best ventje die albert met smaak
Heel vriendelijk geholpen, en meedenkend in oplossingen. Kortom een dikke 10!
Goed advies bij keuze behangsoort, en het is fantastisch opgehangen
Vakkundig | Kwaliteit | Betrouwbaar
Super geholpen en heel aardig personeel
Goede service! Fijn familie bedrijf met korte lijnen en erg willing om mee te denken in oplossingen en opties betreft mogelijkheden, afspraken en plaatsing etc. Erg fijn!
voor advies hier geweest maar wat een onaangenaam persoon werkt er hier totaal geen advies dringt van alles op. Ze hebben de klant hier totaal niet hoog in het vaandel. Wat een waardeloze winkel. Ook als je later nog beld voor een vraag alvorens je over wil gaan op bestellen word je zo lullig geholpen dat ik uiteindelijk mijn spullen ergens anders heb gekocht waar ik wel keurig tewoord werd gestaan en geadviseerd.
Nette begeleiding en goed advies
Ik ben tevreden met de service en advies en vakmanschap!!! Wat beter kan is de communicatie (offertes wat professioneler uitwerken en zorgvuldig qua doorsturen (paar keer verkeerd gegaan)
Wij zijn heel tevreden en zijn erg blij met de plissegordijnen. Het enige dat aan onze aandacht is ontglipt, maar dat is onze fout, is wellicht dat de plissegordijnen in de badkamer en het toilet nogal opvallen. De gordijnen vallen op omdat ze niet, net zoals de muren wit zijn. Maar dat is een detail.
Onbetrouwbaar personeel. Je bestelt iets en je krijgt zonder enige overleg wat anders (mindere kwaliteit) geleverd en de schuld wordt dan nog bij jou als klant neergelegd op een hele onbeschofte manier. Ook de offerte die je krijgt is heel onprofessioneel en staat vol met fouten.
Mooi assortiment, goed advies, goede service, mooi resultaat.
Vloerbedekking gelegd door medewerker. Prima gedaan. Aankoop gedaan via Roelofarendsveen
Snelle en vakkundige werkzaamheden om mijn gordijnen electrisch te maken.
Deskundig en smaakvol
Allereerst ben ik klant van Decorette Roelofarendsveen, niet van NV, komt niet goed over in de mail. Het feit dat ik bij jullie klant ben is vanwege het ruime assortiment, maar zeker vanwege Ray, die een uitmuntende service verleent en de behulpzame dames Danielle & Iris in de winkel. Dank voor de mooie horren en vorig jaar de schitterende traploper.. vriendelijke groeten Wendy vd Valk
Bij vakmanschap een 6 ingevuld, hetgeen een beetje detoneert met overige cijfers. Reden is dat ik de ELEKTRISCHE aansluiting van de gordijnen bij mijn moeder (FT Boere-v/d Wal in Noordwijkerhout) iets onder de maat vind. Ik zag bij montage al dat elektrische verbindingen niet goed gemaakt werden, heb dat zelf overgedaan. Bij demontage goot ging het al fout: kroonsteenverbindingen vielen uit elkaar. Heb zelf gesoldeerd en met krimpkous geisoleerd. Rest was KEURIG!
Goede ervaring, keurig geleverd volgens afspraak. Netjes geinstalleerd.
Creëer jouw eigen thuis! ‘Een mooie vloer, warm kleed en geweldige gordijnen; daar word je toch blij van? Creëer je eigen thuis met een actueel behang en een prachtige krijtverf op de muur. Met kussens in alle denkbare kleuren en patronen haal je ieder seizoen of trend in huis. Op jouw manier, in je eigen stijl. In je eigen tempo. Advies aan huis We helpen je heel graag bij het maken van een plan voor dit interieur waar je je goed voelt. Het leuke werk doen we samen; wat past er bij jouw woonwensen en stijl? Wat inspireert je? Het minder leuke werk doen we heel graag voor je. Thuis opmeten, monteren, confectioneren, ophangen, leggen. We doen dat met heel veel plezier en precisie, want het