zeer geschikt en vakkundig personeel plezierig geholpen. (geen druk) Zeer goede kwaliteit materiaal. Bij problemen / vergissingen werd direct geacteerd de prijs was zeker naar kwaliteit. Bij instaleren zeer netjes gedaan. personeel dacht mee aan wijze van plaatsen.
veel keus, geen druk, kan alles meekrijgen, goede service
Kundig en vriendelijk en mooi assortiment. Goede en snelle service.
Leuke winkel. Vriendelijk geholpen.
Zeer tevreden klant
Vriendelijk te woord gestaan in de winkel. stalen mee naar huis om nog te bekijken. Levering en montage door bedrijf uit Leeuwarden prima. Zeer netjes.
Een goed en vertrouwd adres...waar persoonlijk contact voorop staat......ze zijn pas tevreden als jij tevreden bent.
Super service!!!!!
Telefonische bereikbaarheid kan beter; dit als aanbeveling.
Hartelijk dank voor uw feedback heer Risseeuw. Het telefonisch bereikbaar zijn is zeker belangrijk, doordat we maar met z'n tweeën in de winkel staan is dit soms een probleem. We kijken naar mogelijkheden om dit te verbeteren.
Helaas was de hordeur te klein en moest opnieuw besteld worden. Bij het plaatsen van een plisehor werd niet gelet op het functioneren van het bestaande rolgordijn. Pas na een aandachtsopmerking werd het alsnog verholpen. Een hor in de keuken paste niet. Er kon bij nader inzien geen geschikte hor geplaatst worden ivm uitzetijzer. Dat werd pas bij plaatsing geconstateerd. Gevolg : geen hor in de keuken. Geen excuus voor dit vreemde gebeuren. Ook niet voor het verkeerd meten van de hordeur. "Kan gebeuren" was de opmerking en " we bestellen een nieuwe".,dat duurde weer een pasr weken. Conclusie: het kwam bijna allemaal goed maar verdient in onze ogen geen schoonheidsprijs. Dat is beslist niet "zijkerig" bedoeld. Jansma is een aardige kerel, maar ik vind het een leermoment! Wat is er op tegen om een excuus te maken naar de klant als er fouten zijn gemaakt? Niks denk ik! Tot de volgende keer! Gr. Wieb de Boer
Hallo meneer de Boer! Allereerst hartelijk dank voor uw feedback. En ten tweede onze excuses. Dit is inderdaad maar een klein gebaar. Wij nemen uw feedback serieus en doen er alles aan om dit te verbeteren! Groet, Marc Jansma
We werden vriendelijk ontvangen en alles is verder naar wens gegaan.
Hallo familie brouwer! Bedankt voor uw feedback. Veel plezier met uw prachtige vloer. Groet, Marc Jansma
Prettig contact, goed nakomen van afspraak, gemoedelijke sfeer, gezellig aandoende winkel, voldoende keuze en in mijn geval vloerbedekking op kamers en trap uitstekend en snel gelegd.
Prima service.
goede ervaring zeer klantgericht en nakomen van afspraken
Vakkundig advies, gunstige prijs. Helemaal top!
Wij hebben vloerbedekking gekocht. In de winkel een goed advies gekregen, er werd goed geluisterd naar onze wensen. Twee weken later kon de vloerbedekking al gelegd worden, ondanks de drukte rond de feestdagen. De stoffeerder was vrij maar dat was geen probleem, de heer Jansma heeft het zelf gelegd.
Uitstekend geholpen, geadviseerd en uitgevoerd.
Prima, wij zijn zeer tevreden. Toen het door ons bestelde niet leverbaar bleek is er alle moeite gedaan hetzelfde bij een andere leverancier te vinden. Met succes. Top!
Wij hebben onze vloeren en gordijnen bij jansma vandaan. Erg goed geholpen, ook met de keuze van de kleuren van de gordijnen etc. We hadden de vloer besteld en moesten wat extra hebben (achteraf bijkeuken ook in laminaat) dit was allemaal geen probleem, alles is netjes op tijd geleverd. Helaas was er te weinig ondervloer geleverd en was er een te kleine rail geplaatst, vandaar het cijfer voor de plaatsing en montage(niet alles kan goed gaan), dit alles is overigens super opgelost, alles is geen probleem! Ook hebben wij een kast onder de trap, hier zat geen mooie vloervedekking in maar daar hebben we het bij Jansma nooit over gehad, tijdens het plaatsen gevraagd of meneer hier ook even tapijt in wilde doen, geen probleem, echt super!Wij zijn erg blij met onze vloeren en gordijnen, super kwaliteit! Ik heb Jansma bij menigeen al aanbevolen, ik vind het een erg leuk en mooi bedrijf die met de tijd meegaat!
Ben er super blij mee👍🏽
Geweldige heren met een passie voor wonen. Alles super geregeld al waren ze wel vergeten de badkamer plisse te bestellen dus die waren iets later. Verder top
Prima zaak, serieus in benadering, klantvriendelijk, deskundig. Alleen de factuur zouden wij graag met de post ontvangen, en niet alleen via de mail.
Prima service. Informatie, meting en ophangen door dezelfde persoon wat heel prettig is.
Het hele evenement is als zeer plezierig ervaren.
Per ongeluk bij jullie terecht gekomen omdat een andere winkel dicht was omdat we toevallig ook al eens gehoord hadden dat jullie zaak bestond. Maar wat is alles op zijn plaats gevallen! Helemaal super! En wat is het resultaat geweldig geworden! Dus als er nu iemand uit onze kennissen/vrienden/familiekring bij jullie terecht komt is dat zeker niet per ongeluk of toevallig!
Fuormanderij 53
9254GS Hardegarijp
Al bijna 30 jaar zijn wij, Jansma Wonen, dé sfeermakers van Friesland. En dat doen we met een grote glimlach! We hebben speciaal voor jou de beste merken en mooiste collecties behang, vloeren, gordijnen en zonwering geselecteerd. Maar dat is nog niet alles! Ook voor een huis zonder vliegen (horren), een zonwerend product (buitenzonwering) of een heerlijk schaduwrijk terras ben je bij ons aan het juiste adres. Iedereen verdient een fijne en sfeervolle plek om te wonen en/of te werken. Daarom creëren wij graag zo'n plek waar jij je helemaal thuis voelt. Met onze passie en kennis bekleden wij met liefde iedere vloer, raam en wand. Uiteraard geven we hierbij ook graag advies. Of je nu langskomt in onze winkel of liever wilt dat we bij jou thuis komen – we staan altijd voor je klaar op het moment dat jou uitkomt. We vertellen je graag alle ins en outs over onze verschillende producten, inclusief de voor- en nadelen. Op die manier kun jij zelf een weloverwogen beslissing maken. We verkopen namelijk alleen producten waar we volledig achterstaan. Producten die we aan onze vrienden en familie zouden aanraden! En laten we vooral niet vergeten: we komen altijd persoonlijk bij jou thuis langs om de situatie te bekijken én elk product perfect op maat in te meten. Onze eigen knappe vakmannen zullen vervolgens alles vakkundig installeren. Zo stemmen we elk product volledig af op jouw wensen, zodat jij jarenlang kunt genieten van jouw nieuwe interieur. Want dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait: dat jij helemaal happy bent met jouw sfeervolle woning!