Wij zijn uitermate tevreden. Prachtig visgraat parket beneden en ook boven mooi hout van Cibo vloeren. Eerlijk advies en competitieve prijsstelling. Wij raden Frank en zijn team aan iedereen aan, ga zo door!
Wij hebben een fantastisch mooie vloer gekregen, die zeer vakkundig is gelegd.
Prima service en vakwerk! En ... bedankt voor de fles Prosecco!
Bijzonder goede plaatsing/montage en zeer nette service.
Geweldige service en perfecte nazorg. Levering precies op tijd, zeker een aanbeveling als je besluit een vloer te kopen dit te doen bij Cibo vloeren.
Alles is prima gegaan. De keuze van het materiaal, de afgesproken levering en het leggen. Extra complimenten aan Mike de parketlegger. Vakkundig, denkt goed mee en klant is koning. Zeer tevreden. Vloer ligt nu 3 weken dus over garantie e.d. nog weinig te melden maar heb er alle vertrouwen in.
Prima ervaring. Erik heeft de vloer heel netjes gelegd en alle details goed in de gaten gehouden.
leuk bedrijf, goede service.....zelfs het convectorrooster hebben ze mee gelakt...geweldig En dan krijg je ook nog een flesje wijn thuis gebracht.....super attent
Absolute aanbeveling!! goed assortiment en vriendelijke begeleiding. Denken mee en kunnen ondanks alle drukte snel op korte termijn verzorgen.
Uitermate tevreden. Grote klantvriendelijkheid. Uitstekende kwaliteit van materiaal. Plaatsing en afwerking met "ouderwets" vakmanschap. Oog voor detail. Voortreffelijke nazorg. Een absolute aanrader.
Goede service. In de showroom hadden ze geen staaltje liggen van de vloer die we via internet hadden uitgezocht. Dit was geen probleem, ze hebben direct een staaltje voor ons bestelt. In de winkel krijg je persoonlijke aandacht, je wordt steeds door dezelfde persoon geholpen die je herkend en interesse toont. Ook de vloerlegger was telefonisch goed bereikbaar, flexibel en dacht met ons mee.
Twee keer zijn wij zeer gastvrij ontvangen en deskundig voorgelicht. De vloer is zeer strak gelegd en heeft een prachtige warme uitstraling.
Wij hebben een paar weken geleden een vloer laten leggen door Cibo vloeren,en wij zijn ontzettend tevreden met t resultaat. De Legger heeft ook heel goed werk geleverd,is echt met zijn werk bezig!!! Kortom wij bevelen Cibo vloeren daarom ook zeker aan.
Na wat misverstanden over de leveringsdatum is Cibo eerder gemaakte afspraken volledig nagekomen en is de vloer keurig gelegd door Arnold. We zijn 100% (of meer) content over de vloer. Ook het feit dat we een presentje ontvingen, toen de vloer afgewerkt was, tekent het feit, dat Cibo Vloeren aandacht aan de klanten besteedt.Complimenten en aanbevelenswaardig. Met vriendelijke groeten, M.J.Hermans
Prima bedrijf, goede service, veel verschillende kleuren houten vloeren. Alleen het opmeten ging een beetje "stroef" maar het leggen weer hartstikke goed. En als je dan ook nog een lekker flesje opgestuurd krijgt is dat erg klantvriendelijk.
Ik kan niet meer zeggen dan een top bedrijf! Klantenvriendelijk, service goed en ze komen hun afspraken na.
De gasten nemen de tijd voor je, waardoor je goed advies krijgt. Ook de prijs/kwaliteit (toch altijd belangrijk) vind ik in ieder geval in verhouding. Brabantse gezelligheid in de showroom en ze zijn goed van vertrouwen en flexibel mbt het afhalen/betalen en redelijk flexibel met het terugnemen van overgebleven materiaal.
Van de Reijtstraat 5
4814 NE Breda