Goede service, uitstekend advies door CIBO medewerker, het legteam onder leiding van Martin Vostenbosch waren snel, vakkundig en hebben keurig werk geleverd. Wij zijn erg blij met onze vloer!!!
Ben invalide en werd bij Cibovloeren vriendelijk en geduldig geadviseerd door Jan, voor de juiste vloer. En wat kan ik zeggen over Heily; die behalve op een zaterdag 2 verdiepingen laminaat gelegd heeft, maar ook voor mij de moeite heeft genomen om alles achter zich op te ruimen én alle restafval in de container te gooien. Wat een service!!! De vloeren zijn prachtig gelegd en ik ben er superblij mee! Dank je wel Jan en Heily!!! Met vriendelijke groet B Jacobs
Goede service, mooie zaak, goede prijs, accurate levering. Overgebleven pakken pvc konden weer terug. Al met al erg tevreden.
Vloer heb ik al een tijdje liggen. Nu waren er wat noesten gaan openstaan. Even gebeld en binnen een week kwam monteur Peter alles netjes in orde maken. Top!
Uitstekend geadviseerd, goede prijs kwaliteit prima legger
Wij hadden vlekken in onze houten vloer die we er zelf niet uitkregen. Er kwam gelijk iemand langs van cibo om het op te lossen. Top service!
Op 21 oktober hebben Paul en Lars van Kuijk bij mij een pvc vloer gelegd. De vloer is schitterend. Ik ben er ontzettend blij mee. De afwerking is top. Deze mannen zijn zeer vakkundig
Van moment van oriëntatie tot levering vloer vlot proces doorlopen. Cibo werkt met deskundige vloerenlegger.
We hadden ivm corona een afspraak gemaakt in de showroom. Er werd ruimschoots de tijd genomen voor onze vragen en twijfels en voor mij ook rekening gehouden met mijn ernstige slechtziendheid. Wij vonden de kwaliteit prijs verhouding dik in orde. Alle afspraken zijn nagekomen, ze communiceren helder en duidelijk en ook de after sevice is prima in orde. Mijn vrouw en ik kunnen CIBO vloeren van harte aanbevelen. Evenals de vloerenlegger Robert Kranenburg die uitstekend en keurig werk heeft afgeleverd.
Vanaf moment van bezoek showroom, maken offerte tot het leggen en afkitten van de vloeren komen beide partijen de afspraken na. Echt, ik adviseer zowel Cibo vloeren en van Kuijk interieurman aan om vooral zo door te gaan. De vloeren zijn om door een ringetje te halen. Paul Oudenbosch
I.v.m. corona konden wij bij Cibo langskomen op afspraak. Dit vonden wij super fijn, want we werden vrijwel direct geholpen in de showroom. De verkoper was erg aardig en heeft alle opties met ons doorgenomen aan de hand van ons wensenlijstje. Ondertussen ligt er een super mooie vloer bij ons in waar we echt heel blij mee zijn. We hebben er echt heel prettig gevoel aan over gehouden en raden Cibo dan ook zeker aan.
Houten parket visgraat met whitewash. Paar plekjes in de planken vakkundig hersteld, zonder extra kosten en supersnel. Ook goede tips voor klein herstelwerk. Bedankt weer!
Heel flexibel bedrijf met prachtige producten, prima prijs en zeer vakbekwame medewerkers! Van verkoop, tot administratie en vloerenlegger. Ze willen allemaal het mooiste resultaat bereiken.
Geen verstand van vloeren maar heel goed advies gekregen, gast vrij, alle tijd voor de klant, service uitmuntend. Wij komen zeker nog een keer terug. Nu hadden we een vloer gekocht voor mijn moeder maar ik zelf wil ook nog een vloer en wij komen zeker terug.
Heel wat vloeren gezien: van PVC , laminaat tot hout. Veel twijfels in mijn zoektocht, maar bij Cibo was ik er meteen uit. Binnen 5 minuten had ik de juiste houten vloer gevonden. Mooi binnen budget, en precies wat ik zocht. Ook de service was top.
We zijn ontzettend tevreden en blij met onze vloer van Cibo. Gekozen voor een eiken visgraat vloer installatie was naar tevredenheid en vooral een fantastische service. We raden het iedereen aan.
Wij hebben voor onze nieuwe woning de vloeren bij Cibo gekocht. Goede prijs en kwaliteitsverhouding! Zeer klantvriendelijk personeel en denken praktisch mee met de klant. Wij bevelen deze service aan! Tevens hebben wij de vloeren laten leggen door Hans Jansen, welke ons werd aanbevolen door Cibo. Hans is een vakbekwame vakman, werkt nauwkeurig, schoon, is vriendelijk en denkt in oplossingen. Hiermee een zéér goede ervaring en een echte aanrader aan iedereen! Bedankt voor alle goede zorgen.
Anneke is net klaar met visgraat. Ligt er super strak in. Klasse. Zeer blij mee.
We zijn ontzettend tevreden over onze vloer van Cibo. Ruime keuze, vlotte levering en installatie en vooral een fantastische service. We raden het iedereen aan. Bedankt Peter!
Vorige week naar Cibo gemaild vanwege een grote kras op onze houten vloer. Kreeg daarna meteen een mail van Eddie met daarin de mededeling dat er iemand van Cibo kosteloos zou komen kijken. Snel daarna belde Peter om een afspraak in te plannen. Binnen een paar dagen was hij er al. Wij dachten dat Peter enkel de schade kwam bekijken, maar hij kwam het meteen herstellen. Het was een diepe kras van ongeveer 3 meter. 1 a 1,5 uur is Peter aan het werk om de kras weg te werken en daarna de vloer bij te werken/schuren/boenen. Peter heeft duidelijk stap voor stap besproken wat hij deed en legde alles duidelijk uit. Een echte vakman die Peter. Na 1,5 uur is van de kras niks meer te zien. Wij helemaal blij. Toen wij vroegen naar de kosten zei hij: dat valt bij ons onder service. Ook gaf Peter aan dat hij ervoor ging zorgen dat er kosteloos 2 potjes olie onze kant op worden gestuurd. Dit zodat wij de plek na 48 uur zelf kunnen nabehandelen. Kortom: echt een geweldige service van Peter en Eddie! Bij het kopen van onze vloeren bij Cibo in 2014/2015 hadden wij al een erg goed gevoel bij dit bedrijf (destijds onze vloeren gekocht bij Jan), maar deze service verdient een dikke pluim. Een dikke 10 voor Peter, Eddie en de Cibo. Joris en Marieke uit Tilburg
Perfect gelegd en goede nazorg. Aanrader
Mooie vloeren, ook de levering was goed. Alleen de communicatie had beter gekund ivm de status van de levering.
Wij hadden “leefschade” aan onze vloer, welke we 6 jaar geleden aangekocht hebben. Na handig contact via whats app, is er telefonisch een afspraak gemaakt. Peter is de vloer komen herstellen, als service van Cibo! Uiteraard hadden we deze service 6 jaar na aankoop niet verwacht, dus wij waren erg positief verrast!! Top service, welke je tegenwoordig nog zelden krijgt! Ook hebben we extra onderhoudtips gekregen en een klein blikje verf om de vloer in de toekomst zelf te kunnen bijwerken. 1000x dank!
Problemen bij de levering (fout bij fabrikant) werden keurig opgelost. Super complementen voor de vloerenservice (legger Melosz) Wat een vakman, vriendelijk maar ook zeer nauwkeurig in de afwerking.
erg goede service bij zowel het kopen van PVC als het terugbrengen van een stapel PVC die we over hadden. Geholpen door een behulpzame, aardige medewerker. Fijne ervaring en we zullen in de toekomst zeker terug komen.
Van de Reijtstraat 5
4814 NE Breda