We zijn blij met ons bed, maar vooral dat de adviezen niet opgedrongen werden, maar er actief werd meegedacht met het besluit welk bed aan te schaffen.
Positieve ervaring. Ik ben erg blij met mijn ecologische bed. Alleen de mannen die 'm kwamen leveren en in elkaar zetten snapte de gebruiksaanwijzing niet.
Eerste kussen voor onze zoon online gekocht. Gevuld met paardenhaar. Heerlijk kussen, perfect. Lekker dun en flexibel kussen. Goede kwaliteit, service!
vlotte persoonlijke benadering
Uiteindelijk prima. Ik heb wel veel moeite moeten doen om de bestelling via uw site te plaatsen. Verliep verre van vlekkeloos. Echt een aanrader om iets aan te verbeteren.
Hartelijk dank voor uw reactie. Er wordt inderdaad aan de webshop gewerkt om de bestellingen makkelijker te laten verlopen en de navigatie te verbeteren.
Geen enkel negatief punt over mijn ervaring met Bedaffair. Marjolein heeft ons zeer goed geholpen.
Fijne persoonlijke aandacht, alles is uit te proberen in de showroom. Nemen goed de tijd voor je. Matras slaapt perfect....na 4 nachten al geen rug pijn meer
Erg lange levertijd, geen tussentijdse communicatie
Excuses voor de lange levertijd. Soms gaat het ook niet zoals wij het graag zouden willen. We gaan onze webshop aanpassen voor een betere communicatie en we hopen dat u met het product zelf tevreden bent en blijft.
Klantvriendelijk, betrokken bij het product. Bij levering: zou wat mij betreft nog beter zijn geweest als u had gezegd: als u nog vragen hebt over het product, bent u welkom. Want het blijft toch een sprong in het duister, een nieuw matras.
Hartelijk dank voor uw feedback. U mag ons uiteraard altijd contacten als u vragen hebt over het product.
Duidelijke webshop met ruime keuze mooi beddengoed. Ook ongebruikelijke maten zijn op voorraad. Da's fijn.
Ik heb alleen zeep gekocht via internet Helemaal goed
Alleen een mooi hoofdkussen en hoes besteld omdat ik al een tijdje een ecologischere variant zocht. Tot nu toe erg tevreden!
Erg prettig ontvangen in de showroom. Showroom is wel wat krap en oogt misschien wat rommelig hier en daar. Maar er staat wel een mooie selectie uit het assortiment zodat een goede afweging gemaakt kan worden. Het is jammer dat in de winkel niet besteld kan worden, dat alles via de website gaat. En dat de offerte die in de winkel gemaakt wordt niet op een of andere manier opgeslagen kan worden. Nu moet de klant later zelf nog de bestelling via de website doen. De website zelf heeft een paar 'onhandigheden' naar mijn mening. Zo moet je een aantal invullen bij artikelen waarvan je er overduidelijk maar één nodig hebt (zoals het bed zelf). In het uitzonderlijke geval dat je 2 bedden wilt bestellen, is het voor de klant denk ik geen probleem om twee keer op de knop 'toevoegen aan winkelmandje' te klikken. Levering en levertijd waren prima. Besteld vlak voor de zomervakantie, levering vrij snel na de zomervakantie. Ontzettend goede levering en montage, echt complimenten hoe dat ging. Oude bed meegenomen, ook erg prettig. Absoluut een aanrader. Ons nieuwe bed bevalt ook erg goed trouwens!
Hartelijk dank voor uw reactie. De indeling van de showroom en het gebruikersgemak van de webshop heeft inderdaad aandacht nodig en hier gaan we de komende tijd aan werken. Het is echter wel mogelijk om in de showroom of per e-mail te bestellen. Wellicht is dit niet goed over gekomen. Excuses daarvoor en we wensen u veel plezier met uw nieuwe bed.
Zoals jullie zien: 'k ben geheel tevreden met jullie vriendelijke en aandachtige en niet opdringerige betrokkenheid.
Het bed en de service zijn beide van zeer hoge kwaliteit. We hebben nimmer zo goed geslapen!
Heel vriendelijk ontvangen, goed geinformeerd, goed doordacht assortiment. Alles verliep prima.