Fantastisch bedrijf met veel kennis/ vakmanschap en liefde. Ons zoontje van drie is dolgelukkig met zijn nieuwe matras; de basis eco natuurlatex. Het voelt erg fijn om zulke mooie, gifvrije producten in huis te hebben!
Ik ben blij met de matras en slaap er goed op. heerlijk dat hij helemaal puur natuur is. Er is wel iets fout gegaan met de levering. Die zou na mijn vakantie zijn, maar bij thuiskomst stond hij al in de gang en mijn oude matras was niet meegenomen. Werd vriendelijk behandeld aan de telefoon en steeds snel teruggebeld. hopelijk komen ze nu de oude matras volgende week halen.
Zeer tevreden!
Keurige en professionele afhandeling van ons verzoek
Prettig, vooral door de persoonlijke aandacht en klantgerichte service. Heb het gevoel hier blindelings heen te kunnen voor eerlijke en gezonde producten.
Super snelle levering, en mijn dochter van 2,5 jaar is dol op haar eerste slaapkussen
Ik heb de sfeer en benadering in de winkel en via de mail als heel prettig , rustig en ook persoonlijk ervaren. Het meedenken, de uitleg over de kwaliteit en mogelijkheden, de herkomst en fabricage : erg fijn. Zo ook de levering. Verder vind ik het erg fijn dat deze winkel met een zo natuurlijk en verantwoord kwaliteitsproduct bestaat. Bedankt!
I would have liked to have seen a few more beds in the showroom or brochures of beds that could also be chosen, but apart from that, everything was perfect! Good service and will definitely recommend to my friends.
Mijn gewenste hoeslakens waren niet op voorraad, maar zijn uiteindelijk toch binnen 3 werkdagen bezorgd. Fantastische service. Mooie kwaliteit hoeslakens.
Prima ervaring. De maat kussen was niet direct leverbaar. Er is daarover direct contact opgenomen met mij en er is in samenspraak gekozen om een ander kussen op te sturen. Snelle levering, zorgvuldig verpakt. Mooie kwaliteit. Ben zeer tevreden!
Heel goed geholpen, tevreden met het matras.
correcte levering zeker aan te bevelen fijn matras mijn zoon slaapt heerlijk.
Natuurlijk zijn dit geen goedkope matrassen, maar wel wordt goed uitgelegd waarom je gezondheid hier ook heel erg bij gebaat is. Bovendien kan ik hier de rest van mijn leven mee doen. De verkoper heeft ons alle combinaties laten proberen en ons daarvoor alle tijd gegeven.Kortom: Een fijne ervaring.
erg aardige medewerker die zelfs het product driehoog thuis bezorgde.
Prettig geholpen, hoge kwaliteit en goede service
Vlotte communicatie via e-mail. Ook in de afstemming met de vervoerder. Minpuntje was dat de vervoerder niet zo snel van zich liet horen en dat de chauffeur (die overigens heel vriendelijk was) niet wist dat hij het oude matras mee terug moest nemen (maar hij nam het zonder discussie gewoon mee). Verder zeer tevreden. Het Mega matras ligt prima. Mooi, zo'n natuurproduct.
Prima bedrijf, mooie producten
In het kort: zeer tevreden over alles!
Heel prettig geholpen met het uitkiezen van een bed en matras voor onze peuterdochter. Goed advies, kennis en de ruimte gekregen om een goed besluit te maken. Vriendelijk geholpen en netjes kosteloos aan huis geleverd. Heel blij!