We kwamen binnen kregen een lekker kopje koffie en konden op ons gemak rondkijken. Eenmaal iets op het oog, werden we heel fijn en rustig geholpen onder het genot van nog een lekker kopje koffie. Alles werd besproken en eventueel opnieuw berekend. Overal werd aan gedacht. Heel prettig en super ervaren! De levering was top, op tijd en helemaal compleet zonder verdere bijzonderheden.
Een vakkundig bedrijf wat de klant vertrouwen geeft in hetgeen wat gaat komen...(!)
Uitstekende ervaring. Ik ben uiterst vriendelijk en behulpzaam geholpen.
Wij zijn erg tevreden over Cibo. Nette service en de vloer is echt top gelegd door Milos. 👌🏻
We hebben een bezoek gebracht aan Cibo. Keurig te woord gestaan en daarom ook maar meteen besteld inclusief het leggen. Een minpuntje is dat we een week voordat het gelegd zou worden en telefoontje kregen dat de bestelde vloer niet leverbaar was een dat ze een alternatief hadden. Deze kwam gelukkig in de buurt van onze eerste keus zodat een week later deze toch gelegd kon worden. En hoe! Niets dan lof over het leggen en keurig afgewerkt. Een dikke pluim en dus een grote aanrader
Veel keuzes in vloeren, goed advies, keurig gelegd en alles volgens afspraak. Aanrader dus!
Mooie zaak met prima verkoopruimte en vriendelijk en kundig personeel. Prima service en alle afspraken op tijd.
Voor de 3e keer een vloer bij Cibo gekocht, verhouding prijs/kwaliteit is erg goed. Wat er voor ons bovenuit steekt is de service, de mensen weten goed waar ze het over hebben en hebben echt productkennis en denken met je mee. Bij onze tweede vloer kwamen we net 3 planken tekort, konden we meteen en kosteloos op komen halen, super! Als er een 4e vloer komt gaan we weer terug!
We zijn zeer duskundig geholpen. Onze vloer is volgens planning en met zorg gelegd.
We zijn erg tevreden over de gelegde vloer! We bestelden redelijk laat, maar ondanks de drukte hebben ze goed meegedacht om de vloer op tijd gelegd te krijgen voor onze verhuizing. Mooie vloer tegen een scherpe prijs en heel mooi gelegd.
De ervaring met Cibo Vloeren is goed, inclusief het leggen van de vloer
We hebben een mooie vloer uitgezocht bij Cibo voor onze nieuwbouw woning en hebben deskundig advies gekregen. De vloer is door Lars en Paul van Kuijk Interieur, netjes en vakkundig gelegd in een korte tijd. De details zijn strak uitgewerkt en de pvc en laminaat vloeren liggen er mooi bij. Een dikke 10!
Zo ontzettend blij met onze vloer. De reparatie service doen jullie geweldig. En ik ben heel blij met de vloer clean en wax van cibo.
Goed en vriendelijk geholpen. Mooi assortiment en rune keuze.
Goed en betrouwbaar advies met uitstekende service
Milosz heeft vakkundig en met enthousiasme mijn vloer gelegd. Ik kan hem met volle overtuiging aanbevelen. Vond het wel een pittige financiële uitgave voor een dag arbeid.
Prima ervaring met goed advies en service!
Vanaf eerste keer binnenlopen tot levering en leggen van onze houten vloer, heeft Cibo keer-op-keer de verwachten ruimschoots overtroffen. Toen we op een zondagmiddag de eerste keer de showroom binnenliepen, werden we kort te woord gestaan door Frank die ons wegwijst maakte en hielp met het maken van de juiste keuze in vloeren. Een week later zijn we weer langsgegaan en hebben we een offerte laten aanmeten die, ondanks de drukte, volgens afspraak een dag later in de mail stond. Uiteindelijk besloten we zowel onze houten visgraatvloer in de huiskamer als het laminaat op de 2 boven verdiepingen bij Cibo aan te kopen. Allereerst omdat het gevoel goed was en daarbij klopte de prijs ook.Alles stond volgens afspraak klaar en is daarna echt in enorm snel tempo door Kennis Vloeren vakkundig gemonteerd. We zijn echt super tevreden over het hele proces en zouden Cibo vloeren dan ook echt aanraden aan iedereen die een persoonlijke aandacht en een goede prijsstelling belangrijk vindt. Een bedrijf waar de klant echt goed geinformeerd wordt en waar men simpelweg doet wat beloofd is. En soms net dat ene beetje extra, wat zeer gewaardeerd wordt.
De vloer werd in eerste instantie in kleurverschil geleverd. Direct werd er in een oplossing voorzien en de volgende dag werd de juiste vloer alsnog geleverd. De vloer is gelegd door Milosz, een vakman die hartstikke goed werk heeft geleverd! Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Echt aan te bevelen!
CIBO Vloeren heeft in ieder geval een ouderwetse deskundige in hun zaak die met de klant meedenkt en een juiste serviceinstelling heeft. Over andere personeelsleden kan ik geen oordeel geven, maar vermoedelijk zijn zij ook klantvriendelijk. Dat houdt in dat je niet anders dan een goede aanbeveling kunt geven aan potentiële nieuwe klanten. Nb. Ook teveel besteld hout/clicklaminaat kon zonder problemen retour.
Van de Reijtstraat 5
4814 NE Breda