zeer zeer slecht

Wanneer men iets koopt beloven ze gouden bergen. Na de koop zijn de gouden bergen diepe kraters geworden. Zeer slechte behandeling van mijn klachten en abominabel service.

• Inrichting showroom N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.
  • Bereikbaarheid ( tel./ e-mail) N.v.t.
  • Persoonlijke aandacht N.v.t.
  • Medewerkers / verkopers N.v.t.

Goeie service

Drie jaar geleden een bankstel gekocht, nu laat de toplaag los op verschillende plekken. Foto's gemaakt en deze naar de klantenservice gestuurd, kreeg een mail terug dat dit niet verholpen kon worden dat ik een nieuw bankstel voor de zelfde prijs mocht uitzoeken. Gisteren een uitgezocht in het filiaal Alexandrium netjes geholpen, top service van Lederland

• Garantie / nazorg

NIET KOPEN BIJ LEDERLAND !

SERVICE IS ZEER SLECHT ,MOOIE PRAATJES AAN DE TELEFOON. ONBELEEFD ,BEANTWOORDEN JE VRAGEN NIET. ZIJN NOG NIET KLAAR MET MIJ. er zal wel een mooi tegenverhaal komen, suc6 We spreken elkaar snel.

• Garantie / nazorg

Prima kaliteit én een goede service

Mooi assortiment en personeel neemt alle tijd voor de klant. Volgens afspraak geleverd dn ook prima nazorg. Een blijvertje

Professioneel

Ik ben goed geholpen. Er is rekening met me wensen gehouden Nu nog afwachten op resultaat

geweldig

bankstel gekocht in utrecht heel fijn geholpen namen de tijd voor je, een goede service Wij lopen hier a 25 jaar fijne winkel.

• Garantie / nazorg

De nazorg(communicatie en bereidwiilligheid) is nihil

Mooie verkooppraatjes en enorme overtuigingstalent in de winkel, maar nadat je betaald hebben kom je erachter er totaal geen deskundigheid achter zit. Dure bank besteld, waarbij de verkoper een verkeerde leersoort/kleur heeft besteld. Er is totaal geen bereidwilligheid om het probleem op te lossen. De verkoper werkt er nu niet meer, dus het is de fout van de consument/mijn fout. Het is meer dan schandalig dat een winkel met zo'n grote naam en zulke dure banken zo met haar consumenten kan omgaan. Het gaat hun puur om geld en als ze hun geld al hebben zijn ze klaar met je. De bereikbaarheid na verkoop is nauwelijks aanwezig.

• Garantie / nazorg

Goede service in winkel,maar matig zodra er een klacht is na levering van bank

Ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van onze bank. Na levering blijken er verschillende soorten zittingen qua hardheid in de zittingen en rugleuningen te zitten. Moeten 2 maanden wachten tot hier iemand voor langskomt. Echt belachelijk dat het zo lang moet duren. Wordt beloofd dat het opgelost wordt,dat mogen we dan ook hopen!! Is erg dure bank en dit zou toch niet mogen gebeuren!! We wachten het af!

Waardeloos

Bij de geleverde tafel zijn de poten verkeerd gemonteerd, daarnaast is er een kleine productiefout in de tafel zelf. Op de dag van aflevering heb ik foto's opgestuurd en gevraagd om een reactie en herstel. De medewerkers die dit hebben ontvangen sturen me een antwoord dat ze dit in behandeling nemen, maar verdere reactie blijft uit. 5x gevraagd om reactie, nog steeds niets terugontvangen! Ben echt ontzettend boos en teleurgesteld in Lederland! Heb nu m'n rechtsbijstandsverzekering gevraagd om dit op te pakken met Lederland.

• Inrichting showroom N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.

Goed!

Vriendelijk service. Konden de door ons gewenste (niet ledere) stoelen op en tijd leveren. Klantgericht.

• Garantie / nazorg N.v.t.

Goed geholpen in de winkel

Goed geholpen in de winkel montage van de bank en pootje had wel beter gekund bank niet goed vast gezet in de hoek pootjes verkeerd gemonteerd waar door er twee niet paste en uiteindelijk zelf gedaan en toen paste alles wel de monteurs werkte wel heel er netjes en zonder schade waren erg vriendelijk en aardig daar lag het niet aan

• Garantie / nazorg

Alles is prima en goed gegaan

• Garantie / nazorg

leuke ervarng en heel vriendelijk

• Garantie / nazorg

In winkel goed geholpen, levering twijfelachtig

In de winkel goed geholpen. Zou lang duren maar duurde uiteindelijk nog langer maar gezien de Corona situatie hebben we daar begrip voor. Bij levering ging niets zoals het zou moeten. Ivm vakantie zeer ruim van te voren leverdatum en tijd afgesproken. Op de dag zelf niets vernomen van de chauffeur en bijrijder ondanks dat ze veels te laat waren. Pas na 2x bellen werden mijn ouders op de hoogte gesteld dat ze verlaat waren. Toen ze er eindelijk waren, waren ze zeer kortaf en het lukte niet zoals ze wilde en dreigde zelfs om de banken buiten te laten staan en dan moesten ze zelf maar kijken. Want hier hadden ze geen tijd voor want ze moesten ook nog een keuken afleveren in Amsterdam. Toen mijn ouders daar geen genoegen mee namen hebben ze de bank waar mijn ouders zeer lang voor hebben moeten sparen er letterlijk in geramd. Daarbij ook vegen op de muur achterlatend. Toen ze het door hadden ging de grotere 2de makkelijk naar binnen. We hebben dit gemeld en ik zou door de expeditie hierover teruggebeld worden wat nooit gebeurt is.

• Garantie / nazorg

Prima bank en vriendelijk personeel

Goede voorlichting, vriendelijk en prima bank!

• Garantie / nazorg

Hele fijne eerste ervaring!!!

We waren op zoek naar een lederen hoekbankstel. We waren al ergens anders geweest en deze zaak had ons binnen een half uur een bank in onze strot geduwd. Achteraf wilde we heel niet deze bank. Dus gelijk af gezegd!! Lederland neemt de tijd onder het genot van koffie en wat lekkers erbij. Van de een naar de andere bank. Uiteindelijk na 2 uur een hele fijne bank gevonden. Mijn moeder komt hier ook al haar hele leven en dat is niet voor niks. Advies en service en een garantie van 5 jaar!!

• Garantie / nazorg

Mooie zaak en goede informatie

Geduldig personeel. Laten de beslissing bij de klant.

Super netjes.

We zijn goed geholpen, hebben goede voorlichting gehad over de materialen en hoe je het leer het beste kunt behandelen.

• Assortiment
  • Bereikbaarheid ( tel./ e-mail) N.v.t.
  • Garantie / nazorg

Bank gekocht. Uitstekend vanaf eerste contact tot en met levering.

Deskundig advies. Enthousiaste verkoper, maar in het geheel niet opdringerig. Goede en tijdige informatie over levering. Aflevering keurig verzorgd door zorgvuldige monteurs. Vragen over eerste lederbehandeling van de bank werden meteen en voldoende beantwoord. Zo wil je als klant behandeld worden!

zeer tevreden

het gekochte, en geleverde artikel is conform mijn bestelling en afspraak met de verkoper. strakke levertijd, goede kwaliteit, al moet dat nog blijken. tot nu toe zeer tevreden.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk niet opdringerig mooie winkel,en ze nemen de tijd voor je.En mijn nieuwe bank en stoelen staan geweldig in mijn huis .Ben heel blij.

Goed geholpen

Wij zijn goed geholpen!

Uitstekend!

Goede service. Goed bereikbaar en zeer klantvriendelijk. Fijn!

grandioos, uitstekend!

geen verder commentaar

• Garantie / nazorg

Goed geholpen hoopt dat dat zo blijft

De ervaring met de verkoper was goed Hopen dat het zo blijft

Bernhardstraat 5

3474JR Zegveld

Over Lederland Amsterdam, Beverwijk en Utrecht

De Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve modellen in een groot aantal stijlen van strak modern tot eigentijds romantisch. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie is met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zo ontstaan al ruim 35 jaar kwaliteitsproducten waar u jarenlang van geniet. En langdurig genieten, daar draait het om. Daarom geeft Lederland op al haar zitelementen 5 jaar garantie. Deze enquête is alleen voor de volgende drie vestigingen van toepassing: Amsterdam, Utrecht en Beverwijk.

Over CBW Erkend