Elders te weinig besteld. Cibo biedt hulp! In een mum van tijd georganiseerd, goede en correcte communicatie: eerlijk en helder over mogelijkheden. Vooral de snelle en duidelijke communicatie maakt Cibo het aanbevelen waard. Ze komen hun afspraken na tot achter de komma. Klasse
ontzettend bedankt voor jullie advies, zorgen, moeite, levering. Ik zal jullie zeker aanbevelen. En in mind houden voor de toekomst. Ik heb veel pech gehad met de verbouwing en dan is het prettig om te weten dat er nog betrouwbare en vriendelijke bedrijven zitten zoals jullie.
Ben tevreden over cibo, weet nog geen mening te geven over de nazorg en garantie
opnieuw een vloer bij jullie gekocht. eerdere gekochte vloeren bevallen goed.
De vloer ziet er erg mooi uit, maar helaas zijn de pasgeverfde muren beschadigd. Ook 1 afwerklatje is niet gemonteerd.
Hallo Sophie, Bedankt voor je reactie. Wij waren echter niet op de hoogte van de beschadiging op de muren en het ontbreken van het afwerklatje. Ik ga actie ondernemen en zorg dat het wordt opgelost. Met vriendelijke groeten, Frank Cremers
Zeer prettige, kundige partij. Ook nog eens scherp in prijs. Vloer is geplaatst door Frank vd Wetering. Wij hadden zelf niet alles goed gepland en frank ging daar zeer felxibel mee om. Vloer ligt er ook zeer strak in, we hadden een paar uitdagende hoekjes & randjes waar ook een hele nette oplossing voor is gevonden. Kortom, echt supertevreden!
Super deskundig, ga zo door
Zeer vriendelijk personeel. Denkt mee met oplossingen. Vloer ligt er heel mooi binnen een dag strak in. Zou zeker nogmaals een vloer bij ze kopen.
Goede service. Deskundig en behulpzaam
Hele mooie vloer, erg blij met de keuze voor een houten vloer van CIBO. Zeer deskundige vloerenlegger (op leeftijd, maar een vakman pur sang). Veel aandacht voor kwaliteitsniveau.
Bij ontvangst in showroom alle tijd voor uitleg en vragen. Ondanks korte termijn snel een datum kunnen plannen zodat voor ons de vloer er op tijd in lag. Vloer werd keurig afgeleverd, de legger was op tijd en vriendelijk en toen er een pak te weinig bleek werd dit onderling geregeld en hadden wij hier geen omkijken naar.
prima werk in korte tijd. we zijn er blij mee en vertellen dat in onze kenissenkring.
Hele prettige communicatie met echte vakmensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ben erg blij met mijn vloer.
Professioneel & snel
Prettige ervaring met de monteur ERIC fijne vloer zeker aan te raden
no-nonsense benadering met goed advies, vloer en plinten goed gelegd en geplaatst.
Cibo heeft onze aanvankelijke klacht ten volste in acht genomen en vervolgens op een sublieme manier opgelost. Super, hartelijk dank hiervoor.
Beste Eugene & Georgette, Bedankt voor jullie positieve beoordeling. We waren echter niet eerder op de hoogte van jullie klacht. Na de beoordeling op deze site hebben we direct actie ondernomen zodat de het probleem snel verholpen was. Bedankt voor de goede ontvangst en de heerlijke lunch die dag. Wellicht tot de volgende keer. Groeten Frank
Van de Reijtstraat 5
4814 NE Breda