Goede informatie, goede begeleiding en goede aflevering.
meubels van goede kwaliteit en laag geprijsd, service was snel en vriendelijk
Alles geregeld zoals afgesproken. Prima service, top!
Waren op zoek naar een eethoek. Zijn goed geïnformeerd, hebben onze spullen tijdig volgens afspraak ontvangen.
Vanaf de aankoop tot de levering alles perfect verlopen.
Keurig netjes geholpen met een linnenkast. Ook nadat de kast geleverd was goeie service gekregen.
De vakkundige begeleiding van de verkoop medewerker hebben we als heel prettig ervaren. De levering was stipt op tijd, vakbekwaam en klantvriendelijk. Zoals we in de loop der jaren van jullie gewend zijn, weer in één woord super!
Snelle levering vakbekwame monteurs Groter wonen komt de gemaakte afspraken heel goed na Aanrader voor nieuwe klanten
Al meerdere aankopen gedaan. En iedere keer goed geholpen.
Prettig en professioneel
Top service
Vanaf de verkoop tot de levering goed begeleid en goede service.
Verder geen op- of aanmerkingen
Snelle service, veiendelijk en professioneel personeel
Goed advies, prettige bediening en goede service.
Alles volgens afspraak verlopen.
Fijne verkoper met goede kennis. Prijs kwaliteit is prima. Levering erg lang. Aflevering was top.
Na behoorlijk wat aarzeling mbt aankoop bank, toch besloten de aankoop te doen. De levering zou veel eerder dan gepland plaats vinden ,mij kwam uiteindelijk de geplande periode het best uit. Nu nog n mooi karpet, misschien nog n hocker en nog n fauteuil. Ik weet zeker dat dit goed gaat komen. Tot ziens John Frissen
Bank veel eerder geleverd dan verwacht
Onverwacht tegen mooie aanbieding aangelopen. Alleen bleek bij levering van de tafel dat deze groter was dan aangegeven in de winkel op de prijskaart.
Heel netjes en schoon geleverd
Rolgordijnen, na 3 weken motor stuk. Gordijnen, de dag voor levering telefoontje dat ze er toch niet waren. ( 7 weken na bestelling) Karpet, verkeerde formaat, verkeerde kwaliteit en pas 9 weken later dan de originele leverdatum de juiste levering. Pas na aandringen onze kant werd er naar een oplossing gezocht, of beter gezegd werd onze oplossing geaccepteerd. Geen aanrader dus.
Door de uitstraling van de presentatie in de toonzaal kwam ik tot de verleiding een product te kopen, terwijl jk daar niet voor binnen kwam. Jammer dit ik sinds het gebruik pijn in mijn rug heb bij het "zitten"
Fijn gesprek bij keuze meubels, veel tijd, geen beslissingsdruk, goed advies, bezorging netjes.