Erg vriendelijk in de winkel/showroom.. Na een tijdje werden we gebeld of alles naar wens was. Na enige tijd gaven wij aan "problemen" te hebben met de pootjes van de bank en daar werd goed meegedacht aan een passende oplossing.
Beste Monique, Bedankt voor je mooie beoordeling en duidelijke motivatie. Veel plezier gewenst met de nieuwe meubelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Medewerker nam de tijd om mijn vraag nader toe te lichten en alternatieven te tonen. De mogelijkheden en onmogelijkheden van de bank zijn doorgenomen. Na voorspelde wachttijd is een voorstel gedaan om onze bank te leveren en dat is correct gebeurd met medeneming van verpakkingsmateriaal. Later is nog eens nagebeld of alles in orde was.
Beste mevrouw, Bedankt voor de beoordeling en duidelijke motivatie. Veel plezier gewenst met de nieuwe bank! Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Vakkundig
Beste mevrouw, Bedankt voor de fijne beoordeling. Veel plezier gewenst met de nieuwe tafel en eetkamerstoelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Is de derde bank die wij hier kopen, en twee losse fauteuils. Levertijd was als afgesproken.
Beste Wil, Bedankt voor de hele mooie beoordeling. Goed te lezen dat we jullie ook nu weer blij hebben kunnen maken met nieuwe meubelen. Veel plezier gewenst met de nieuwe bank en de fauteuils! Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
We hebben ons goed voorbereid en een groot aantal meubelzaken bezocht. Bij Van Elzen hebben we uiteindelijk onze voorkeur gevonden. Degelijk, van goede kwaliteit en de gewenste kleur en grondstof. De medewerker heeft ons op de hoogte gesteld van het benodigde onderhoud en wat te doen bij problemen. De bezorging was vriendelijk, bekwaam en gebeurde op een afgesproken moment. Ook kregen wij bruikbare tips voor het onderhoud van onze bank. Wij zijn zeer tevreden met onze keuze.
Beste Jacq, Bedankt voor je hele mooie beoordeling en duidelijke motivatie. Veel plezier gewenst met de nieuwe bank! Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Ok.
Beste meneer/mevrouw Ressen, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Veel plezier gewenst met de nieuwe bank en relaxfauteuil. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Snelle reactie en afspraak om de klacht te behandelen. Duidelijk uitleg
Beste Els, Bedankt voor de beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent met onze serviceafhandeling. Veel plezier gewenst nog met uw bank. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Den Elzen heeft een goede collectie meubels in verschillende stijlen. Aangetrokken door een bijzonder fraaie bank van Baenks, goede bijpassende draai fauteuils gevonden. Ons over kleuren en stoffen prettig en kundig. Ze nemen de tijd om je behoefte goed te laten uitkomen en dringen je niets op. Fijne zaak, goede after sales service telefoontje.
Beste Max, Bedankt voor je hele mooie beoordeling en motivatie. Veel plezier gewenst met de nieuwe bank en de 2 draaifauteuils. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Onze ervaring is fijn geweest. Vriendelijke verkoper met goede uitleg over het produkt
Beste Herman, Bedankt voor de hele mooie beoordeling. Veel plezier gewenst met de relaxfauteuil. We zullen de complimenten doorgeven aan onze verkoopadviseur Elies. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Prachtige showroom, prima adviseur
Beste Marcel, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier gewenst met de nieuwe bank en de relaxfauteuil. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Tevreden
Beste mevrouw, Bedankt voor de mooie beoordeling. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe meubelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Prima service vóór en ná de koop
Beste Margot,, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier gewenst met de nieuwe meubelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Zeer klant vriendelijk, super service en top levering.
Beste Frederic, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier gewenst met de nieuwe bank en de draaifauteuil. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Beste familie Sillen, Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier gewenst met de nieuwe eetkamerstoelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Zie hierboven
Beste familie Looijmans, Bedankt voor de hele mooie beoordeling. Veel plezier gewenst met de nieuwe Chiado bank. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Prima geadviseerd en top klantenservice!
Beste Jeanny, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier gewenst met de nieuwe bank. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Prettig en klantgericht
Beste Han, Bedankt voor de mooie beoordeling die we hebben gekregen. Veel plezier gewenst met de nieuwe eetkamerstoelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
bij levering werd ons verteld dat we zelf alles moesten uitpakken en installeren. Bench bank zelf uit plastic halen en poten onderzetten. Dit was ons van te voren niet verteld. Vind dit erg goedkoop naar klanten toe. verpakking werd ook niet meegenomen. Tafel idem dito. Bij onze zoon is de bank wel geïnstalleerd door jullie. Hoe kan dit mogelijk zijn? .
Beste meneer / mevrouw Lomans, Vervelend te lezen dat de bezorging van de bank en de salontafel niet is verlopen zoals verwacht. Wij bieden 2 pakketten aan wat betreft aflevering van onze goederen: 1. bezorgen: afleveren product excl. montage en retourname verpakkingsmateriaal 2. ontzorgen: afleveren product incl. montage en retourname verpakkingsmateriaal In de orderbevestiging staat dat u bij de aankoop heeft gekozen voor de optie 'bezorgen'. Uw zoon heeft destijds bij de aankoop van de bank gekozen voor de optie 'ontzorgen'. Daar zit het verschil. We willen jullie desondanks veel plezier wensen met de nieuwe meubelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Top banken geleverd.
Beste Annemarie, Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier gewenst met de nieuwe meubelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Tijdens mijn zoektocht naar andere eetkamerstoelen, kwam ik via internet bij "Den Elzen" in Roermond. Daar vond ik een eetkamerstoel van Baenks. Ik werd goed geholpen door verkoopster Rianne bij leerkeuze en kleurkeuze. Na de levertijd werden de stoelen netjes afgeleverd. Laatst werd ik nog door hen gebeld, of nog alles naar wens is wb. stoelen. Ik ben er heel blij mee !!
Beste Marleen, Bedankt voor de mooie beoordeling en motivatie die we hebben gekregen. We zullen de complimenten aan onze verkoopadviseur Lian doorgeven! Veel plezier gewenst met de nieuwe eetkamerstoelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Vakkundig geholpen
Beste Anja, Bedankt voor de beoordeling. Veel plezier gewenst met de nieuwe Domus bank. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Hele goede showroom ervaring met jullie verkoper.....
Beste Eppo, Bedankt voor de mooie beoordeling en motivatie die we hebben gekregen. De complimenten worden doorgegeven aan onze verkoopadviseur Jan. Veel plezier gewenst met de nieuwe armstoelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Voor het kopen van onze nieuwe meubels hebben we prima en deskundig advies gekregen. Afspraken werden 100% nagekomen. Levering en montage ook geweldig.
Beste familie Saris, Bedankt voor de mooie beoordeling en motivatie die we hebben gekregen. Veel plezier gewenst met de nieuwe meubelen. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Ik werd in de winkel goed geholpen. De mensen die de spullen kwamen afgeven waren ook zeer kundig
Beste Agray, Bedankt voor de mooie beoordeling die we hebben gekregen. Veel plezier gewenst met de nieuwe meubels. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Goede ervaringen zowel in de winkel als ook de bezorgers.
Beste Mariet, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier gewenst met de nieuwe Katira bank. Graag tot ziens in onze showroom. Met vriendelijke groet, Team Den Elzen wonen & slapen
Burghoffweg 30
6042EX Roermond
Den Elzen wonen | slapen | design Het nieuwe wonen. Dat is stijlvol wonen. Smaakvol wonen. Betaalbaar wonen. Van vernieuwende collecties tot eigentijds aansprekend - je vindt het bij Den Elzen wonen | slapen | design.