Ik ben er zo goed geholpen. Bruidshuis het koetsje denkt mee, houd rekening met de klant. Gaat heel goed mee in het hele proces van niks tot jurk. Uit leg is rustig, fijn en duidelijk. Kortom een dikke 10 met een griffel!!!
Fijne, professionele en ontspannen omgang tijdens alle 3 momenten dat ik bij Bruidshuis `t Koetsje was. Ondanks de lock-downs en het feit dat we in Zwitserland wonen, hebben we met goed contact, afspraken kunnen maken voor de eerste afspraak en de vervolg afspraken voor het afpassen. Alles paste perfect in de tijdsplanning.
De verschillende bezoeken aan t' Koetsje heb ik als erg gezellig en fijn ervaren. Dé jurk was zo gevonden mede door de jarenlange ervaring van Melly. Aanpassingen die gedaan moesten worden, werden opgepakt en niets was te veel. Het resultaat.. tijdens de laatste pas afspraak liep ik zo in de jurk weg. Aanstaande vrijdag 1-7 voel ik me op en top bruid in de prachtige jurk!
Ik ging hier heel omdat ik veel positieve reacties hoorde en dat klopte ook. Was een super goede sfeer! Ze zijn klantvriendelijk en denken mee in oplossingen als dit nodig is. Ze leveren perfect af en is van goede kwaliteit. Ze denken mee in wat mooi is, maar willen eerst jou mening weten zodat ze je droomjurk kunnen maken. Zeker aan te raden!!
Ik heb een hele fijne en positieve ervaring gehad bij bruidshuis 't Koetsje. Ik werd op m'n gemak gesteld, goed geholpen en er werd echt geluisterd naar mijn wensen. Het was steeds een feestje om weer te komen.
Rustige benadering. Bied luisterend oor naar je wensen. Legt alles keurig uit. Behulpzaam in keuze's maken. Mijn jurk ziet er prachtig uit! En veel lovende reactie's gekregen. De jurk is prachtig gemaakt en valt zo mooi!
Goed geholpen! Vriendelijk, heel goed in maken en vermaken!
De verkopers hebben heel goed nagedacht en hebben ervoor gezorgd dat mijn jurk echt als gegoten zat. Het was een hele lastige jurk qua stof maar ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld
Super goed geholpen en fijne mensen!
Lieve dames van het bruidshuis, Vanaf moment 1 waren jullie hartelijk en bekommerden jullie over mij als bruid. Jullie belden me op over mijn gemoedstoestand m.b.t. de aankomende maatregelen en toen zelfs winkelsluiting 4 weken geleden dreigde, belden jullie om de afspraak te vervroegen, zodat ik echt even kon passen en oefenen. Toen bleek dat de jurk toch iets te strak was, is hij nog iets uitgenomen en ook weer kon ik volledig vertrouwen op jullie expertise. Hij zat prachtig!! Ik heb vele complimenten gehad en heb me de hele dag gevoeld zoals een bruid zich zou moeten voelen; mooi en zorgeloos. Bedankt dat jullie daar deze bijdragen aan hebben geleverd! Liefs Roeline
Ik ben erg goed geholpen door de medewerkers. Er is goed naar mijn wensen geluisterd. Heb gisteren op 08.12.2021 staan schitteren. De jurk is prachtig gemaakt! Super bedankt!
Fijn geholpen, er wordt goed meegedacht, er is tijd en ruimte voor alle ideeën en proberen/passen. Mail wordt snel beantwoord. Gezellig en professioneel team. Er is van de stof van de jurk een bijpassend mondkapje gemaakt. Fijn om te oefenen met zitten/opstaan/lopen/knielen/toiletgang.
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en er werd goed mee gedacht.
Ik werd op een fijne manier snel geholpen. Ik heb mijn jurk al snel gevonden en deze is prachtig op maat gemaakt voor mij. De jurk zat de hele dag perfect!
Een hele fijne ervaring! Helemaal in tijden van corona, waarin onzekerheid een grote rol speelt. 1,5 jaar geleden de jurk uitgezocht, na vier keer uitstellen van ons huwelijk, mocht ik de jurk op 18 september 2021 dan eindelijk aan. Wachten duurt lang, maar dat wordt dan beloond, we hebben een fantastische dag gehad. De jurk zat heel erg mooi, zoveel complimenten over gekregen. Nogmaals bedankt voor de fijne persoonlijke service Melly & team, heel erg prettig en precies wat ik nodig had!
Iedere keer als ik naar de winkel mocht, ging ik daar met veel plezier naartoe! Ondanks een tegenslag heeft 't Koetsje ervoor gezorgd dat mijn jurk op tijd af was en hij zit heerlijk!! Bedankt voor de gezellige pasmomenten in de winkel.
Mijn jurk zit prachtig. Ben erg benieuwd wat mijn aanstaande man ervan gaat vinden. Er miste één knoopje. Er werd direct voor gezorgd dat ik een nieuw knoopje kreeg.
Je word geweldig geholpen. De jurk maken ze vanaf het begin. En ze luisteren goed naar je wensen. En voegen je wensen aan tot 1 jurk. Tot op het laatste moment gingen ze voor het beste. Nog even snel een stukje eraf.
Tijdens het uitzoeken van de jurk en de keren dat ik ben wezen passen wordt er goed de tijd voor je genomen. Erg fijn dat er op dat moment verder geen andere bruidjes/familie's in de winkel aanwezig zijn.
Door fijne positieve aandacht voor mij en m'n jurk voelde ik me mooi en bijzonder om m'n trouwdag
Beste Anja, Wij willen je hartelijk bedanken voor de opdracht en jouw vertrouwen in ons. Het was voor jou een eindje rijden, maar dan heb je ook wat;-) Je was een prachtige bruid. Nogmaals bedankt.
Ik ben blij dat ik voor het koetsje gekozen heb. Dit is nu echt de jurk die ik wilde en ik zal hem met plezier aanhebben op onze grote dag. De service was uitstekend en heel klantvriendelijk. Een echte aanrader voor iedere bruid.
Beste Janneke, Je was een prachtige bruid en wat een mooie foto's zijn ervan jullie gemaakt. Bedankt voor het schrijven van deze recensie. Wij wensen jullie alle goeds toe.
Marloes wat ben je een lief mens! Je luisterde goed maar mijn wensen en je deed er ook echt iets mee!! Super service..jurk zat perfect..en ik was er echt mezelf in..! Nogmaals Hartelijk Bedankt!
Wat werd ik hartelijk ontvangen. Best veel jurken gepast, maar telkens ‘viel’ ik toch terug op de eerste die ik aan had. Die is het dan ook geworden. Er zijn daarna een paar (aan-)pas momenten geweest en daar werd echt de tijd voor genomen. De jurk zat uiteindelijk perfect en ik was een stralende bruid!
Lieve Gerdi, Gefeliciteerd met jullie huwelijk en wat zagen jullie er prachtig uit! Bedankt voor deze mooie recensie en de gezelligheid die je iedere keer weer mee bracht. Wij wensen jullie heel veel geluk en liefde toe.
Hele fijne ervaring met bruidshuis 't Koetsje. Mijn jurk zat de hele dag prachtig!
Lieve Lisanne, Bedankt voor de mooie recensie. Je was een prachtige bruid en je man zag er ook heel erg mooi uit;-) Bedankt voor het toesturen van de mooie foto's. Wij wensen jullie een liefdevolle toekomst toe.
Molenstraat 204
6712CX Ede