Ik ben kieskeurig geweest mbt de keuzes die we maakten voor de vloeren onze nieuwe woning en bij CIBO kwam ik meerdere malen na de aankoop terug; ik voelde me een lastige klant. Echter, de service van CIBO zorgden telkens voor opluchting aan mijn twijfels; CIBO denkt mee, ze zijn bereid tot concessies en voorzien van een after sales service die ik lang niet heb gezien! Speciale complimenten en met leuke, dankbare herinneringen aan Delilah, Max en Jan Hoeks. Nogmaals dank!
Cibo in combinatie met m+b vloerenservice Oosterhout is zonder meer vlekkeloos verlopen. Service gaat verder dan afgesproken. Kan ik echt iedereen aanbevelen.
Hele fijne ervaring opgedaan!
Nadat mijn twee zonen er al naar alle tevredenheid een vloer gekocht hadden, zijn wij ook naar Cibo Vloeren gegaan. We zijn door Jaqueline heel goed geholpen. Zij nam ruim de tijd voor ons en heeft m.b.t. de kleur een heel goed advies gegeven waar wij na het leggen heel erg blij mee zijn. Tijdens de levering bleek er een pak beschadigd te zijn, maar daar werd direct een nieuw pak voor besteld. Wij hadden de vloer iets te ruim berekend, maar het was totaal geen probleem om de pakken en ondervloer die over was terug te brengen. Al met al zijn wij zeer tevreden over de vloer en de manier waarop wij geholpen zijn.
Blij met onze pvc vloer. Vlotte levering en ondanks de drukke agenda's van de leggers toch nog tijdig kunnen leggen. Vlotte vriendelijke service.
Paul was in een kwartier weerbaar buiten. Hij had het in orde gemaakt!
Het advies en de reactiesnelheid van Jacqueline was top! Ook als het gaat om beloftes/levertijden en eenvoud met betrekking tot bijbestellen van extra's kunnen we alleen maar complimenten geven! We zijn blij met onze vloer en met Cibo
Ik heb alle materialen voor mijn nieuwe laminaatvloer hier besteld en daarna zelf gelegd. Vriendelijk personeel en een erg goede service! Ik zou een volgende vloer hier zo weer bestellen.
Cibo denkt vooral mee in oplossingen zoals in ons geval ivm uitstel van keuken plaatsing ook de vloer later later gelegd kon worden en dit in een bewoonde woning door samenwerking met de vloerenlegger uitstekend verlopen
Vloer werd 8 hoog afgeleverd en binnen gelegd. Top
Vakkundig personeel heeft ons aan prachtige vloer geholpen. Prijzen zijn extreem gunstig mede door de staffel korting. Zelfs nog kleine afwerk materialen gingen och neem maar mee. Overtollig pakken 3 stuks, zonder vragen retour. Top mensen binnen een Top bedrijf.
Fijn dat Cibo snel kon schakelen toen de oplevering van onze woning werd verlaat.
Na een redelijke zoektocht kwamen wij bij Cibo terecht. Een enorme keuze en perfect advies. Ook onze dochter heeft hier een vloer gekocht. Zij voor een nieuwbouw huis en wij voor een vloer over plavuizen. In beide gevallen is het ook prima gelegd door vaklui die ingeschakeld werden door Cibo. We zijn heel blij met het resultaat, echt een aanrader.
Via via kregen wij Cibo aangeraden om onze nieuwe vloer te leggen. We hadden met onze oude vloer wat problemen en daar heeft Eddie ons van goed advies voorzien en geholpen. Vervolgens hebben ze meegedacht met de juiste vloer voor onze situatie en deze is gisteren prachtig gelegd. Cibo is écht een aanrader!
Goede keuze en service
Vanaf het koop moment tot het leveren van de spullen en bijkopen van materiaal is de dienstverlening uitstekend geweest.
Heel kundig advies bij het kiezen van de vloer. Goed meedenken met het project en betrokkenheid tonen zijn bij de aanschaf en terug nemen van producten. Men (her)kende ons.
Hier de klik pvc vloer gekocht. Vakkundige uitleg en een enorm assortiment in vloeren. Zeer goede verkoper met verstand van het materiaal. Bij aankoop ook een zeer goede korting verkregen hierdoor een van de goedkoopste. Na het leggen door mijzelf nog enige afwerk plinten nodig, deze mooi gratis mee mogen nemen. Alle ongebruikte artikelen kunnen netjes retour. Top bedrijf zeer zeker een aanrader.
In de winkel goed geholpen, levering was ook volgens afspraak en keurig op tijd. De vloer ligt er netjes in.
We wisten ongeveer wat we wilden en kregen hierbij zeer goed en passend advies. Zeer aan te raden!
Van de Reijtstraat 5
4814 NE Breda