Zeer goeie ervaring met groter in wonen, enorm vriendelijk en familiaire hoe ze met de klant omgaan. Niks is te veel en doen echt hun best om de klant op nummer 1 te zetten. Wij hadden iets kapot en het werd zeer snel opgehaald en weer terug gebracht. Super zaak in alle opzichten
Vriendelijkenzeergoedeuitleg
Ben naar tevredenheid geholpen zelfs extra hulp gekregen
Goede service en afhandeling
Goed geholpen en keus is goed uitgevallen. Levertijd op tijd alhoewel wel langer dan gewenst.
Super tevreden
Mooie zaak, waar we rustig rond hebben kunnen kijken en vervolgens goed geholpen zijn. We hebben goede informatie gekregen en de koop is prettig verlopen.
Prima ervaring
Mooie showroom, ruime keuze, vriendelijke en kundige medewerker, goede afhandeling en levering.
Prima geholpen bij het uitzoeken van mijn avekbed! Daarna vakkundig geïnstalleerd!
Top!!!! Uitstekende service ! Zowel in de winkel als bij de levering.
Onlangs hebben we een hoekbank, boxspring en hanglamp gekocht bij GiW. Bij alle 3 de producten heel vriendelijk en goed geholpen. Niets is teveel. Nemen echt de tijd voor uitleg en geven klanten ook de ruimte/tijd om te overwegen. Wij zijn superblij met alle aankopen en raden deze zaak zeker bij iedereen aan!
Zeer tevreden. Goed overleg en goede service. Zeker aan te bevelen
Altijd goede advisering over de inrichting. De bestelde meubelen worden volgens levertermijn en afspraak geleverd.
Goed advies, persoonlijke begeleiding en conform afspraak geleverd.
Jammer dat mijn bankstel beschadigd geleverd werd. Wel was er al alles aan gedaan om te herstellen. Moet nu tot 20 oktober wachten op de rearatie, met het risico op kleurverschil
Vriendelijk personeel en perfecte uitleg over alles. We komen graag weer terug!
Zeer positief en een aanrader voor de volgende keer
Prima aflevering en goede uitleg
Heb een dressoir gekocht toen ze het dressoir kwamen leveren bleek de binnen kant beschadigd te zijn. Ze hebben toen een nieuwe dressoir besteld die heb ik pas geleden gekregen. En het is een mooi dressoir. Ben er heel tevreden mee.
Bank besteld bij Groter in Wonen en de service bij het uitzoeken was top! We hadden een model wat niet als opstelling in de winkel stond, maar ze hebben ervoor gezorgd dat we een afbeelding kregen van de bank die wij gekozen hadden. Bank zou in oktober geleverd worden, echter eind september hadden wij hem al in de woonkamer staan! 2 mannen hebben de bank bij ons geinstalleerd waarbij ze nog een duidelijke uitleg gaven over hoe we met de bank moesten omgaan. Enorm vriendelijk!
Zeer slechte administratie. Eerst kregen wij de verkeerde rol behang geleverd, terwijl de code juist was. 4 maanden lang kregen wij telefoontjes dat wij de rol behang niet voldaan hadden. Na vele telefoontjes en vele bewijzen doorgestuurd te hebben, bleek het een administratieve fout te zijn. Zeer slechte communicatie in het bedrijf. Het laatste telefoontje was van administratie zelf, met de dreiging tot overgaan tot incasso. Weer mailtjes met bewijs toegestuurd en eindelijk was het opgelost. Zeer onprofessioneel
Geweldig assortiment en en keuze vrij rond struinen tussen het aanbod.
We hebben vroeger (52 jaar) geleden al alles bij fa Gorissen zaken gedaan en goed bevallen en nu nog. Altijd alles op tijd en goed geleverd.
Na geen afspraak zelf gebeld om afspraak voor levering. Niemand bereikbaar zou teruggebeld worden. Na 2 uren zelf maar weer gebeld om afspraak te maken. Vind ook dat jullie telefoon wat sneller mogen beantwoorden.