Wat fijn is dat je goed advies krijgt in de show room, zonder push om werkelijk te kopen. DE vloerexpert heeft onze laminaat er echt super netjes in gelegd en mooi afgewerkt. Wij zijn erg tevreden
Zeertevreden!
Max en Maykel , super verkopers en regelaars.. vloer was snel besteld en binnen. goed verpakt en de juiste plinten .precies goed uitgerekend door een vak vloerenlegger Mike die was non- stop van 0700-1900 bezig geweest, staat zn mannetje. Colaatje en weer door. Pvc visgraat hij heeft er verstand van.. Top mannen super bedankt ben er mega blij mee💖
Cibo Vloeren in Breda is een echte aanrader als je een vloer nodig hebt! Er is een zeer ruime keus en we hebben goed advies gekregen. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en er is geen opdringerige houding. Men is vrij makkelijk met het even meenemen van vloerdelen om thuis te bekijken. Ook toen we voor de vijfde keer terugkwamen was niets te veel. Ook de kwaliteit van het leggen van de vloer was TOP! Antoine en zijn maat hebben perfect vakwerkwerk afgeleverd. Daarom; vijf sterren voor Cibo!
Goed geholpen tijdens het kiezen en bestellen. Ruim op tijd geleverd en de bezorgers hebben geholpen met naar boven brengen, heel erg lief. De vloer is heel netjes en snel gelegd door Milosz. Ontzettend blij mee.
Al de afspraken zijn goed nagekomen. Vriendelijke mensen (van verkoop, de aflevering tot de vloerenlegger) en de goed materiaal. De vloerenlegger, dhr. M. Lewinski, is een uitstekende vakman met oog voor detail.
De verkoper heeft super advies en service gegeven mooi geleverd en super gelegd door milos wat n vakman ik zal jullie iedereen aanbevelen grandioos 👍
Cibo is een zeer deskundig en klantvriendelijk bedrijf. Er wordt door de verschillende medewerkers meegedacht met de klant. Ze nemen de tijd voor je , geven je een gedegen advies en niets is te veel. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze houten vloeren.
Het laminaat werd zeer op tijd geleverd. Communicatie met de vloerlegservice verliep uitstekend. Snelle afspraak gemaakt en makkelijke communicatie. Vloer netjes gelegd.
Gastvrij ontvangst in een showroom met veel keuze, Bij het eerste bezoek, ook gelijk mijn droomvloer gezien. Die dag nog een offerte meegekregen met stalen zodat ik thuis nog even kon kijken. Levering van de vloer gaat snel en kunnen ook aangeven op welk tijdstip van de dag. Je kan kiezen of je de vloer laat leggen of dat je het zelf wil doen. Ik heb gekozen voor de laatste optie en dat is goed te doen! Uiteindelijk zeer blij met het resultaat.
Mooie vloeren besteld en geleverd gekregen voor een goede prijs. Ook de communicatie en gemaakte afspraken verliepen soepel. De vloerenlegservice is ideaal! Degene die bij ons de vloer gelegd heeft (milos), heeft verstand van zaken en heeft hard gewerkt! De vloer incl plinten is perfect gelegd, het ziet er super uit! Dikke pluim voor Cibo EN Milos!!
Bij dit bedrijf moet je zijn: mooie materialen waaruit je kunt kiezen, zeer klantvriendelijk personeel (ze zien je echt als persoon en zijn eerlijk), beschikken over vakkundige en vriendelijke vloerenleggers. En last but no least: vergeleken met een andere aanbieder voordelig in prijs.
Prettige service, persoonlijke aandacht. Prachtige vloer, vakkundige montage.
Het advies gesprek was prima, de levering snel en aanwijzigingen voor zelf leggen ok. Ik had teveel planken over en dat is prima opgelost. Cibo lijkt niet duur en levert kwaliteit, dus goede verhouding ! Aanbevolen !
Milos heeft bij ons in 1 dag de gehele kamer gedaan. Zeer prettig iemand om mee te werken en denkt ook met de klant mee. Absoluut een aanrader dus.
Wij hadden een schade aan onze parket, vloer beste een diep gat. De man van Cibo Vloeren heeft eerst alles netjes van tevoren uitgelegd over de reparatie. De schade is vakkundig gerepareerd met een vulpasta. Tijdens een bakkie heeft de man nog tips en alles nog een goed doorgenomen hoe onderhoud te plegen aan de vloer. Groet, Mark
Betrouwbaar, goed bedrijf met mensen die kennis van zaken hebben
Enorm klantvriendelijk en service gericht.
We hebben met Cibo Vloeren een goede keuze gedaan en het resultaat is een prachtige vloer! Vriendelijk en behulpzaam personeel! Top bedrijf. Ik begreep dat de mensen die bij ons de vloer kwamen leggen voor de eerste keer met Cibo samenwerkte, nu ik zou als ik Cibo was de vloeren leg centrale heel veel werk geven! Prima, vlotte en deskundige plaatsing
Goede service en vriendelijk personeel. En de vloerenlegger een hele vriendelijke goedwerkende man die zeer netjes werk afleverd.
Laminaat voor boven- en parket voor benedenverdieping gekocht. N.a.v. offerte had ik nog twijfels, ben weer teruggeweest en heb andere keuze gemaakt, met deskundig advie.
Onze ervaring met cibo vloeren was in het koop proces was erg positief. Prima verhaal, goed advies, vriendelijke verkopers. Bij levering ging er echter iets fout waardoor onze vloer niet op tijd voor de verhuizing gelegd kon worden, wat wij zelf zouden doen. Cibo vloeren heeft ons een medewerker gestuurd die geholpen heeft met het leggen van de vloer zodat wij alleen nodig waren om de spullen te verplaatsen. Al met al prima opgelost, dik tevreden, cibo bedankt, de vloer ligt schitterend.
Originele beoordeling
Super slechte ervaring met Cibo vloeren, leuk gesprek tot het op leveren aankomt. Voor de zekerheid 2 dagen voor levering nog geverifieerd of alles doorgaat maar dan bij levering vloer 30 minuten voor levering afgezegd. Tweede keer levering verkeerde vloer geleverd waardoor we verhuizen op een betonnen vloer, niemand anders kan zo snel nog een vloer leveren. Totaal geen compensatie, medeleven en tegemoetkoming, alleen verschuilen achter de leverancier waar wij totaal niets mee te maken hebben. Wij kochten de vloer bij Cibo, niet bij de leveranciers. Kortom, we zullen hier never nooit nog iets bestellen. Enige pluspunt is dat we ons vooraf betaald bedrag nog terug gekregen hebben, voor alle andere kosten door vloer leggen in een bewoond huis en wonen op een betonvloer draaien we zelf op. Geen aanrader, niet doen, kijk uit.
Cibo biedt een vloer die ik evengoed bij de concurrent kon bestellen. Maar de service en prijs was duidelijk doorslaggevend. Waar een ander nog graag wat extra's verkocht. Werd door Cibo de onderfolie, gratis meegegeven. De vloer is van perfecte kwaliteit. Het materiaal sluit naadloos en de vloer voelt comfortabel en geluidsarm
Vriendelijk en snel geholpen. Een eerlijk verhaal en een goede deal. Ik had naderhand nog een paar pakken laminaat over, die mocht ik gewoon terugbrengen omdat die toch uit voorraad werden verkocht. Hier zou ik echt langs gaan, als je laminaat nodig hebt!
Van de Reijtstraat 5
4814 NE Breda