Fijn geholpen.
Twee jonge mannen kwamen de bank brengen. Van te voren werd er nog gebeld. Ook waren ze bereid om onze oude bank even buiten te zetten. Kortom goede service
We have waited for 28 weeks and we got damaged sofa. They promise to come and fix but we have not heard anything after 10 times call. I absolutely not recommend this company
Goededag meneer Rafieian, Bedankt voor uw review, maar wat vervelend dat u dit op deze manier ervaart. De levertijd is inderdaad door de Corona iets opgelopen. Onze klantenservice heeft zo goed als mogelijk iedereen hierover geïnformeerd, waaronder ook u. We begrijpen dat een verschuiving van levertijd vervelend is, maar dit is overmacht vanwege een de pandemie. Helaas is bij aflevering gebleken dat er een beschadiging zit op een poot. Op de dag van melding hebben we dit opgepakt en nieuwe poten voor u besteld. Wij hebben u daarover ook geïnformeerd. Zoals bij u aangegeven wordt er direct een monteur ingezet om de beschadigde poot om te ruilen. We betreuren het dat u een andere ervaring heeft dat wij. Desondanks wensen we u heel veel zitplezier toe. Team Lederland
Prettig geholpen in de winkel, goed advies. De bezorging was matig, lukte niet om afspraak te maken voor de levering. Geen reactie op mail. Voicemail bericht werd niet geantwoord. Uiteindelijk via de winkel wel gelukt.
Dat ik op de fabrikage moet wachten is Normaal, maar nadat het bankstel bij Jullie binnen is, moet ik nog vier (4) weken Wachten voor het bij mij geleverd word. Totaal belachelijk!!! En de expeditie is zeer slecht te bereiken
Geachte heer Blom, Bedankt voor het schrijven van een review. We hebben uw dossier geraadpleegd en zien inderdaad dat op de dag van ontvangst u, conform afspraak, een email heeft ontvangen dat de meubelen zijn ontvangen en u contact kunt opnemen voor het maken van een afspraak. Helaas is het zo dat de meubelbezorgers inderdaad met zeer volle routes zaten. We zijn opgeschaald naar meerdere wagens en ook de bereikbaarheid is verbeterd. Daarmee verwachten we dit in de toekomst te kunnen voorkomen. Onze excuses dat dit langer dan gebruikelijk heeft geduurd. Desondanks wensen we u veel zitplezier toe met uw nieuwe meubelen. Team Lederland
Ik vind dat de bank zeeeer snel beschadigd, Krast erg snel, ook de nagels van mijn kleinkind van 6 maanden Aanbevelen, ja maar wel met bovenstaand verhaal
Zeer slechte bezorgdienst. Planners geven informatie niet door aan bezorgers. Bezorgen uren na afgesproken tijdvak (werd een avondlevering ipv van tussen 13.00 en 17.00 uur). Geen communicatie (hierover). Moest steeds zelf bellen naar de planners. Onvriendelijke bezorgers. Ook bezorging leenbank ging erg stroef. Ondanks deze leveringsperikelen tot nu toe zeer tevreden over de bank! Graag in het vervolg meer en betere communicatie en andere/betere bezorgdienst.
Wij zijn door Angelique heel erg leuk geholpen, zij was deskundig en dacht mee. Zag wat ons 'paste' en liet in een later stadium vakkundig haar licht schijnen over onze plattegrond van de kamer met de overige meubels op schaal, waardoor we, door met dingen 'te schuiven' een hele andere visie kregen over de mogelijkheden! Helemaal top! Inmiddels staan de meubelen een paar weken en we zijn heel erg tevreden!
Prima ervaring. Goed advies en een goede prijs
Fijne ervaring in de showroom tijdens het uitzoeken vh bankstel. Luisteren naar wat onze wensen zijn en wat past en haalbaar is binnen onze woonkamer.
Tot nu toe prima gegaan, kwaliteit lijkt nu prima. Ff afwachten wat de kwaliteit op langere termijn is...
Vanwege onze behuizing geen meer-zits bank gekocht, maar drie heel mooie fauteuils. Door omstandigheden duurde de levering wat langer, maar dat was het waard. Heel mooie en comfortabele fauteuils! Zitten heerlijk, mooie kleur, en ze maken de huisklamer ontzettend gezellig! Dank aan Lederland!
In het filiaal in Utrecht zijn we geholpen door een vriendelijke en deskundige verkoper. We hebben eerst even zelf op ons gemak rond kunnen kijken. Daarna heeft hij goed geluisterd naar onze wensen en hebben we een mooi bankstel en relax fauteuil gekocht. Aflevering en montage ook gedaan ook vriendelijk en kundig personeel. Kortom, we zijn heel blij met onze aankopen.
De klacht werd redelijk snel opgepakt en professioneel afgehandeld
Verkoper gaf zeer professioneel aan, waar de verschillen in de stoelen zaten en wist duidelijk aan te geven, welke stoelen voor ons geschikt zouden kunnen zijn, zonder opdringerig te zijn. Wij voelden ons zeer comfortabel bij deze verkoper.
Heel goed geholpen, neemt de tijd voor je.
We zijn bij Lederland super geholpen. Nadat we het bankstel hadden besteld zijn we nog een keer langs geweest of een stukje leer mee konden nemen voor het uizzoeken van een kleed. Het was geen enkel probleem.
De aankoop van 2 leren fauteuils en een leren bank is goed en naar tevredenheid verlopen Inclusief instructie voor onderhoud Ook de levering was mooi op tijd We hebben wel een mankement aan onze nieuwe leren bank. Er is een onderdeel uitgevallen (scharnierbus) Inmiddels met de storingsdienst/garantie bedrijf een afspraak gemaakt voor reparatie Donderdag 13 Januari Gr H v Bokhorst
Tevreden over ontvangst, begeleiding bij aankoop , tevreden over de gehele lijn
Was gezellig en prima
Netjes en volgens afspraak afgeleverd
GEWELDIG GEHOLPEN IN DE ZAAK MAAR OOK BIJ DE BEZORGING.
16 weken levertijd na 18 weken gebeld wanneer ik de bank kon verwachten kreeg te horen we hebben een mail gestuurd nou nee dus prompt kreeg ik een mail dat is een minpuntje de buurvrouw heeft ook een bank gekocht bij lederland ze hat ook gebeld en kreeg te horen we hebben een mail gestuurd nee dus dat is toch een min punt maar voor de rest ben ik te vrede netjes geholpen in de winkel en de mannen die het kwamen brengen hebben het perfect gedaan een tevreden klant
.........
Bernhardstraat 5
3474JR Zegveld
De Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve modellen in een groot aantal stijlen van strak modern tot eigentijds romantisch. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie is met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zo ontstaan al ruim 35 jaar kwaliteitsproducten waar u jarenlang van geniet. En langdurig genieten, daar draait het om. Daarom geeft Lederland op al haar zitelementen 5 jaar garantie. Deze enquête is alleen voor de volgende drie vestigingen van toepassing: Amsterdam, Utrecht en Beverwijk.