Goed geholpen
Afspraken nagekomen, keurig binnen afgesproken termijn geleverd. Erg fijne en mooie bank Thuis gemonteerd door bezorgbedrijf maar bleek niet helemaal goed na het lezen van de montage-instructies. Bank functioneert verder wel goed maar ik kan de vergeten te monteren zaken niet zelf, dan moet de bank weer op zijn kop en dat lukt mij niet.
Beste Thijs, Bedankt voor je feedback. We zijn blij om te horen dat je ervaring over het algemeen positief was en dat de levering naar tevredenheid is verlopen. We vinden het jammer dat er een probleem is gerezen met de montage van de bank. We hebben hiervoor een e-mail gestuurd om contact met ons op te nemen, zodat we dit snel en netjes kunnen oplossen. Alvast bedankt voor je reactie. Klantenservice Lederland
Als terugkerende klant had ik hoge verwachtingen toen ik twee bankstellen bestelde bij Leaderland. Helaas werd mijn ervaring overschaduwd door aanzienlijke vertragingen in de levering. Laten we het eens nader bekijken: Bestelling N54970 (Bankstel op voorraad): Verwachte Levering: 1 week Werkelijke Levering: 3 weken later Impact: De vertraging veroorzaakte aanzienlijke overlast. Mijn nieuwe huis bleef twee weken leeg in afwachting van het beloofde bankstel. Het frustrerende was dat dit bankstel op voorraad was en geen fabricage nodig had. Aanbeveling: Verbeter de communicatie over leveringstermijnen voor voorraadartikelen. Zorg voor tijdige orderafhandeling om ontevredenheid bij klanten te voorkomen. Bestelling 53913 (Op maat gemaakt bankstel): Beloofde Leveringstermijn: 8–10 weken Werkelijke Levering: 14 weken Impact: De verlengde wachttijd was onacceptabel. Als klant had ik lege kamers in mijn nieuwe huis, wat mijn plannen beïnvloedde. Evenementen en vakanties werden verstoord door de vertraging. Reactie van Leaderland: Pas na mijn klacht versnelde men mijn laatste bestelling, die binnen enkele dagen werd geleverd. Dit proactieve optreden zou echter de norm moeten zijn, niet de uitzondering. Algemene Indruk: Als ik van deze vertragingen op de hoogte was geweest, had ik wellicht voor een andere winkel gekozen. Lege kamers en verstoord plannen maakten me ontevreden. Tijdige levering is essentieel voor klanttevredenheid. Leaderland, let op: Het nakomen van leveringsafspraken is cruciaal om loyale klanten te behouden. Ik hoop dat mijn feedback helpt om jullie diensten te verbeteren en vergelijkbare problemen in de toekomst te voorkomen.
Geachte heer Van Wyk, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Na onderzoek in uw dossier hebben we vastgesteld dat uw recente aankoop van 25 februari is afgeleverd op 12 maart jl. Dit valt binnen de afgesproken 2 tot 4 weken, zoals vermeld op de order. Wat betreft de tweede order, begrijpen we uw teleurstelling over de vertraging tijdens de pandemie. Deze uitzonderlijke omstandigheden hebben tot uitgestelde levertijden geleid, ondanks onze inspanningen om alle klanten hierover tijdig en persoonlijk te informeren. Voor deze order was een verwachte levertijd van 12 tot 14 weken afgesproken. We waarderen uw begrip en nemen uw suggesties ter harte om onze dienstverlening verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Klantenservice Lederland
Zeer tevreden geen klachten .
De bank was met zorg op zijn plek gezet.
Wordt goed ontvangen met kundig personeel
Hebben al onze bankstellen gekocht bij lederland, eerst mondileder, en zijn heel tevreden geweest met onze eerdere bankstellen en zo ook heel blij met deze nieuwe. Zijn heel goed geholpen door Brenda, bij lederland Beverwijk. Had al eerder via een linkje via Google een revieuw willen maken, maar dat was niet gelukt. Ben blij dat we langs deze weg toch kunnen bekent maken hoe ontzettende tevreden klant we zijn. Ga zo door!!!
Prettige sfeer, deskundig en klantvriendelijk personeel. Mooie/goede kwaliteit meubels.
Goed geholpen zeer vriendelijk personeel
Netjes en deskundig geholpen door Jan Mastenbroek. Een topper.
Op onze zoektocht uitgekomen bij Lederland, waren wij daar eerst maar naar toe gegaan! Prima geslaagd met kundig advies.
Netjes alles gemaakt
Goede kwaliteit en aardig mensenmet kennis voor het uitzoeken voor de juiste keuzes.
Zeer goed bedrijf
Gelet op afmetingen bank(stel) bleven we na zelf thuis meten twijfelen of die naar binnen zou kunnen. Omdat we risico op voor de deur blijven staan of geldverlies niet wilden nemen is verkoper langs gekomen. Hij heeft dat risico uiteindelijk overgenomen en zelfs met veel aandacht persoonlijk het (bank)stel bij ons thuis bezorgd. Heel blij mee!
Onlangs een twee een half Bankstel gekocht met bijbehorende stoel. Zeer klantvriendelijk en vakkundig advies gekregen en keurig geplaatst.
Rottig en deskundig geholpen
Snel, vriendelijk, professioneel
De bank is keurig volgens afspraak geleverd. De transporteur heeft het prima afgeleverd incl goed montage advies. het samenstellen van de bank was zeker een eenvoudig werkje. (je moet wel over enige kennis beschikken en goed gereedschap hebben) De pootjes hebben wij zelf van glijpootjes voorzien met een M6 schroefdraad en moertje deze kunnen zo door het bestaande gat van het nylon dopje. Deze waren te hard voor onze Novilon vloer, en pikte door het Novilon heen. wij zijn zeer tevreden over het meubel.
Het aankoop proces was duidelijk en het advies over soort leer/opties en mogelijkheden was zeer goed.
Zeer goede en persoonlijke behanndeling
zeer goed
Mooie zithoek, prachtige kwaliteit en er mooi gemaakt! Ben nog iedere dag blij met deze aankoop!
We zijn heel blij met onze aankoop en zeker over de 2 jongens die de spullen hebben geplaatst We zijn erg tevreden Riekele en Sonja uit Franeker
Bernhardstraat 5
3474JR Zegveld
De Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve modellen in een groot aantal stijlen van strak modern tot eigentijds romantisch. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie is met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zo ontstaan al ruim 35 jaar kwaliteitsproducten waar u jarenlang van geniet. En langdurig genieten, daar draait het om. Daarom geeft Lederland op al haar zitelementen 5 jaar garantie. Deze enquête is alleen voor de volgende drie vestigingen van toepassing: Amsterdam, Utrecht en Beverwijk.