De productinformatie in de showroom was duidelijk! Jammer dat er verkeerde informatie is verstrekt over de levertijden, en als de verwacht levertijd verstrekken is werden we niet op de hoogte gesteld, toen we zelf 2 weken na de verwachte levertijd kwamen informeren bleek dat onze bestelling ca. 10 weken vertraging had..... Tip: informeer de klanten, in de huidige tijd hebben we daar begrip voor!
Zeer tevreden alles volgens afspraak
Mooie grote zaak met alles wat je nodig hebt om je woning in te richten. Voor ieder wat wils...toegankelijk voor ieders beurs. Top! Eigen montagedienst, prettige ervaring.
Goede prijs goede service goede levering.
De verkoper was vriendelijk en dacht goed mee De monteurs waren waren netjes en vakkundig Een zeer fijne winkel
Zelfs bij afgeprijsde artikelen wordt nog een goede service geboden
Super tevreden!
Niet de goedkoopste maar wel de beste maatwerk oplossing
Goede en correcte aflevering van stoel
Heel goed service
Men neemt de tijd om je wensen te kunnen verwezenlijken. De kwaliteit van mijn gekochte bankstel is geweldig. De aanvullende All house premium certificaat vind ik ook een meerwaarde. Alleen vind ik de kosten voor het ophalen van je oude bankstel(120 euro) veel te hoog, zeker gezien de aanschafprijs van het bankstel. Misschien iets meer assortiment voor mensen met een smallere beurs.
Wij hebben eerder bij Groter in Wonen gekocht.
Goed advies in de winkel, prima levering en goede uitleg. Helemaal top. Zeer aan te bevelen. Ik ben al jaren klant en blijf dit zeker ook in de toekomst.
Één perfecte aanrader!!!
Een keer klant altijd klant bij Groter Wonen.
Een jaar geleden shutters, gordijnen en hordeur aangeschaft. Communicatie verliep stroef, verkeerde metingen werden gedaan. Zo’n drie shutters zijn kapot gevallen omdat de magneetstrip niet degelijk aan het raam bevestigd wordt.
deskundig en adequaat geholpen
Vorig jaar hebben ons nieuwe huis gekocht. We zijn in contact gekomen met GIW in Maastricht. Via hun advies zijn we ook in Gronsveld terecht gekomen. Vanaf de eerste dag waren we onder indruk van de klantvriendelijkheid en de adviezen. Of het nu ging om de trappen te bekleden, gordijnen, bank, tafel, kasten, stoelen, verlichting. Alles klopte. Geen verkooppraatjes, geen opdringende verkopers, alleen betrokken, deskundige, eerlijke en geduldige medewerkers. Alles kon en niets was te gek. Vervolgens kregen met de monteurs en stoffeerders ervaring. Kwaliteit en deskundigheid bestaat echt nog, we hebben het ervaren. Wat een vriendelijke mensen. Kortom: allemaal chapeau en dank voor jullie adviezen en service. We zouden alleen al voor de samenwerking met jullie nog een keer een nieuwe woning willen kopen. Succes met jullie vestigingen en een fijne vakantie voor iedereen.
Vandaag twee salontafels geleverd gekregen. De bezorgers zeiden dat je geen keramieke kopjes op de tafels kunt zetten, want deze geven krassen. De verkoper had ons echter gezegd dat het ijzersterk materiaal zou zijn. Nee dus. Ook blijkt één tafel beschadigd. Contact opgenomen met Groter in Wonen en zij kunnen de tafel niet terug nemen, ze kunnen alleen een foto maken voor de producent. Ze laten ons gewoon zitten met een kapotte tafel. Garantie tot aan de voordeur. Bij de eerste de beste webshop kun je kapot geleverde producten wél zonder problemen terugsturen. Enkele jaren geleden wel goede ervaringen gehad met Groter In Wonen.
Afspraken na gekomen.
De 'wat-willen-we-fase' en de 'wat-kan-en-wat-niet-fase' evenals de -afleveren-en-installer-fase' zijn zeer prettig verlopen. We hebben gemerkt dat bij GiW de Klantenservice helemaal centraal staat en dat is goed te ervaren.
Hartelijk dank !
Prettige afhandeling van onze aankoop
Mooie winkel met uitgebreide keus. Nadat de bank die we hadden gekocht, begon te scheuren bij de naad van het uitschuifbare voetensteun werd alles in het werk gesteld om dit probleem op te lossen. Dit bleek moeilijker te zijn dan gedacht. Wat niet moeilijk was voor GIW, was het oplossen van dit probleem. Wij kregen het aankoopbedrag 100 procent terug en konden een nieuwe bank bestellen. Deze staat inmiddels al tot onze volle tevredenheid in onze woonkamer. Uitmuntende service, kan deze winkel met een gerust hart aanbevelen.