Goed tot niet zo goed

Mijn bestelde zaken zoals vloerbedekking, gordijnen, luxaflex, rolgordijnen en een hor zijn prima geinstalleerd. Ik zou hier een 10 voor gegeven hebben, ware het niet dat bij het installeren van de vloerbedekking, de verf van mijn pas geverfde kamer en overloop beschadigd zijn. Ik heb Decorette hiervan in kennis gesteld, maar nu na een maand is hier nog geen oplossing voor gekomen en daar baal ik behoorlijk van!

Super snelle top service!

Omdat wij hadden bedacht het stucwerk van de slaapkamers te laten doen, moesten de kamers leeg. Toen die leeg waren, zagen we dat we toch echt het tapijt moesten laten vervangen en dan ook maar meteen nieuwe gordijnen. Dus belde ik John en binnen anderhalve week kon het tapijt gelegd worden!!! Echt heel blij mee, daardoor zaten wij maar heel kort in de verbouwingstroep. Gordijnen duurde iets langer, maar wij kregen gordijnen te leen. Super service!

Fantastisch geholpen bij het uitzoeken

Prachtig mooie op maat gemaakte jaloezieën aangeschaft en John heeft hier goed in geadviseerd, qua materiaal en kleur, een plaatje. De mannen hebben deze zeer vakkundig opgehangen. Decorette team bedankt’

Perfect, om behandeling onze opdrachten, nazorg en afhandeling

Zeer professioneel

Zeer vakkundig en netjes.

Goed advies , goede informatie. Prima stoffeerders. Naar een klein probleem goed geluisterd, goed bekeken en een goede oplossing gezocht . Prima service!

Prima zaak

Altijd behulpzaam en met goede service

De hele bestelling en montage ging enorm snel.

Rolgordijnen werden snel ingemeten. Voor we het wisten, waren ze al bij jullie binnen. En er kon heel snel een afspraak gemaakt worden, zodat ze opgehangen konden worden. Top service!

Uitstekende service; fijne mensen

Van begin tot eind prima geadviseerd

Kwalitatief goed product, service net voldoende.

Op mail n.a.v. een offerte werd (een aantal dagen) niet gereageerd. Na even bellen werd het gelukkig snel opgepakt. De montage afspraak werd op de dag zelf afgezegd omdat andere montage afspraken waren uitgelopen. Dit kan gebeuren. Ik zou worden gebeld voor een nieuwe afspraak. Een week later had ik nog niets gehoord. Nadat ik zelf belde werd ik dezelfde dag nog terug gebeld voor het maken van een nieuwe montage afspraak. Montage verliep keurig. De medewerkers waren vriendelijk, hebben een kwalitatief goed product geplaatst en hebben het afval netjes meegenomen. Het bedrag dat voor de montage van de horren werd gerekend vind ik royaal t.o.v. de arbeid die er voor geleverd moet worden. Samenvattend: er wordt kwaliteit geleverd, maar communicatief gezien is er zeker winst te behalen.

super

Zoals we gewend zijn alles tot in de puntjes geregeld. en de montage mensen alles keurig gedaan, goed advies en alles schoon opgeleverd.

super

SUPER

Heel er goed en correct

Zijn heel goed geholpen prima bedrijf

Altijd goed

Fijne service, mooie producten en flexibel met monteren. Altijd meedenken, heel fijn!

Top bedrijf

Goede service, fijne mensen!

Goed geholpen, goede adviezen en een zeer service gerichte instelling

Nadat we een bezoek aan de winkel hadden gebracht om ons te orienteren inzake de aankoop van pvc werden diverse stalen thuis getoond om een reeler beeld te krijgen van kleur/decor ten opzichte van de totale kamer. Dit was zeer verhelderend en hierdoor hadden we het idee een goede keuze te kunnen maken.

Erg goed

Goede voorlichting in winkel, geduld, bezoek aan huis van te voren, goed advies! De verrichte werkzaamheden verliepen erg naar mijn zin. Goede werkers hebben in alle rust de trap vakkundig bekleed. Ook aangenaam in de omgang. Complimenten voor een ieder!

Heel erg fijn en deskundig geholpen

Heel erg fijn en deskundig geholpen in de winkel en thuis toen de gordijnen ingemeten werden en geplaatst zijn Top! Het is erg mooi

Zeer vriendelijk, betrouwbaar en professioneel. Ze leveren prima werk af. Volgende keer gaan we hier weer heen als we iets nodig hebben.

Wederom erg blij met Decorette

Dit is de tweede keer dat wij Decorette benaderd hebben. Beide keren zeer tevreden met het advies, de bestelling en de installatie. Super service.

Een uiterst prettige winkel.

Onze ervaring met De Decorette Hoorn zijn zonder meer positief. Er wordt vakkundig met je meegedacht, zij nemen alle tijd om je wensen te bespreken. En als er dan een keuze is gemaakt, wordt een en ander geheel volgens afspraak uitgevoerd. Chapeau dus!

Super vakmensen

Super vakmensen ,weten wat ze doen

Bij Decorette hebben wij het naar ons zin.

Met Decorette kan je goede afspraken maken, tot nu toe verloopt ons contact goed, wel moet het werk nog uitgevoerd worden, maar daar hebben wij alle vertrouwen in.

Altijd goede service

Er wordt goed naar je wensen geluisterd, zodat er een passend en mooi eindresultaat volgt. Al jaren zeer tevreden.

Over Decorette

Creëer jouw eigen thuis! ‘Een mooie vloer, warm kleed en geweldige gordijnen; daar word je toch blij van? Creëer je eigen thuis met een actueel behang en een prachtige krijtverf op de muur. Met kussens in alle denkbare kleuren en patronen haal je ieder seizoen of trend in huis. Op jouw manier, in je eigen stijl. In je eigen tempo. Advies aan huis We helpen je heel graag bij het maken van een plan voor dit interieur waar je je goed voelt. Het leuke werk doen we samen; wat past er bij jouw woonwensen en stijl? Wat inspireert je? Het minder leuke werk doen we heel graag voor je. Thuis opmeten, monteren, confectioneren, ophangen, leggen. We doen dat met heel veel plezier en precisie, want het