Zaterdagochtend stond Peter bij ons op de stoep om mee te denken met het verwijderen van de nagellak die op onze vloer terecht is gekomen. Voor we het wisten was de vloer weer als nieuw! We zijn ontzettend blij!
Kan iedereen onze Cibo vloer aanraden met grote DANK aan Sam en vloerenlegger Mike!
Hele mooie vloer uitgezocht bij Cibo vloeren. Goede communicatie en gelegd door een vakman!
Wij zeggen een top bedrijf met kwaliteit vloeren veel keus. Van advies en aankoop een dikke 10. Ook het leggen van de vloer werd zeer deskundig en subliem uitgevoerd plus de service ook een dikken 10
Goed geholpen in de winkel, snel gunstige offerte ontvangen, levering keurig op afgesproken tijd en onze pvc vloer vakkundig gelegd plinten mooi in verstek gezaagd. Wij zijn erg blij met onze vloer en raden Cibo vloeren aan.
Niet te weinig maar ook niet teveel keus. Meedenkende verkoper, goed en zorgvuldig advies voor het zelf leggen van ondervloer en klik PVC, stipte levering. De vloer ligt inmiddels en is top!
Goede hulp in de showroom gekregen. Er werd goed meegedacht. Daarnaast waren ze in staat om snel uit te leveren. Ook goed advies meegekregen over onderhoud. De externe vloerenlegger was onder de indruk van de kwaliteit. We hadden uiteindelijk nog 3 pakken over en die mochten we retour brengen. Wel zo prettig.
Geweldig !!! Vanaf het moment dat we bij jullie binnenkwamen voor onze laminaatvloer uit te kiezen heel fijn geholpen,alles vrijblijvend nooit opdringerig,gaf een heel fijn gevoel.Top bedrijf.
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom,de bestelling, de levering, het leggen en na afloop het terugbrengen van een overtollig pak laminaat. Alles was prima geregeld.
ben super tevreden met de service van Cibo vloeren top bedrijf
prettige mensen goed geholpen en goede service
Vanaf het moment van de showroom binnen stappen tot en met het leggen van de vloer: ontzettend fijn geïnformeerd. Er is meegedacht en er zijn tips gegeven. De verkoper, de leverancier, de administratie en de legger: allemaal ontzettend fijne personen! Chapeau voor jullie klantgerichtheid!
De service van Cibo is echt ongelofelijk goed. Met de viering van de eerste verjaardag van ons zoontje waren wat oudere kinderen flink tekeer gegaan. Ik zat echt in zak en as, want onze houten vloer was flink toegetakeld. Ik heb contact opgenomen voor advies hoe ik de krassen het beste kon behandelen. Er werd direct meegedacht en Peter (Peet) kwam de volgende ochtend al langs om even te kijken. Hij heeft de ergste plekken meteen voor ons hersteld en je ziet er niks meer van! Geweldig! Daarnaast hebben we advies gehad voor de onderhoud van de vloer. Hiervoor kwam een andere collega een fles onderhoudszeep langs brengen. Deze service zijn we tegenwoordig niet meer gewend, wat ontzettend fijn dat er nog zulke bedrijven zijn. Super bedankt!
Via een tip zijn wij bij Cibo Vloeren terecht gekomen. We werden gelijk goed geholpen en geadviseerd. Er werd geluisterd naar onze woonwensen en met een passend advies hebben wij een prachtige vloer uitgezocht met bijpassende plinten. De levering was binnen enkele dagen, zoals beloofd. Na het leggen van de vloer hadden wij nog een vraag over afwerk profiel voor bij de trap. Ook hierbij werden we super geholpen en geadviseerd met weer een snelle levering. Wij kunnen niet anders zeggen dan een prachtige winkel met uitstekend advies en service. Een echte aanrader!
We hebben een mooie visgraat-vloer met hoge plint bij Cibo gekocht. (Dit is al de 2e vloer die we bij Cibo hebben gekocht) We zagen in de showroom precies wat we wilden en kregen een mooie offerte voor het hele pakket. Ze leverden op tijd af en gaven het juiste advies om het zelf te leggen. Er zat ook gelijk een setje onderhoud bij. De vloer is geweldig geworden! Bedankt Cibo
Na een ietwat moeilijke start, komt uiteindelijk alles 100 procent in orde. Mocht er door onvoorzienbare omstandigheden dingen anders lopen dan verwacht wordt er prima gecommuniceerd en opgelost. We zijn zeer te spreken over onze vloerenlegger Martin en zijn team. Iedere dag opnieuw kon je alles doornemen en werd het uitstekend uitgevoerd. Vriendelijk in omgang en kundig in uitvoering. Chapeau
Goede afspraken Meedenken Op tijd geleverd Prima gelegd door Miloz Lawinski van de servicevloerenleggen.
Zeer goede kwaliteit materiaal, goede service en omgang met de klant is heel prettig.
Zowel voor als na de aankoop beslissing was de service en het inhoudelijk advies (verkoper Sam) uitstekend. Antoine, de persoon die de vloer heeft gelegd is een vakman die mee denkt. Zelden zo een strakke vloer na het leggen gezien!
Ik ben uitermate tevreden over de service van Cibo. Goed advies, iedereen denkt met je mee. Daarnaast heel erg blij met de vloeren. Kortom, aanrader!
We werden goed geïnformeerd in de showroom over de alternatieven en mogelijkheden. De afspraken zijn prima nagekomen en de communicatie verliep prettig en soepel mede dankzij de goede servicegerichtheid van Cibo medewerkers. Het geleverd materiaal is van prima kwaliteit en heeft een marktconforme prijs/waarde verhouding. Het leggen van de vloer is gedaan door Ben van Gils en het eindresultaat getuigt van vakmanschap en is in een woord GEWELDIG. Kortom Cibo is echt een aanrader .
Een mooie vloer en zeer goede service van Peter! Wij zullen zeker Cibo vloeren aanbevelen aan onze vrienden, kennissen etc.
Goede kwaliteit vloeren, geleverd volgens afspraak. Ook na levering nog goede service.
Uitstekende afwerking in alle hoekjes en moeilijke plaatsen. Professioneel gedaan door ervaren vakman Milosz!
Mooie eikenhouten vloer bij Cibo gekocht. Het persoonlijk contact met Frank was goed en de aanbieding zeer scherp. Ondanks de drukte kon er toch nog een legger gevonden worden. Er waren wat punten die na het leggen nog opgelost moesten worden. Dit heeft Cibo voortreffelijk gedaan; kosten nog moeite zijn gespaard om ervoor te zorgen dat wij helemaal tevreden waren :-) Volgende keer zullen wij zeker weer bij Cibo kopen! Frank, bedankt!
Van de Reijtstraat 5
4814 NE Breda