Goed en snel thuis afgeleverd, vriendelijke verkoper . Top zaak
Geweldig goed geholpen
Het hele traject van oriëntatie, keuze beperken tot de uiteindelijke keuze liep bijzonder plezierig.
De bank is heel mooi geworden Hij zit heerlijk en is een stuk hoger als mijn vorige bank Speciaal voor ouderen Ik ben er erg blij mee
Wij zijn heel blij met de kast. Goede service bij het bestellen. Ben goed op de hoogte gehouden over de levertijd en leverdatum Plaatsing en montage ook erg tevreden over
Prettig geholpen en snel geleverd en zeer te vreden
De boxspring is op tijd geleverd volgens afspraak. Slaapt heerlijk fijne hoogte om in te stappen op onze leeftijd. Maar.....natuurlatex is vloeibaar komt van de rubber boom maar het topmatras ruikt naar chemicaliën. Jammer. Zal wel minder worden. Als gerenomeerd bedrijf probeer je toe te leggen op echt een natuurproduct. Topmatras van paardenhaar, wol en vlas. Komt jullie ten goede en de klant ook. Wordt de Tesla onder de bedden! Hartelijke groet Margreet van Baar
Wij hebben u nog even gebeld en inderdaad zoals u zelf al dacht hetgeen u ruikt zal snel minder worden. Dit hebben meerdere producten die nieuw zijn. U was blij met onze uitleg. Wij danken u voor uw reactie en wensen u veel plezier met uw aankoop.
Door een verbouwing moest de levering van onze banken niet 1, niet 2 maar wel 4 keer worden uitgesteld. Wat heerlijk dat dat bij Casba geen enkel probleem was! We hebben hierdoor niet op nieuwe banken in de troep hoeven zitten maar kregen de banken pas geleverd toen de verbouwing echt af was. De finishing touch: prachtige banken die heerlijk zitten!
Personeelzeer vriendelijk en behulpzaam weten waar ze het over hebben,ook dejongens op vrachtauto.
Duidelijke informatie en goede levering. Degelijke meubels.
Prima als je geholpen wordt door een zaterdag hulp, maar zorg dat deze wel weet hoe het systeem werkt. De zaterdag hulp kan hier niets aan doen, maar de leidinggevende moet hier wel alert op zijn. Uiteindelijk met enig geduld en onder het genot van een kop koffie toch goed geholpen door de zaterdag hulp met een beetje hulp van uiteindelijk de leidinggevenden. Bij de montage ging het in 1e instantie prima en de kast stond prima in elkaar, maar bij het verlaten van ons huis , kwamen we er achter dat de monteurs nog 2 planken waren vergeten in elkaar te zetten, gelukkig konden wij dit zelf, maar wij hadden er wel voor betaald.
De service in de wiNkel had ik al beoordeeld met zeer goed. De levering was ook top. Tafel zou 4 januari 2023 worden geleverd maar was er al op 21 december. Net voor de kerst. Top dus!
Wij hebben een prima ervaring met Casba! Deskundig, goede service etc.
Werd gebeld dat de bank iets later zou komen eenmaal aangekomen uitgepakt en in elkaar gezet volgens afspraak top geregeld
We zijn vaker bij Casba geslaagd. Deze keer een prachtige stoel aangeschaft. Het personeel is uitermate vriendelijk en correct en nemen de tijd voor je. Je hebt echt waar voor je geld.
Heel fijn geholpen tijdens aankoop van salontafel en dressoir. Vriendelijke mevrouw die de tijd nam. Afleveren werd keurig gedaan, op tijd volgens afspraak. Al het verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Beleefde bezorgers.
Goed geholpen
Omdat wij alles al geregeld hadden voor een vlotte levering hadden de bezorgers weinig tijd nodig bij ons
Verkoper en montage vakman uitstekent
Garderobe kasten zijn snel en vakkundig geplaatst.
goede ervaring.
Goed geholpen in de winkel. Prettige en ervaren mensen bij aflevering. Aflevering op tijd. Heel tevreden met mijn aankoop.
Bij Casba 2 fauteuils gekocht. Goed geadviseerd door verkoper, levering was prima, stoelen goed verpakt, ook goede service van de bezorgers die e.e.a. hebben uitgepakt, neergezet en verpakking weer meegenomen. Kortom: prima ervaring!
Waren optijd banken netjes uit gepakt en pootjes netjes geïnstalleerd rest afval netjes opgeruimd