Wij zijn heel goed en vriendelijk geadviseerd met onze keuze voor een hoekbank.De bezorging was ook echt helemaal in orde vriendelijke en kundige jonge mannen hebben het bankstel voor ons in elkaar gezet.Wij zijn echt super tevreden over alles.
Al jaren op zoek naar een nieuwe bank en relaxfauteuil... Bij toeval kwamen we bij Lederland en zijn met alles zeer goed geslaagd. De Harris leren hoekbank in oceanblue staat modern en met de uitschuifbare zitting maak je er een super comfi zithoek van. Voor de zolder 2 stuks Hector fauteuil die ingeklapt er mooi compact uitziet en met de rugleuning omhoog omtovert naar een super relaxfauteuil. We hebben al verschillende leren bankstellen gehad, maar de nog niet eerder zulk prachtig leder in huis gehaald.
Wij zijn heel tevreden Fijn contact in de winkel Levering zoals afgesproken en nu een heerlijke bank en stoel geleverd. Aflevering nette jongens zeer professioneel
Na drie jaar is onze fauteuil scheef. Stoel is normaal gebruikt. Moeten nu 300 betalen om te laten repareren.Indien extra materiaal nodig is komt er nog een rekening na.Je weet dus niet wat het totaal gaat kosten Lederland legt alle risico s bij de koper. Ik raad het kopen bij Lederland dan ook af.
Geachte heer Nauta, Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Uw fauteuil is bijna 4 jaar oud. De kosten van herstel komen gedeeltelijk voor uw rekening. Dit bedrag is geschat op € 207,- Zoals de klantenservice heeft aangegeven, is het vrijwel nooit nodig om extra kosten te berekenen. Mocht u alsnog besluiten om gebruik te maken van ons aanbod, dan horen we dat graag en helpen we weer graag verder. Team Lederland
Leuk en spontaan geholpen door Charlotte van Lederland Beverwijk. Je voelt je op je gemak en kunt rustig over de aankoop nadenken, zonder te worden opgejaagd. Goede uitleg over de behandeling en garantie van de bank.
Na levering van mijn eetkamer stoelen bleek de fabrikant er de verkeerde bescherming op de poten te hebben geleverd. Het personeel van Lederland heeft er alles aan gedaan om uiteindelijk dit in orde te maken. Mijn complimenten voor de aftersales.
Prima, alleen 50 euro bezorg en montage niet nodig
Prettige ontvangst,denken mee en staan open voor suggesties. Kortom de wens(en) van de klant staat voorop i.p.v de verkoop cijfers. Een paar keer langs geweest omdat het bij Lederland,gewoon prettig winkelen is...en.... Je krijgt waar voor je geld....TOPPIE
Goed product
Goede bekwame mensen Gemaakte fouten worden zonder veel gedoe op een professionele wijze opgelost.
Hele goede ervaring. Zou ik een ieder aanraden. Brenda in Beverwijk is een topper
De banken werden in juli afgeleverd maar zijn niet goed opgevuld . Sinds die tijd is het een en al ellende. Steeds zijn er andere uitvluchten. Laatste is dat het gebruikssporen zijn. Hoe dan? We zitten al een half jaar op een leenbank . Er is dus, vlees ik, niets aan gedaan en ooit krijgen wij de banken in huis met hetzelfde euvel. We zijn erg teleurgesteld.
Geachte heer/mevrouw Ansems, We vinden het vervelend dat u het zo ervaart. Wanneer wij uw dossier raadplegen treffen we feiten die niet overeenkomen met de informatie zoals u omschrijft. Lederland neemt uw melding uiterst serieus en doet allerlei pogingen om tot een oplossing te komen. Echter, modelgeboden eigenschappen kunnen niet veranderd worden. Graag komen we met u persoonlijk in contact om dit onderling te bespreken. Team Lederland
Wij zijn heel goed geholpen in de winkel. De twee banken zijn keurig thuis gebracht en door twee vriendelijke mannen af geleverd.
Goed klant contact met de verkoopster. Komen afspraken na die beloofd waren. Levering op tijd. Goede nazorg, ivm met het correct afstellen van de gehele bank. Zeker aan te raden.
Stoel netjes afgeleverd.
Op de afgesproken dag kwamen de bank en stoelen volgens afspraak op de juiste tijd aan.. Door dat de lift plotseling niet werkte, werden de meubelen tijdelijk ergens geparkeerd en beloofden ze later terug te komen voor plaatsing. En die belofte kwamen ze na! Aan het eind van de dag hebben ze alles prima geplaatst.
VRIENDELIKE BEDIENING EN NIET OPDRINGERIG
VRIENDELIKE BEDIENING EN NIET OPDRINGERIG
Inplannen bezorgen ging m.i. niet geheel goed. Na een belletje van kijk kant ging het lopen....
Aflevering beter communiceren. Knullige communicatie. Moet verbeteren.
Zeer deskundige verkopers en zeer viendelijk
Prima geholpen in de winkel en ontzettend goede aflevering!
Wij hebben recentelijk 6 dure stoelen gekocht van bijna 3800 euro. Ze worden alle 6 afgeleverd met een fabrieksfout. Stoelen wankelen doordat het onderframe niet juist is gemonteerd. De gaten zijn op een verkeerde plek gemaakt waardoor onderframe krom staat. Lederland wilt deze stoelen herstellen, maar ik wil dat niet. Ik wil geen herstelde stoelen. Wij weten hoe Lederland zaken hersteld. Want in Mei hebben we onze loveseat ontvangen waarvan de zitting niet er op geritst kon worden. Deze is hersteld maar niet goed. Kussen zit er niet juist op. Al met al 2 aankopen achterelkaar met hoge aanschafwaarde dat niet goed is geleverd.
De verkoop verliep zeer naar onze wens; plezierig geholpen en goed geadviseerd. De stoel is keurig volgens afspraak binnen de afgesproken termijn afgeleverd.
Bernhardstraat 5
3474JR Zegveld
De Lederland collectie bestaat uit ruim 100 exclusieve modellen in een groot aantal stijlen van strak modern tot eigentijds romantisch. Elke Lederland bank, fauteuil of hoekcombinatie is met de grootste zorg op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zo ontstaan al ruim 35 jaar kwaliteitsproducten waar u jarenlang van geniet. En langdurig genieten, daar draait het om. Daarom geeft Lederland op al haar zitelementen 5 jaar garantie. Deze enquête is alleen voor de volgende drie vestigingen van toepassing: Amsterdam, Utrecht en Beverwijk.