Ben zeer tevreden!
Super tevreden! Top service !!
Ik heb geen oordeel over garantie/nazorg....ik heb nog geen ervaring hiervan. Plaatsing enz. niet zo goed als ik had verwacht. ....eigenlijk een zeer belangrijk punt in het beoordelingsschema 1. hout kleur kit niet toegepast ipv. liggend plinten (Wout had geen kit bij zich) 2. keukenvoer vloer niet in de was gezet voor een extra kier (zoals met Jan afgesproken bij aankoop) 3. Plinth stek werk niet altijd nauwkeurig....kit gebruikt ipv. vakmanschap. 4. Luiken niet naar wens afgewerkt....misschien kan het niet anders? 5. Zaag werk af en toe ruw
Vriendelijk geholpen, goed advies. Altijd geduldig antwoord als ik een vraag had. We zijn heel blij met onze vloer!
Wij hebben een schitterende vloer besteld bij Cibo en zijn erg tevreden! Vriendelijke en gastvrije ontvangst in de showroom en duidelijke uitleg. Vloer vervolgens netjes geleverd en keurig gelegd. We zijn uitermate tevreden en zullen zeker reclame voor jullie gaan maken!
Vriendelijk personeel zowel winkel als bezorger van het materiaal. Goed overzichtelijke showroom. Bij vragen wordt je goed te woord gestaan. veranderingen die je telefonisch doorgeeft worden goed verwerkt en duidelijk per mail bevestigd . Dus gewoon een aanrader!!
We zijn heel erg tevreden over Cibo vloeren. Vanaf het moment dat we de showroom instapten tot het moment dat de vloer uiteindelijk gelegd is, was de communicatie perfect. We hebben eerlijk advies gehad en duidelijk antwoord op onze vragen.
Tp werk, vooral de service is echt geweldig!!! Raad friends & family aan.
Wij zijn zeer tevreden en hopen binnen een maand of twee geheel klaar te zijn met de verbouwing en te kunnen gaan genieten van al datgene wat we hebben laten veranderen, waarbij ook de vloer een onderdeel is. Over garantie en nazorg kunnen wij nog geen oordeel vellen. Hebben reeds een geïnteresseerde aan uw adres doorgestuurd en er is nu nog een nieuwe bewoner in het appartement. Komen wonen die bij ons komt kijken eind van deze maand. Wij zullen uw adres aan hen ook doorgeven.
Erg mooie vloer geleverd en gelegd. Vriendelijke service en afgesproken tijdstippen worden nageleefd. Kortom goede kwaliteit, vlotte service, vriendelijk personeel
Prima zaak! Heel groot aanbod en een goede service gehad. Leggen ging zoals afgesproken door vakkundige medewerkers
Cibo heeft mijn houten vloer erg netjes opgeleverd. Ik kan nu lekker van mijn houten vloer gaan genieten.
Dank voor de levering van het parket en de ondervloer. We zijn prima geholpen en ook goed te spreken over de service. Plezierig no-nonsense bedrijf waar je goed en snel wordt geholpen.
Wij hadden in ons appartement op korte termijn een parket vloer nodig. Cibo vloeren uit Breda heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Alle parketvloeren waren scherp geprijst. Deskundig en eerlijk advies en de legger was ook een vakman. Wij genieten dagelijks van onze prachtige vloer!
Van de Reijtstraat 5
4814 NE Breda