Montage levering. Twee personen,die beiden op een heel andere wijze werkten. Zo haalde de een de bescherming omzichtig van de stoelpoten, de ander legde de stoel met het leer van de zitting op de plavuizen, ook legde deze persoon een Stanley mes "open" op de nieuwe lederenbank. Erg gevaarlijk voor schade.
Alle tijd genomen om ons te adviseren, mooie toonzaal, goed advies gekregen, professioneel. De mensen die komen afleveren en plaatsen ook prima.
Zeer goed geholpen. De bezorging was perfect.
Onze ervaring met uw zaak vinden wij zeer correct. Wij hadden bij de koop van onze meubels, met de heer Van den Berg, afgesproken dat wij keerbare kussens in onze bank zouden krijgen. Bij levering van de meubels 13/11/17, is daar geen mededeling over gedaan dat de kussens niet zo geleverd zijn, als door ons besteld. Daar kwamen wij ´s avonds achter dat de bank niet met keerbare kussens is geleverd. Na een telefoontje met de heer Hoogebeen, werd de reden hiervan meegedeeld. Dat is eigenlijk het enige minpuntje!
Flexibel meedenken over tijd van de afspraak van bezorgen
Bij levering is de tafel onbeschermd bezorgd. Ik woon in een flat waarbij er veel risico is op schade door stoten tegen de muren, deurposten etc. De tafel is onbeschadigd maar ik zou aanraden dit niet meer zo te doen.
Ik kan het iedereen aanraden na maanden zoeken kon ik de keus maken uitstekend geholpen en mooie tafel en stoelen ben er heel blij mee. Is er sprake van garantie en nazorg mij niet bekend?
Artikel is beloofd. Goede informatie mbt datum/tijd levering. Zeer prettig!
Onvergelijkbare service op top-niveau.
Prima levering geweest
Prachtige winkel. Goede service en correcte levering volgens afspraak
geleverd zoals geadviseerd, top produkt .bedankt
Zeer goed en deskundig benaderd
Geweldige winkel met ruim assortiment en vriendelijke en deskundige medewerkers.
Het contact was goed,en goed advies.
Fijne begeleiding in winkel en, na even wachten door levertijd, levering en montage door vakmensen met veel ervaring en verstand van zaken. Zeer goede ervaring!
aflevering keurig en netjes gedaan
Utstekend geadviseerd in winkel en prima aflevering van het product!!
Zeer deskundige verkopers die met je meedenken. Niets is ze te veel. De aflevering kortom uitstekend. Montage van de lamp, beter kan het niet.
Toen ik bij u in de winkel kwam kreeg ik het gevoel van hier klopt het. De combinaties van kleur en vorm van meubels of je modern of klassiek zoekt zijn schitterend. Ik ben geweldig geholpen door Ellen Boone . Het tapijt en meubel van Interstar zijn door vakmensen perfect gelegd en gemonteerd. Nu alles geplaatst is ziet de woonkamer met alle kleuren er geweldig uit. Alles is goed op elkaar afgestemd en in harmonie. En mijn huis is weer een t*huis. Mvg G.J.Jongerden