Lang gewacht maar dat was het zeker waard! Wat een prachtige collectie, deskundige medewerkers en service. U hebt er wéér een tevreden klant bij!!!!
Prima verkoopproces en snelle levering. Prettig personeel.
Zeer prettig met alle betrokkenen tot laatste levering.
Zeer vakkundig geholpen, erg prettig als er echt tijd en aandacht voor je is, ook zonder dat je een afspraak hebt.
Super winkel met mooie meubels en prima advies. Ook levering in eigen beheer. Daarmee kwaliteit van a tot z
Persoonlijke aandacht, kwaliteitsproducten en de medewerkers denken met je mee. Aandachtspuntje: bij het leveren van de bank kregen wij geen informatie over garantie en over 'onderhoud'. Dit zou goed zijn om wel te ontvangen. Nu heb ik er na de levering zelf naar gevraagd en kreeg overigens onmiddellijk een goed antwoord.
Prachtig assortiment gewoon in een woord goed!
Al 30 jaar klant. Al 30 jaar prima kwaliteit en service !
Top.Alles klopt.
Goed advies en service. Verrast dat levertijd van 13 weken op meubel in praktijk slechts 4 weken betrof.
Vriendelijk en adequaat ontvangen en geholpen. Prima service bij levering.
Zeer vriendelijk en vakkundig. Komen de afspraken na. Een aanrader voor een ieder die meubels of andere interieur benodigdheden willen kopen.
Arjen is een aardige verkoper, met kennis van zaken. Ze hadden precies de tafel die we wilden hebben en we slaagden er ook nog in om mooie leren stoelen uit te kiezen.We zijn blij met onze aanwinst.
Prettig, deskundig en klantgericht geholpen in de showroom. Aflevering was volgens afspraak en zeer goed.
Alles is perfekt geregeld. En heel snel geleverd
Zeer prettige ervaring met Hoogebeen. Mooi assortiment, prettige ondersteuning en aflevering. Meedenkend, inlevend, goed advies, doen wat ze beloven.
Super mooie meubels zijn er erg blij mee ! Jammer dat de bezorger alleen was en erg lang bezig is geweest was beter geweest dat ze met zn 2e waren gekomen. Maar we zijn er super blij mee.
Uitstekende begeleiding en zeer behulpzaam.
Het Hoogebeen team waar wij ervaring mee hebben opgedaan was professioneel,deskundig, meedenkend, vriendelijk en sociaal naar ons toe in alle lagen die wij hebben doorlopen vanaf verkoop t/m levering en montage.
Goede service, snelle levering en plezierig contact over de email
Ik beveel nooit iemand iets aan. Wel deel ik mijn ervaringen en verder is het aan de persoon zelf om daar wat mee te doen. Zoals uit de invulling van de vragenlijst blijkt zijn onze ervaringen positief
Fijne zaak waar wij in het verleden ook diverse meubels hebben gekocht
Heel simpel goede ervaring
Uitstekende zaak met prachtige spullen. Erg persoonlijke benadering met oog voor kwaliteit en wensen van de klant. Ook de medewerkers thuis een grote pluim. Erg deskundig en geven gevraagd en ongevraagd advies bij plaatsen van de spullen