Nog nooit meegemaakt dat een meubelproduct eerder werd afgeleverd dan door de leverancier werd aangegeven. Je kan er dan van alles bij bedenken maar hetbfeit blijft. Ook de aflevering ging sneller dan verwacht. Een hele fijne ervaring. Maar belangrijker was de continue bereidheid om vragen te beantwoorden. Een verbeterpunt zou ik vinden dat een manier kon worden gevonden om wat beter te kunnen proefliggen. Nu doe je dat in de zaak en dat is toch wat minder comfortabel en heb je de neigjng dat niet te lang te laten duren. Daardoor blijft de aankoop toch nog best een gok. Die overigens nog steeds goed bevalt.
We moesten helaas heel erg lang wachten op onze matras, maar dat lag aan de leverancier. Wel heel goed geholpen.
Beste, Onlangs een aankoop gedaan,heel keurig en snel ontvangen.producten van topkwaliteit!! Slaap al een stuk beter.Zeker niet mijn laatste aankoop. Een tevreden klant. groeten Imschoot tom
prettig een-op-een, ongecompliceerd
Topper!!!!
Top service!
Heerlijk matras
Onze ervaringen met Bedaffair zijn bijzonder positief. Ondanks dat wij niet in de schowroom zijn geweest, kunnen wij wel zeggen dat wij zeer correct en accuraat behandeld zijn, dit zowel telefonisch als per mail. Bij aflevering, door een hierin gespecialiseerd bedrijf, ontdekte wij bij het uitpakken van ons nieuwe bed een vervelende productiefout. Gelukkig zijn wij zelf erg handig en hebben dit zelf netjes en goed kunnen herstellen. Wel hebben wij dit bij Bedaffair gemeld zodat zij hiermee richting de fabrikant stappen konden ondernemen. De eigenaar van Bedaffair is ons uiteindelijk ook nog tegemoetgekomen door ons gratis, ter compensatie, een verlichtingsset met bewegingssensor voor onder het bed te schenken. Dit hebben wij als enorm coulant en sympathiek ervaren want wij waren namelijk beslist niet op enige vorm van compensatie uit. Al met al was het voor ons zeker een bevestiging dat er anno 2015 nog bedrijven bestaan met een oprecht hart voor hun zaak! Wij kunnen en zullen Bedaffair dan ook zeker bij anderen aanbevelen.
Fijn om zo'n mooi product te vinden. De informatie was heel goed. De levering duurde een beetje lang, maar dat wist ik. Mijn rug vaart wel bij het slapen op deze matras.
Heel prettige mensen! Er wordt naar je persoonlijke belang gekeken, onafhankelijk van het commerciele belang. Dus wij slapen heerlijk...
Prachtig ledikant aangeschaft van een mooie kwaliteit! Bij montage helaas op een productiefout gestuit maar dit werd snel en vakkundig opgelost.
Heel fijne medewerker in advies en support. We zijn zeer blij met onze nieuwe bed. Zeker aan te raden aan anderen!