Alles is gewoon perfect verlopen; de aankoop, service en afhandeling. Vooral de persoonlijke aandacht en de tijd die werd genomen, hebben mij blij gemaakt.
Prima aflevering en keurig geplaatst.
Zeer prettige ervaring met dit bedrijf.
Hoewel levering later plaats vond dan oorspronkelijk afgesproken, verliep het allemaal erg goed. Aardige vakkundige mensen! Ook de advisering bij de aankoop was erg goed.
Respect voor vakmanschap en uitgebreide voorlichting 👍🌞
goed geholpen
Miste het lekkere flesje rode wijn wat er wel was bij de 2 relaxstoelen
Onze bank?? Uitstekend! goede aandacht en advies bij de koop! en de levering ging prima. "Over ons.." vat alles goed samen over uw bedrijf. We wensen u goede zaken!
Hoogebeen in Putten is een bijzonder mooie interieur zaak. Breed assortiment van hoge kwaliteit. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Een zaak die wij van harte aanbevelen!
Twee lampen en een eetkamertafel set besteld. In tegenstelling tot andere winkels kan je zelf aangeven wanneer het wilt ontvangen. Alles netjes geplaatst.
goede zaken gedaan met verkoper. Product werd op tijd geleverd.
Heel goed in de winkel te woord gestaan en geadviseerd door mevr. Thea van Kuilen. Zeer deskundig. Geleverde meubilering van prima kwaliteit.
De meubels zijn prachtig en we zijn zeer tevreden. Ik neem aan dat de garantie en nazorg ook goed zijn, maar ik hoop dat we daar geen beroep op hoeven te doen. Wat betreft de aflevering : een laatje van de tafel gleed niet goed. De monteur deed geen poging om dit op te lossen. Ik heb inmiddels 2 lades in de tafel verwisseld en beide lades gaan nu wel makkelijk open.
Geweldige zaak, zeer tevreden.
Zeer tevreden over het hele traject. In alle rust goed en creatief geadviseerd. En ook zeer netjes geleverd in Antwerpen door de chauffeurs en vakkundig gemonteerd. Al met al een aanrader...
Wij vreselijk leuk en goed geholpen door Ellen. Zij had veel aandacht voor onze wensen en wij hadden totaal niet het idee dat ze zo snel mogelijk klaar wilde zijn!!
Plezierige ervaring
correcte en deskundige behandeling
Bijzonder deskundig in advies en begeleiding. Nazorg ook prima.