Goed geadviseerd door de verkoper bij aankoop van mijn kledingkast. Bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam. Van verkoopgesprek tot het moment van bezorgen, omschrijf ik dan ook als uitstekend.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw hele mooie beoordeling. Veel plezier gewenst met uw kledingkast en graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Ik ben in de zaak goed geholpen en ook de thuislevering verliep prima. Ook de communicatie wanneer de levering werd thuisgebracht Wat ik wel een rare zaak vind is dat ik speciaal voor het in elkaar zetten bij mij thuis van de meubels moest bijbetalen,terwijl alles al compleet werd geleverd.de mannen van de levering konden mij hier verder iet mee helpen. vind eigenlijk dat ik deze bijkomende kosten retour zou moeten krijgen,ik hoop dat u dat begrijpt. hopelijk kunt u mij daar telefonisch of via de mail een antwoord op geven mvg jannemiek de haas
Beste mevrouw de Haas, Bedankt voor uw ontvangen review. Goed te lezen dat u tevreden bent over het traject van aankoop t/m levering. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen. Wat betreft de afleverbijdrage nemen wij telefonisch contact met u op. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Goed geholpen met het uit kiezen van de meubels
Beste mevrouw Peeters, Hartelijk dank voor deze hele mooie review. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubelen en zeggen graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Goed en vakkundig geholpen.
Beste meneer Korsten, Bedankt voor de prima beoordeling. We wensen u veel plezier met de nieuwe tafel en stoelen. Graag tot ziens in onze showroom! Met vriendelijke groet, Team Den elzen wonen & slapen
Goed en vakkundig geholpen door de monteurs.
Beste mevrouw Schroen, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Bij het kopen vriendelijk maar..... daarna moet jezelf bellen als het bestelde niet in de afgesproken week komt.
Beste mevrouw, De levertijden die wij bespreken tijdens het verkoopgesprek zijn verwachte levertijden/weken. Doordat de kerstperiode binnen deze weken viel heeft de levering vertraging opgelopen. Neemt niet weg dat we u daarvan op de hoogte hadden moeten stellen. Excuses voor dit ongemak. Desondanks hopen we dat u veel plezier zult beleven met uw nieuwe stoelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Vooropgesteld dat ik zeer tevreden ben over de plaatsing van mijn Auping bed en ik een goed gevoel had bij de vriendelijke heren die in alle rust en deskundig het bed bij ons hebben geïnstalleerd, wil ik toch laten weten dat bij het naar boven brengen van de twee boxen op een aantal plekken beschadigingen zijn ontstaan aan ons behang. Het lukte maar net om de box boven te krijgen door het trappengat, de heren hadden daarom zelfs een aantal fotolijstjes van de muur gehaald om de bocht beter te kunnen maken. Hoewel zij alle moeite deden om het goed te doen, moest ik later toch constateren dat op een paar plekken wat beschadigingen in de vorm van krassen in het behang zitten. Dat vind ik iets minder prettig en is ook bijna niet te herstellen, anders dan door een drastische maatregel van opnieuw behangen. Het leek mij goed u hier toch van op de hoogte te stellen.
Beste Monique, Hartelijk dank voor uw bericht. Allereerst fijn te lezen dat u tevreden bent over de werkwijze/aanpak van onze bezorgers en dat de levering met zorg is uitgevoerd. Spijtig wel dat er ondanks de zorgvuldigheid toch schade is opgelopen aan het behang. Excuses voor dit ongemak. Het is goed dat u dit meldt zodat onze bezorgers hiervan kunnen leren. Ondanks de schade aan uw behang willen we u uiteraard heel veel plezier wensen met uw nieuwe Auping bed. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
No-nonsense winkel met vriendelijke verkoper(s) en korrekte service.
Beste Luc, Hartelijk dank voor deze mooie review. Heel veel plezier gewenst met de nieuwe tafel en graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
mijn ervaring is prima
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn te lezen dat uw ervaringen met Den Elzen wonen & slapen ook nu weer zo goed zijn bevallen. We wensen u veel plezier met het nieuwe karpet en heten u wederom van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
We zijn professioneel en vriendelijk geholpen en hebben onze keuze daardoor snel kunnen maken
Beste meneer Jan, Bedankt voor uw hele mooie review. Wij streven naar optimale klanttevredenheid en dat is gelukt! Heel veel plezier met uw nieuwe meubelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Bij de aankoop kundig advies en zeer vriendelijk. Ook bij de levering correct en hulpvaardig. Alle lof
Beste mevrouw, Heel hartelijk dank voor de ontvangen beoordeling. Fijn te lezen dat alles volledig naar wens is verlopen. Veel plezier gewenst met uw nieuwe fauteuil. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Kleine opmerking , De levertijd zou 3 weken duren , maar na 4 weken nog niks vernomen , toen hebben we zelf gebeld , en toen was er meteen een datum wanneer de levering kwam .. communicatie was even wat slordig volgens mijn gevoel .
Beste meneer Zinzen, Bedankt voor uw ontvangen review. Wij zijn afhankelijk van onze leveranciers en soms is de levertijd helaas iets langer dan verwacht. Goed dat u contact hebt opgenomen. Wellicht hebben uw telefoontje en de binnenkomst van uw bestelling zich gekruist waardoor we uiteindelijk toch een snelle leverdatum konden plannen. Veel plezier gewenst met uw aankoop en graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
het verkoopgesprek ging vlot en goed. maar een punt heeft me na levering enorm gestoord de mensen die het afgeleverd hebben hun werk goed gedaan de verkoper van de firma den elzen jan swinkels heeft me gezegt,levering dat is montage en retourname verpakking er was niks te monteren en het karton had ik zelf wel weggebracht stoelen waren af fabriek gemonteerd en mooi verpakt dus dat weet hij ook. mij 65 euro daarvoor laten betalen dat vind ik schandalig en dat zal mij lang ergeren hij had mij de keus moeten geven dan had ik die dozen zelf wel afgehaald bij jullie met mijn bus met die 65 euro had ik met mijn vrouw ook uit kunnen gaan eten
Originele beoordeling
Vriendelijke mensen, goed vakmanschap zowel in winkel als levering
Beste mevrouw, Bedankt voor uw mooie review. Veel plezier met uw nieuwe bank. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen
Plaatsing en meenemen inpak materiaal € 65,00 veel te duur 👎
Beste Mia, Bedankt voor de ontvangen review. Wat betreft de afleverbijdrage daar berekenen wij een vast bedrag voor. We kunnen geen variabele kosten berekenen naar gelang de hoeveelheid werk die nodig is voor het plaatsen en eventuele montage van de producten. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Veel plezier gewenst met uw nieuwe bank en graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
1 maand eerder geleverd dan bevestigd, prima service zowel bezorging/montage als de verkopers.
Beste Peter, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wij wensen je heel veel plezier met de nieuwe meubelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
prettige ervaring,goed en uitgebreid advies. kwaliteit en nazorg moeten wij nog ervaren.
Beste meneer / mevrouw Louw, Bedankt voor uw ontvangen review. Veel plezier gewenst met uw nieuwe relaxfauteuil. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Prima informatie, correcte aflevering. Heel blij met mijn aankoop
Beste Ine, Hartelijk dank voor je ontvangen review! Heel veel plezier met de nieuwe tafel en de stoelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Fijn bedrijf
Beste meneer / mevrouw Geurts, Bedankt voor uw mooie review. Veel plezier gewenst met de nieuwe stoelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Wir wurden sehr gastfreundlich empfangen und beraten. Die Beraterin stellte uns sehr kompetent immer neue Möglichkeiten vor und hatte viel Geduld . Bei leckerem Cappuccino wurden wir gut informiert. Der Laden hat ein tolles Möbelprogramm , einfach mal etwas Anderes als die immer gleichen Marken in Deutschland. Es gibt Hochwertiges und auch Günstiges. Gut fand ich, dass man uns auch auf die günstigen Varianten aufmerksam machte. Wir haben schön öfters bei Den Elzen gekauft und werden es immer wieder tun ☺
Sehr geehrte Monika und Rainer Rose, Vielen Dank für diese super Bewertung! Sehr schön zu lesen, dass Sie 100% zufrieden sind. Viel Spaß mit Ihren neu gekauften Möbeln. Wir freuen uns Sie wieder zu sehen in unserem Showroom. Herzliche Grüße, Team Den Elzen wonen & slapen
Goed advies, behulpzaam en nemen de tijd voor je. Bij levering wordt uitleg gegeven over de behandeling van de stoelen.
Beste Esther, Bedankt voor je ontvangen review en de geschreven motivatie. Veel plezier met de nieuwe stoelen en graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Vriendelijke verkoopster, goede uitleg, geen moeite teveel en verdere afhandeling en inmiddels levering door heel vriendelijke jonge mannen, dus top zou ik zeggen.
Beste meneer / mevrouw Joosten, Hartelijk dank voor uw ontvangen review. Super te lezen dat u voor de volle 100% tevreden bent. Veel plezier gewenst met uw nieuwe stoelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Goed geholpen in zaak in Roermond en de heren die meubels afleverden waren vriendelijk en correct. Ze monteerden de bank en stoelen snel en gaven advies. Helaas geen onderhoud producten bijgevoegd. Had ik wel verwacht.
Beste meneer / mevrouw Janssen, Bedankt voor de ontvangen review. Veel plezier gewenst met uw nieuwe bank en stoelen. De onderhoudsproducten worden niet standaard bij de gekochte meubelen geleverd. Die zijn uiteraard wel in onze showroom verkrijgbaar. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Wir kommen gerne wieder!
Sehr geehrte Sandra, Vielen Dank für diese super Bewertung! Sehr schön zu lesen, dass Sie 100% zufrieden sind. Viel Spaß mit Ihren neu gekauften Möbeln. Wir freuen uns Sie wieder zu sehen in unserem Showroom. Herzliche Grüße, Team Den Elzen wonen & slapen
Wij vinden het zo raar en zeker niet mee eens dat er voor betaalt moet worden om de stoel uit te pakken door Uw medewerkers, het was een kwestie van nog geen 10 minuten.
Beste Jos, Bedankt voor de ontvangen review en de heldere motivatie. Wat betreft de afleverbijdrage daar berekenen wij een vast bedrag voor. We kunnen geen variabele kosten berekenen naar gelang de hoeveelheid werk die nodig is voor het plaatsen en eventuele montage van de producten. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Veel plezier gewenst met uw nieuwe relaxfauteuil en graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Burghoffweg 30
6042EX Roermond
Den Elzen wonen | slapen | design Het nieuwe wonen. Dat is stijlvol wonen. Smaakvol wonen. Betaalbaar wonen. Van vernieuwende collecties tot eigentijds aansprekend - je vindt het bij Den Elzen wonen | slapen | design.