Juiste hulp bij het uitzoeken om tot een passende samenstelling te komen, en daarna een correcte uitvoering. ( plaatsen )
We zijn super tevreden met Decorette Hoorn. Mooie materialen, betrokken medewerkers en ouderwets goede service.
Zeer ervaren, vakkundige, vriendelijke organisatie / personeel. Zeer tevreden met eindresultaat.
vriendelijk personeel met een deskundig advies! Zeker voor herhaling vatbaar!👍🏻
Erg goede ervaring, uitgebreid advies gekregen in de winkel en thuis. Installatie ging vlug en efficiënt door vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Zoals we gewend zijn: prima service, perfect in uitvoering en degelijk vakwerk. Vooral ook de afwerking is prima: alles opgeruimd, afval afgevoerd, en zelfs gestofzuigd.
Alles is heel netjes gedaan van bestellen tot het leveren en ophangen. Wij zeker voortaan bij decoratie langs.
Er wordt zorgvuldig en schoon gewerkt , beleefd en vriendelijk behulpzaam personeel en geduldig
Prima en enthousiast geholpen door John!!
Wij zijn goed en stipt volgens onze afspraken geholpen
kwam afspraak goed na goed advies
vloerbedekking op trap geplaatst, zeer netjes gelegd professioneel en erg blij mee
Goed advies. Snelle service,vakkundig gemonteerd. vriendelijk personeel.
Betrouwbaar, deskundig en vriendelijk personeel in de winkel en bij plaatsen van nu en eerder gekochte laminaatvloer, buitenzonwering en eerder vloerbedekking en gordijnen
Snelle reactie goed advies snelle levering aardig personeel
John de aardige man!! vandaag alles opgehangen, ziet er super mooi uit en de mannen waren erg vriendelijk! heel blij mee!!
Vitrage en duetten keurig en netjes aangebracht. Over het behang zijn we ook zeer tevreden!
Goede adviezen en snelle service. De kwaliteit is zeker goed. De prijs ligt best hoog.
prima assortiment en meedenkend !erg prettig en prachtig resultaat
prettig snel meedenkend behulpzaam
Volgende keer, gaan we zeker terug. Prima advies en service.
Creëer jouw eigen thuis! ‘Een mooie vloer, warm kleed en geweldige gordijnen; daar word je toch blij van? Creëer je eigen thuis met een actueel behang en een prachtige krijtverf op de muur. Met kussens in alle denkbare kleuren en patronen haal je ieder seizoen of trend in huis. Op jouw manier, in je eigen stijl. In je eigen tempo. Advies aan huis We helpen je heel graag bij het maken van een plan voor dit interieur waar je je goed voelt. Het leuke werk doen we samen; wat past er bij jouw woonwensen en stijl? Wat inspireert je? Het minder leuke werk doen we heel graag voor je. Thuis opmeten, monteren, confectioneren, ophangen, leggen. We doen dat met heel veel plezier en precisie, want het