Wij hebben heel lang op onze bank moeten wachten, bij levering is de bank was de bank niet in orde. WAAR IK NIET BLIJ MEE BEN Verschillende hardheden bij de zit vlakken. Stof wat veel te los zit om de bank zelf en bij de rugleuning.( hiervoor zijn jullie komen kijken en zijn er foto`s van gemaakt ) Dit is door gestuurd naar de serviceafdeling van de leverancier. Helaas tot op heden niets meer vernomen. Hoop wel dat dit wordt opgelost want dit is geen reclame voor jullie Groet Anja Nesselaar
Zeer slechte nazorg , als ze kunnen verkopen da ben goed, maar als iets verkeerd geleverd wordt dan ben je niet meer interessant dan wordt er alleen maar aan jullie zelf gedacht en niet meer meegedacht , dit vindt ik zeer slecht.
Bank in eerste instantie in verkeerde kleur geleverd; voor de extra vertraging zou een compensatie geregeld worden; tot nu toe niets gehoord, zal zelf initiatief nemen. Na verkoop in de winkel geen aandacht meer voor de klant. Afspraak tot levering ook pas na telefoontje van mijzelf. In de winkel super geholpen.
Zeer teleurgesteld!!!
Bij ophalen van de bestelde stoel bleek dat door jullie de verkeerder stoel was uitgeleverd. Ik mocht deze stoel meenemen totdat de door mij bestelde stoel wel binnen was.
Uitstekend en vakkundig geholpen door Dylan
De afhandeling van onze problemen is zodanig slecht dat ik overweeg een klacht in te dienen bij het CBW als U ons niet serieus gaat nemen.
Geachte heer Mulkens, Zoals ook reeds bij u bekend is er een afspraak met u gemaakt op 2 mei aanstaande. De fabrikant brengt dan een bezoek bij u thuis voor de klacht op te lossen. Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Den Elzen Wonen en Slapen
De verkoper was achteraf zeer kundig maar wel erg opdringerig en uitdagend tijdens onze eerste minuten in de zaak
Een mooi bedrijf met behulpzame medewerkers. Service en advies is top!
We zijn echt heel goed geholpen bij Den Elzen! De aandacht en het advies dat we hier kregen steeg ver uit boven zaken als Sijben knibbeler en Goosens. Enige minpuntje was dat we de dag na de offerte nog een telefoontje kregen dat er een calculatie fout was gemaakt en dat er nog eens 100 euro bovenop het factuurbedrag kwam. Verder was de levering stipt op tijd en alles werd keurig gemonteerd en op de juiste plek gezet, wij zijn zeer tevreden over Den Elzen en uiteraard heel blij met de geleverde producten!
WIJ zijn er 2 maal geweest .de eerste keer slechte ervaring aan lot overgelaten geen aandacht tijdens verbouwing.tweede keer prettige verkoopster die ons goed en deskundig heeft geadviseerd.l
Ben tevreden prijs/kwaliteit verhouding
Verkoper dacht niet met ons mee. Uiteindelijk door verkoopster op woonboulevard Heerlen de kleur / bank type gekozen en maakte ons attent op de kortingsactie. Aangezien jullie dichterbij lagen en de bank nog eens wilde proberen hebben wij hem bij jullie besteld. Maar de korting van Xooon hebben we zelf aan moeten geven / zeuren. We weten niet of dit echt onwetendheid van jullie verkoper was of gewoon de manier van handelen. Hierdoor gingen we niet met een volmaakt gevoel weg. Bij het plaatsen van de bank hebben de monteurs bij beide banken het midden pootje niet omlaag geschroefd.
Geachte heer/mevrouw Crienen, Hartelijk dank voor uw reactie. Onze excuses dat u niet goed geholpen bent geworden in onze showroom. Ik heb het nagevraagd en de verkoper was inderdaad niet op de hoogte van de kortingsacties op de afdeling Xooon, daar hij normaal op de slaapafdeling werkzaam is. We hopen dat de bank nu naar tevredenheid bij u in de woonkamer staat. Met vriendelijke groet, Den Elzen Wonen en Slapen
Uitstekende meubelzaak. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Medewerkers zijn top. Chapeau.
Meedenken en zoeken naar oplossingen door de verkoper was super. Administratie behoeft wat meer aandacht. Aflevering ok maar onverschillig, weinig betrokken/trots op het product waar ze voor staan.
Burghoffweg 30
6042EX Roermond
Den Elzen wonen | slapen | design Het nieuwe wonen. Dat is stijlvol wonen. Smaakvol wonen. Betaalbaar wonen. Van vernieuwende collecties tot eigentijds aansprekend - je vindt het bij Den Elzen wonen | slapen | design.