Deskundige hulp met kwaliteits producten.

Deskundig personeel en kwalitatief goed en mooi behang en gordijnen

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Decorette ELBURG Rolluiken als horren besteld. Alles wat mis kon gaan ging mis!!! Uiteindelijk na een hele poos is de buitenkant van de rolluiken en de horren goed gekomen. Binnen erg slordig gemonteerd!!! Op de site staat dat ze vakmensen in dienst hebben. Binnen muur beschadigd. Uiteindelijk korting gekregen plus een bos bloemen. Met dat geld moest ik zelf de muur wat beschadigd was oplossen.

keurig behangen, maar...

De behanger heeft netjes werk op de muren geleverd en was vriendelijk en beleefd. Jammer dat hij de vloer niet afgedekt had, daardoor hadden we veel werk om na afloop vastgeplakte restjes behang en lijm van de vloeren te verwijderen.

Eenvoudig bestelling te plaatsen.

We hadden nog wat scanbehang nodig. Dit is telefonisch geregeld. We konden de rol snel ophalen.

Onvoldoende communicatie en niet tevreden over montage

Jaloezieën eerst verkeerd opgehangen, waardoor 6 onnodige extra gaten in ons net gestuckt een gesaust plafond. Ontzettend zonde en slecht gereageerd. Gordijnen 6cm te lang. Hierna nog 4 weken zonder gordijnen gezeten en dat vind ik echt een hele lange tijd voor iets wat niet mijn fout is. Al met al, absoluut niet tevreden.

Prima, netjes gewerkt.

Netjes gewerkt, vriendelijk.

Uitstekend geholpen en zeer snel gemonteerd

Waren het over materiaal en kleur snel eens en datum van montage gaf de doorslag

Voldoende

Begin mei gordijnen, jaloezieën en rolgordijnen besteld. Nu is het eind oktober en het is nog steeds niet voor elkaar. Toen het eindelijk binnen kwam waren het de verkeerde kleur gordijnen. Afspraken worden soms niet goed nagekomen. Uiteindelijk wel de gordijnen en jaloezieën gekregen die ik wilde. Het is heel mooi!

prima service

gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Vriendelijke service.

Niet tevreden over monteren van plissé en gordijnen

De top-down bottom-up plissé die bevestigd is op onze tuindeuren blijft van boven niet vast zitten en zakt steeds naar beneden, ook na melding en check door Decorette. De gordijnen die op de kinderkamer zijn geleverd en opgehangen, hingen scheef en na check van Decorette nog steeds, met te grote en ongelijke afstand tussen onderkant gordijn en vloer.

klantvriendelijk , duidelijk met goede afspraken

voor een ieder aan te bevelen.

Afspraken na komen \ Prima

Prima service. Zowel bij aan koop als bij levering.

Echter, er bleef toch nog een vraag over na levering t.w. wij vonden de bedieningslintjes nogal kort. Bij navraag bleek dit een Europese voorwaarde te zijn gelet op kind veiligheid. Hadden we graag eerder gewqeten.

Zeer tevreden.

Fijne verkopers ? Netjes thuis bezorgd.

Late en verkeerde levering

Wij gingen naar een locale bedrijf voor maatwerk en kwaliteit. Helaas zijn de leveringen heel lang. En ook voor de 3-e keer een verkeerde levering. Kwaliteit moet nog blijken in gebruik, daar kan ik nu nog niet over oordelen. Verder vriendelijke medewerkers, vooral de dames op kantoor.

Zeer zorgvuldig gewerkt en goede service.

Als uitstekend.

Rolgordijn en Hor besteld voor velux dakraam en laten monteren. prima werk geleverd goede monteur met verstand van zaken.

De juiste keuze

Een prachtig mooi veelkleurig vloerkleed. Uit het enorme aanbod uiteindelijk de juiste keuze gemaakt.

Correct goed werk geleverd.

Alles netjes en coform afspraak. Behang, verf etc. Zeker een aanrader.

Goed geholpen, goede service

Prettige winkelpersoneel met deskundigen advies.

Wij hebben verschillende producten bij Decorette Elburg besteld. Deze waren op tijd geleverd. Een product kwam wat later, daar hebben ze ons over geïnformeerd . Over een product waren we niet tevreden, daar is nu een oplossing voor gekomen. Tevreden.

Prima service, makkelijk mee om te gaan

Eenvoudig een herhaalbestelling geplaatst. Bij ophalen kreeg ik voor een niet bij Decorette gekochte rolgordijn een vervangend onderdeel gratis mee.

Geweldig geholpen en super aardige verkopers

We hebben behang uitgezocht , jalouzieen, gordijnen. En alle keren dat we er waren zijn we super geholpen . Erg vriendelijke verkoop(sters) . En ook goed advies gekregen . Om het in 1 woord te omschrijven : top!!

Tijdafspraak niet nagekomen, werk prima

Afspraak was niet opgenomen in hun agenda. De dag erop het werk en de spullen prima in orde.

Over Decorette

Creëer jouw eigen thuis! ‘Een mooie vloer, warm kleed en geweldige gordijnen; daar word je toch blij van? Creëer je eigen thuis met een actueel behang en een prachtige krijtverf op de muur. Met kussens in alle denkbare kleuren en patronen haal je ieder seizoen of trend in huis. Op jouw manier, in je eigen stijl. In je eigen tempo. Advies aan huis We helpen je heel graag bij het maken van een plan voor dit interieur waar je je goed voelt. Het leuke werk doen we samen; wat past er bij jouw woonwensen en stijl? Wat inspireert je? Het minder leuke werk doen we heel graag voor je. Thuis opmeten, monteren, confectioneren, ophangen, leggen. We doen dat met heel veel plezier en precisie, want het