We zijn zeer vriendelijk en professioneel ontvangen door Mevr. Van Mook. We zijn goed geinformeerd en niets was teveel voor haar. Ook de heren die de installatie hebben gedaan waren concreet over wat wel en niet mogelijk was, maar ook flexibel ten opzichte van evt toe te passen opties. Zeer tevreden over zowel verkoop als installatieteam.
WIJ ZIJN HEEL ERG TEVREDEN OVER PRUYSEN EN IN HET BIJZONDER OVER DE VERKOOPSTER FILIZ
ik begrijp nog steeds niet de meerprijs van 1000 euro. de afmeting van de kamer/keuken is nog steeds dezelfde als waarvan U de offerte gemaakt heeft.
Prachtige vloer, top afwerking!
Wij zijn super goed geholpen bij Pruysen Parket. Vriendelijk personeel, goed advies en echt vakmanschap.
Vooral naar Leo vragen!
Wij zijn erg tevreden over Pruysen Parket, en zouden het iedereen aanraden om daar een vloer te kopen!
Nette, doch betaalbare kwaliteit. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Echt (zeldzaam goed) vakmanschap!
Wij zijn heel tevreden over onze parketvloer, vakkundig gelegd! blij mee
Vriendelijk, meedenkend personeel. Vloeren zijn netjes gelegd. Goede service. Een beschadiging door eigen schuld is bijna onzichtbaar gerepareerd en nog kosteloos ook.
Ik vind Pruysen een fijn bedrijf, heeft uitstraling en klasse. Bediening showroom zeer goed. De mensen die het werk uit moeten voeren: zeer beleefd en correct.
Wat een geweldige ervaring! Een verademing tijdens het hele proces van het bouwen van onze nieuwe woning om met een bedrijf te maken te hebben die wel hun afspraken nakomen. Daar kunnen heel wat bedrijven een voorbeeld aan nemen. Vanaf het eerste contact moment tot aan het verbluffende eindresultaat. Op alle vlakken onze verwachtingen overtroffen mogen we wel zeggen.
Prachtige winkel, hoge kwaliteit produkten,deskundig advies, mooie verkooppraatjes, tijdens de koop mij verteld dat alles wat over is mits verpakt kon terugbrengen. Ik had een pak laminaat en een rol over voor onder de laminaat. Dus teruggebracht, eerst een verbaasde verkoper die vroeg waarom we niet van te voren hadden gebeld, want anders hadden ze het op kunnen komen halen,was mij niet verteld, plus ook dat niet alle fabrieken waarmee ze samenwerken retourneren accepteren,was mij ook niet verteld! Uiteindelijk kon ik het bedrag terugkrijgen minus 45 euro!! Toen ik vroeg waarom er 45 euro vanaf ging vertelden ze mij dat dat de vervoerskosten zijn naar de fabriek om de spullen terug te brengen en dat wordt je dus allemaal ook niet verteld tijdens de verkoop, dus beste mensen als je hier iets koopt, vraag hier om, want het wordt zo je neus ingeboord!!!
Klantgericht, deskundig en goede kwaliteit.
Zorgen dat klanten op maandag ook ergens terecht kunnen met vragen cq opmerkingen
Prima, ook toen de plinten door t vocht niet meer recht op de muur zaten komen ze graag terug om het gedeeltelijk opnieuw te doen. Super service!
Voor ons Pruysen Parket een betrouwbare, stabiele partner geweest, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Zeker na de tegenslag die wij hebben moeten ervaren, was Pruysen Parket zeer behulpzaam en leverde accuraat oplossingen en uiteindelijk prachtig werk af!
Wij zijn door iedereen heel goed geholpen. Erg professioneel en fijn advies.
Goede service en goede aandacht voor persoonlijke voorkeuren .
een snelle levering; goede kwaliteit en snel gelegd; proffesioneel gelegd een paar goede tips;
De Sluis 2
4271CZ Dussen
Uw droominterieur realiseren Al ruim 37 jaar staat Pruysen bekend om het verwezenlijken van op maat gemaakte droominterieurs. Van gedegen advies en huisbezoeken tot het zorgvuldig leggen en afwerken van vloeren, ons toegewijde team beheerst het gehele traject van A tot Z. Onze passie voor prachtige vloeren vertaalt zich in puur vakmanschap, waarbij wij geloven in de meerwaarde van uitstekend advies, kwaliteit en service. Pruysen streeft enkel naar blije klanten! Naast vloerlevering en -installatie gaan wij verder met het inrichten van uw woning. Denk aan luxe wandbekleding (verf, behang, leer en akoestische panelen), raamdecoratie, gordijnen, maatwerk kasten en woonaccessoires. Kortom, wij zijn gespecialiseerd in stijlvol wonen! Van het eerste contact tot de laatste finishing touch kunt u op ons rekenen voor een zorgeloze ervaring, tot in het kleinste detail. Wij stellen hoge eisen aan elk project, streven naar perfectie in elk detail en werken met hoogwaardige materialen en bekwame vakmensen. Ons doel is pas bereikt als u volledig tevreden bent. Zelfs daarna staan we voor u klaar, of het nu gaat om onderhoud, advies of herstelwerk. Bezoek onze inspirerende showroom in Dussen en ontdek wat Pruysen voor uw droominterieur kan betekenen.
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.