerd
Goede service, houden zich aan de afspraak.
Vanaf april bezig voor plissegordijnen. Vooraf zaken besproken, maar steeds klopte er iets niet. Had al een voorgevoel op het laatst. Nu hangen de gordijnen nog niet goed en moet de leverancier komen. Had op z n minst een telefoontje verwacht. Maar tot op heden alleen de rekening ontvangen. Geen goede service. Moet zelf steeds overal achterna bellen.
Prima service!
geweldig advies m.b.t. tot behang, vloeren, binnenzonwering, klantvriendelijk, attent, goed telefonisch contact. Goed werk van behanger en vloerlegger.
Prettig en goed geadviseerd door (in ons geval) Monique.
Fijne zaak, willen verkopen en willen de klant helpen
Positief
Alles verliep prima!
Prima geregeld, goed van raad voorzien !!
Goed adviezen en tips door prettige en deskundige vakmensen. Denken met je mee!
Prima vooral vriendelijke bediening
nog probleem met rolgordijn op slaapkamer. Rolt de verkeerde kant op. Al een keer over gebeld maar tot op heden nog niet opgelost. Zijn nog niet geweest om te kijken.
Prima winkel, betrouwbaar, vriendelijk, eerlijk.
goede en snelle service en er wordt op een goede manier advies gegeven. Men denkt mee met de klant om tot het beste resultaat te komen
HEEL KLANTVRIENDELIJK EN NETJES WAT IK, ALTHANS ER VAN VERWACHT. ik kom zeker terug wanneer dat van toepassing is.
Goed advies, vriendelijk geholpen. Aanrader
prima geholpen
Creëer jouw eigen thuis! ‘Een mooie vloer, warm kleed en geweldige gordijnen; daar word je toch blij van? Creëer je eigen thuis met een actueel behang en een prachtige krijtverf op de muur. Met kussens in alle denkbare kleuren en patronen haal je ieder seizoen of trend in huis. Op jouw manier, in je eigen stijl. In je eigen tempo. Advies aan huis We helpen je heel graag bij het maken van een plan voor dit interieur waar je je goed voelt. Het leuke werk doen we samen; wat past er bij jouw woonwensen en stijl? Wat inspireert je? Het minder leuke werk doen we heel graag voor je. Thuis opmeten, monteren, confectioneren, ophangen, leggen. We doen dat met heel veel plezier en precisie, want het