Vriendelijk personeel. Niet opdringerig. Komen zeer professioneel over. Ze nemen alle tijd voor je Enorm veel keuze . En specialist op het gebied van relaxfauteuils.
Het was de mannen niet teveel om naar het eerste verdiep te gaan met de trap
Is prima nemen de tijd voor je,denken met je mee.Vriendelijk personeel.
Mooie meubels, goeie kwaliteit, 3 maanden levertijd, precies op tijd geleverd, uiters vriendelijk zowel verkoop als levering.
Deskundig/vriendelijk/goede afspraken
ruim voldoende
Goede informatie en inbreng van deskundigheid en nette levering en montage.
Ervaren verkoper die deskundig advies geeft en daar alle tijd voor neemt. Huoden zich aan afspaken , goede levering
Goede communicatie en mooie winkel met vriendelijke mensen
We zijn er 2x geweest om een bank te kopen. Fijn advies en meedenken over de afmetingen en hoe dat bij ons (niet standaard) huis naar binnen gebracht kan worden.
Gisteren mail gestuurd en tel.contact gehad omdat we een fout ontdekt hadden aan de zetel , heeft nog niemand contact opgenomen??? Dus niet echt tevreden tot nu toe.
Goed en deskundig advies. Uitstekend geholpen door verkoper. Bij dit bedrijf wordt nog als klant gewaardeerd.
Blij met het prachtige dressoir. Alleen jammer dat het stellen van de deurtjes en lades niet goed ging. Was helaas niet mogelijk om het helemaal goed af te stellen volgens monteur.
Wij waren reeds een tijdje op zoek naar zeteltjes om aan ons salon toe te voegen en hebben ze hier eindelijk gevonden. De verkoopster nam ruim de tijd om ons bij staan met advies. De levering was exact zoals afgesproken. Aanrader!
Zeer ruime keuze op locatie. Vriendelijk en kundig personeel. Goede service. Goede communicatie en komen afspraken na.
Goed en eerlijke woonwinkel alles perfect afgeleverd.
Met de aanschaf van een Eettafel was in totaal 6 maanden gemoeid. Nu is dat zeker niet aan GIW te wijten. Wat beter kan is de klant op eigen initiatief eerder te informeren. Het afleveren en plaatsen van de tafel is zeer netjes gedaan waarbij zelfs het verpakkingsmateriaal mee is genomen door de medewerkers die de tafel hebben afgeleverd.
Mooi assortiment, vakmanschap, goede service en vriendelijke medewerkers
Zie bovenstaand
Goede informatie en meedenkend met de klant.
Ik ben een tevreden klant
Goede service en komen afspraken na
We hadden zo spoedig mogelijk een bank nodig. Er stond een bank in de toonzaal die ons beviel. Hij kon al de dag erna worden geleverd. Top!