Toppie!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn blij dat wij Voorbrood Meubelen gevonden hebben. Ruim en gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Wij vonden een superfijne lounge zithoek waar we super tevreden mee zijn. De service voor de levering en bij onze vragen nadien was zeer prettig. Wij komen terug!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Sinds kort loop ik mee op de zaterdag in de winkel van Voorbrood Meubelen. In deze tijd is mij opgevallen dat Voorbrood de service altijd vooraan zet, ze zullen er alles aan doen om de meubels goed af te leveren en de klant tevreden te houden. In de winkel zelf is er altijd iemand die u wilt helpen met het zoeken naar de juiste meubels. Verder is de sfeer die in de winkel heerst erg fijn, alle medewerkers kunnen goed met elkaar opschieten wat zorgt voor een relaxte sfeer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

4 Jaar geleden zocht ik een stage plaats. Na een aantal mails te hebben verstuurd naar diverse meubelwinkels werd ik door een kennis gewezen op Voorbrood Meubelen. Ik werd direct uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek met Nanda Voorbrood. Het was een erg leuk gesprek en ik kreeg gelijk een rondleiding door de winkel. In Januari 2012 begon ik met mijn stage. Na een aantal weken mee te hebben gelopen in de winkel heb ik aan Piet de vraag gesteld of ik hier zou mogen blijven werken. Dit kon :-) Sindsdien werk ik op vrijdag en zaterdag in de winkel als verkoper en interieuradviseur. Wat mij sinds dag 1 opviel is dat de service bij Voorbrood op nummer 1 staat. Als een klant niet tevreden is gaan zij tot het uiterste om er voor te zorgen dat de klant dit wel is. (Dit was overigens bij andere woonwinkels waar ik stage heb gelopen niet het geval. Je word vaak als klant afgewimpeld zodra je een klacht hebt.) Dit is bij Voorbrood absoluut niet het geval. De samenwerking tussen de collega's is altijd erg gezellig, de sfeer is goed. Toen ik voor het eerst hier stage kwam lopen had ik nooit gedacht dat ik zo in de groep zou worden opgenomen. Iedereen is super gastvrij en het is echt een gezellig familie bedrijf. Ik ben blij dat ik hier mag werken en zulke leuke collega's heb.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerst een bankstel bij Piet Klerk gekocht niks als elende na een rechtzaak die wij overigens hebben gewonnen, bij Voorbrood hetzelfde bankstel besteld allereerst de klantvriendelijk en deskundigheid was echt top dikke 10 vandaag is ons bankstel afgeleverd en alles klopt exact wat er is besteld ook de bezorgers waren top over de garantie kan ik nog geen mening geven maar ik heb daar alle vertrouwen in (hoop het niet nodig te hebben ) verder alles zoals afgesproken zeker de volgende meubel aankoop weer bij Voorbrood echt top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meubelen zouden rond 15.00 komen. Werd flink wat later, maar de monteurs namen uitgebreid de moeite om alles keurig te installeren. Pas om 19.00 waren ze klaar terwijl ze al om 7.00 begonnen waren. Mijn complimenten!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn vorige meubelen kwamen bij Voorbrood vandaan en omdat ik destijds goede ervaringen had, ben ik weer bij Voorbrood terecht gekomen. En ik kan zeggen, in 10 jaar is er weinig veranderd. Vriendelijk en deskundig personeel dat de tijd voor je neemt. Op de leveringsdag werd een tijdspanne van 2 uur gegeven. Dat is erg fijn, dan zit je niet een hele morgen of middag te wachten.

• Assortiment
  • Bereikbaarheid ( tel./ e-mail) N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

wat een heerlijke zaak om daar iets te kopen. Deskundig personeel die blijven zoeken wat voor de klant belangrijk is. Het is net of je op visite gaat bij familie in een heel groot huis met allerlei stylen op woon en slaapgebied. Voor ons is er maar 1 en dat is Voorbrood, gastvrij en je wordt op je gemak gesteld en geen haast en de service is TOP

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik miste een kelkje van mijn kristallen lamp zij hadden geen losse kelkjes op voorraad ze zijn gaan bellen met de leverancier en heb nu kelkjes op voorraad en ik hoefde niets te betalen, geweldige service van voorbrood,

• Totaal oordeel
  • Inrichting showroom N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.
  • Kwaliteit
  • Plaatsing / montage / levering N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer leuke winkel waar je op een spontane manier geholpen wordt. Ook de bezorging is erg goed, aardige en kundige mannen. We komen hier zeer zeker vaker terug en raden het iedereen aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een stoel is een stoel, maar bij Voorbrood wordt het verschil gemaakt door de persoonlijke aandacht, de deskundigheid, de service vooraf maar vooral ook achteraf. En uiteraard de scherpe concurrerende prijs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne service Mooie zaak Snel geleverd Dik tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voorbrood Meubelen is een geweldige zaak, waar je als klant échte persoonlijke aandacht krijgt. Ze hebben meubelen en slaapkamers in alle stijlen en weten er alles van. Als er achteraf iets mis is, wordt er alles aan gedaan om het in orde te maken, lortom: top service! Ik ben al jaren een dik tevreden klant en kan deze zaak iedereen aanbevelen! Ook krijg je hier altijd een betere prijs ..!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na heel wat zoeken ben ik via internet bij Voorbrood uitgekomen. Uiteindelijk naar de showroom gegaan waar we inderdaad de bank hebben gekocht die we wilden tegen de beste prijs. Dit bedrijf is een aanrader, de bezorgers ruimen zelfs de rommel op voordat ze weggaan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een echt Rotterdams no-nonsens familiebedrijf waar kwaliteit en service in alles tot uiting komt. Wij kochten hier onze complete woonkamer interieur. Voorbrood bedankt!

Dorpsstraat 119

2761AN Zevenhuizen