als boven
Professioneel bedrijf. Ruime keuze in vloeren. Goede advisering in aankooptraject. Daarna heel goede projectuitvoering.
Alles exact volgens afspraak
Zeer goed communicatie, mooie product en prachtig uitvoering Kortom , zeer tevreden
Mijn complimenten voor het geheel, het goede overleg, de vakkundige nette en hulpvaardige parketteurs, de afronding en het fraaie resultaat.
Het contact met de klant krijgt alle aandacht. Dit gold niet alleen voor het verkoopgesprek. Ook daarna is dit het geval. B.v. bij het inmeten of bij het maken van afspraken ter uitvoering van de werkzaamheden. Ook is er voor de klant een luisterend oor wanneer de vloeren daadwerkelijk worden gelegd. Kortom, men is zeer klantgericht bezig. Voorts valt op dat gemaakte afspraken v.w.b. product, prijs en verdere condities duidelijk en gestructureerd worden vastgelegd.
Met goed advies en hulp de juiste vloer en kleur kunnen uitkiezen. De vloer is netjes geplaatst en alles is goed afgewerkt. Echt vakwerk. Wij zijn tevreden over de service en dat we de vloer door Pruysen hebben laten leggen.
Prettig gewerkt met Pruijssen.
Inmiddels heeft Pruysen Parket bij twee huizen van ons een fraaie parketvloer gelegd. De parketteurs zijn vakmensen met hart voor hun werk en dat zie je terug in de kwaliteit die geleverd wordt. Helaas recentelijk waterschade gehad en de reparatie hiervan is keurig verzorgd en de vloer is weer als nieuw. Kortom, enkel positieve woorden over dit bedrijf. De communicatie is altijd vriendelijk en transparant. Goed advies over gebruik van parket in combinatie met vloerverwarming e.d.
Pruysen parket wordt goed gemanaged. Men komt afspraken na, heeft een project manager per project die prima bereikbaar is. Parker werd zonder haperingen en netjes gelegd. Verkoopster belde voor evt nazorg. Dat zie je niet vaak.
Adviseur heeft goed advies, denkt mee en heeft geduld. Vakmensen die de verschillende vloeren (hout, laminaat en trapbekleding) zijn komen doen. Netjes!
Er wordt alle tijd genomen tot een keuze van de vloer te komen. Ook bij je thuis wordt alles prima doorgenomen. Tijdens het leggen van de vloer wordt er een vinger aan de pols gehouden. Het eind resultaat is prachtig! De communicatie, het meedenken, flexibiliteit en vooral de kwaliteit zijn goed. Gezien het verloop van de verbouwing iets wat je niet meer bij elk bedrijf vindt.
Onze ervaring is super met Pruysen. Er bleek een foutje in te zitten en dat werd meteen opgelost, alles eruit en naar een andere zaak nieuwe gaan halen en het lag ers'middags super netjes en strak in.
Ze denken mee. Komen afspraken na en zijn daarin heel flexibel. Werken zorgvuldig en nauwkeurig. Kost je wel een paar appelflappen.
Ik heb een prettig contact gehad met Pruysen Parket voor het aanhelen van een nieuw deel van mijn houten vloer. Dit is perfect gebeurd!
Prettig voortraject alvorens de opdracht. Mochten diverse vloer samples meenemen om thuis bij daglicht te kunnen bekijken. Levering zelf, op tijd en goed verlopen. Aardige medewerker, die vloer netjes gelegd heeft.
Erg blij met de mooie pvc vloer en goede plintafwerking. Top.
Wij kochten voor de 3e keer een vloer bij Pruysen. Het was een verzekerings kwestie. Dit is vanaf het begin netjes opgepakt (vochtmeting, advies, goede uitleg ed). In de winkel was er alle tijd om iets uit te zoeken. Mario dacht mee over de "leg" datum. De werkmannen werkten heel netjes. De kleine beschadigingen werden snel en netjes gemaakt. Echt super dat we een verzorgingspakket hebben gehad, heel netjes. 1 Heeeel klein verbeterpuntje. Kijk eerst of iemand de rekening wel of niet heeft betaald voordat er gezegd word dat er nog een bedrag open staat. Alles was nl betaald. Ik maak er geen probleem van, maar iemand anders misschien wel. En dan zijn het toch net die hele kleine dingen die het hem doen.
Keurig geholpen, en alles volgens afspraak
Een super team: van uitzoeken, tot levering, tot plaatsing en nazorg een perfecte combinatie
Arbeid/vakmanschap is goed, contact met parketeur is vriendelijk en beleefd.
Tot nu toe positief. Netjes gelegd, heldere informatie. Over garantie en over hoe de vloer zich houdt kan ik nog niet veel zeggen. Vloer is nu nl drie weken "oud" .
Onze tweede vloer bij Pruysen Parket. Wederom uitstekend geadviseerd en vakkundig gelegd. De service is uitstekend en de medewerkers zijn zonder uitzondering vriendelijk en klantgericht. In ons nieuwe huis oogst de schitterende vloer alom bewondering!
Zie beoordeling en niets was teveel gevraagd kwamen zelfs thuis met div. PVC vloeren te kijken welke er het beste bij paste. TOP.
Prima service en klantvriendelijk. De PVC is netjes gelegd en afgewerkt
De Sluis 2
4271CZ Dussen
Uw droominterieur realiseren Al ruim 37 jaar staat Pruysen bekend om het verwezenlijken van op maat gemaakte droominterieurs. Van gedegen advies en huisbezoeken tot het zorgvuldig leggen en afwerken van vloeren, ons toegewijde team beheerst het gehele traject van A tot Z. Onze passie voor prachtige vloeren vertaalt zich in puur vakmanschap, waarbij wij geloven in de meerwaarde van uitstekend advies, kwaliteit en service. Pruysen streeft enkel naar blije klanten! Naast vloerlevering en -installatie gaan wij verder met het inrichten van uw woning. Denk aan luxe wandbekleding (verf, behang, leer en akoestische panelen), raamdecoratie, gordijnen, maatwerk kasten en woonaccessoires. Kortom, wij zijn gespecialiseerd in stijlvol wonen! Van het eerste contact tot de laatste finishing touch kunt u op ons rekenen voor een zorgeloze ervaring, tot in het kleinste detail. Wij stellen hoge eisen aan elk project, streven naar perfectie in elk detail en werken met hoogwaardige materialen en bekwame vakmensen. Ons doel is pas bereikt als u volledig tevreden bent. Zelfs daarna staan we voor u klaar, of het nu gaat om onderhoud, advies of herstelwerk. Bezoek onze inspirerende showroom in Dussen en ontdek wat Pruysen voor uw droominterieur kan betekenen.
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.