Beloofd was een gemonteerde sidetable. Het is op een zeer correcte wijze opgelost toppie
Originele beoordeling
Beloofd was een gemonteerde sidetable. Wij hebben een bouwpakket ontvangen. Daarnaast was 1 plank niet goed in elkaar gezet, gevolg een hoek die niet vast zat mzsr open stond.
Mooie Indiase kast gekocht en door het goede contact in overleg bezorging goed kunnen plannen. Super bedankt!!
Wij kregen een kast met een barst in een vd laden. Het heeft even geduurd, maar we kregen een nieuwe nadat bleek dat omruilen moeilijk ging. Het hele traject is keurig be-en afgehandeld door hen. Tot en met de plaatsing vd nieuwe kast. Proficiat, wij hebben de laatste jaren wel wat anders meegemaakt. Aanrader deze!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Er kan inderdaad soms wat mis gaan maar het gaat erom dat het goed wordt opgelost. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop
Wij kwamen binnen bij woonwinkel Happy Home opzoek naar een eetkamer tafel en een salon tafel. We konden rustig ons rondje lopen en zijn daarna perfect geholpen!
Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Een dikke 10, daar worden we altijd heel erg blij van. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop. Graag tot ziens bij Happy Home
De tafel was bekrast
Bedankt voor uw beoordeling. Krassen op een nieuwe tafel is natuurlijk nooit de bedoeling. Als u een foto mailt en daarbij uw ordernummer vermeld zullen wij altijd een oplossing bieden.
Ik voelde me erg fijn en persoonlijk aangesproken. Wij kwamen alleen voor een salontafeltje, maar zagen ook andere mooie dingen, dus komen bijna zeker nog wel een keer terug.
Dank u wel voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat jullie een prettige ervaring hadden! Het is altijd leuk als klanten zich persoonlijk aangesproken voelen. We zijn blij dat jullie naast het salontafeltje ook andere mooie dingen hebben ontdekt. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in Happy Home!
Meegedacht, daardoor tevreden klant.
Wat fijn om te horen dat we mee hebben kunnen denken en zo tot een oplossing kwamen! We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en het is geweldig om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw waardering! Hopelijk tot de volgende keer in Happy Home.
Afgelopen vrijdag kochten wij een dressoir en ronde eettafel in de winkel. De artikelen waren op voorraad en werden binnen een week, vandaag dus, bezorgd. We zijn er blij mee, Het goede advies in de winkel door de aardige eigenaresse Anita, de kwaliteit en prijs van het dressoir en eettafel en ook de bezorger was heel aardig en correct. Hij belde ook toen hij er bijna was. Samenvattend: super blij. ik ben nu aan het kijken voor een tv meubel en bijzettafeltje in zelfde stijl in deze winkel.
Dank u wel voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met het dressoir en de eettafel! We doen ons best om zowel qua kwaliteit als service altijd een stapje extra te zetten, en het is leuk om te lezen dat dit zo gewaardeerd wordt. We hopen natuurlijk dat u binnenkort ook het perfecte tv-meubel en bijzettafeltje bij ons kunt vinden in dezelfde stijl. Bedankt voor het vertrouwen en we kijken uit naar je volgende bezoek!
Prettige winkelervaring, duidelijke afspraken, geleverd binnen gestelde termijn. Kortom een aanrader. Zowel de winkel als de bezorging.
Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij dat u zo tevreden bent met uw winkelervaring en de bezorging. We doen ons best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, en het is fijn om te horen dat het allemaal naar wens was. Hopelijk tot ziens!
Ruime keus, eenvoudig bestellen, snel geleverd, goedkoper dan andere aanbieders. Gewoon goede keus dus.
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen! We doen altijd ons best om goede kwaliteit voor een scherpe prijs aan te bieden, en het is geweldig dat u dat hebt ervaren. Bedankt voor uw positieve woorden en we hopen u snel weer te mogen helpen!
Zeer fijne mooie winkel, niet te groot, assortiment is afwijkend van wat de grote winkelketens niet hebben en daar houden we van. We werden goed geholpen, geadviseerd en er werd heel fijn meegedacht.
Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij dat u onze winkelervaring zo positief hebt ervaren en dat u onze unieke producten waardeert. Hopelijk tot ziens in Happy Home.
Prettige showroom en top leveringsservice.
Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn dat u zowel onze service als de kwaliteit hebt ervaren zoals we het graag willen. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen!
Zoals op de foto, in het echt zelfs nog mooier eetkamertafel ovaal. Helemaal tevreden
Bedankt voor uw beoordeling en voor de dikke 10! We zijn blij dat de eetkamertafel uw verwachtingen overtrof en dat alles perfect geleverd is. Veel (woon)plezier met de eetkamertafel!
Behulpzaam en vriendelijk personeel. Zowel in de winkel als bij het afhaalmagazijn. Afhaalmagazijn mag wel wat beter vindbaar gemaakt worden door bewegwijzering borden/pijlen of iets dergelijks
Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij dat u onze medewerkers vriendelijk en behulpzaam vond, zowel in de winkel als bij het afhaalmagazijn. Bedankt ook voor uw suggestie over de bewegwijzering, we nemen dit zeker mee om de klantbeleving nog verder te verbeteren. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
Goede materialen, in dit geval stoelen, van een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.
Dank u wel voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over zowel ons assortiment als de kwaliteit van de stoelen. We doen ons best om alleen de beste producten aan te bieden voor een eerlijke prijs, en het is geweldig om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Hopelijk tot ziens in Happy Home.
We zijn super oud geholpen door vriendelijk en bekwame verkoopster
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u de winkel en onze meubels zo mooi vond, en dat u zo goed geholpen bent. We hopen dat u veel (woon)plezier hebt van uw aankoop en verwelkomen u graag weer in de toekomst!
Top Winkel voor herhaling vatbaar!!!
Dank u wel voor uw beoordeling! We zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent. Het is altijd fijn om te horen dat onze klanten terugkomen, dus we hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Bedankt voor uw vertrouwen en tot de volgende keer!
Een tafel gekocht en die werd netjes afgeleverd
Dank u wel voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en de tafel netjes is afgeleverd. We hopen dat u er veel (woon)plezier van hebt! Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag voor u klaar.
Zeer vriendelijk geholpen!
Dank u wel voor uw beoordeling! We doen ons best om iedereen vriendelijk en goed te helpen, dus het is geweldig om te weten dat u dit hebt ervaren. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn!
Had een ronde zwarte mango eettafel in april elders besteld. Zou eind juni binnen komen. Dus niet het! Eind september heb ik mijn geld terug gekregen! Gelijk op zoek gegaan naar een andere tafel. Kwam bij Happy Home deze hadden mooie tafel zwart ronde van mango! Stond in het magazijn. Op donderdag besteld vrijdag al in huis! Helemaal top! Super mooie tafel dik blad met stalen spin onderstel! Ben er erg blij mee!
Wat een mooie omschrijving van uw ervaring! We zijn blij dat u eindelijk de perfecte tafel hebt gevonden bij ons, en dat u zo tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. Bedankt voor uw vertrouwen en positieve woorden! We hopen dat u veel (woon)plezier zult hebben van uw nieuwe tafel.
Bestelling via internet gedaan. Goede communicatie m.b.t. levering eb zeer goede bereikbaarheid. Ook terugbel of mail afspraken worden goed nagekomen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze communicatie en het nakomen van afspraken. We doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Hopelijk tot ziens in Happy Home.
Aardige mevrouw bij happy home en nette winkel.zaterdag gekocht en betaald zondag gebeld en dinsdag in huis Alleen vind ik t jammer dat bij thuisbezorgen kast in de verpakking wordt gezet en doei.bij uitpakken kast deur helemaal.scheef nou heb ik een handige man maar een kast voor 900 euro bijna mag ik toch wel.meer verwachten maar ja zo,gaat t overal helaas maar wel een snelle levering
Bedankt voor uw mooie woorden over onze service en winkel! Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering. Wat betreft de beschadigde deur, dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden, en we begrijpen dat dit teleurstellend is. We gaan zeker kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Gelukkig heeft uw man het kunnen oplossen, maar we waarderen uw feedback heel erg en nemen het ter harte. We hopen dat je verder veel (woon)plezier hebt van je kast en dat we je in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn!
Kastje is precies als de afbeelding. Mooi hout, geen nette nerven. Netjes afgewerkt. Lades en deur lopen soepel, geen haken of wat dan ook. Prima verpakt. Wel was er een klein nadeeltje. Het kastje had een vieze reuk, je rook het zelfs door de verpakking heen. Maar nu, enkele weken later is het zo goed als weg. Ben blij met mijn aankoop, is een aanrader.
Bedankt voor uw uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u blij bent met het kastje en dat het precies is zoals u had verwacht. Het is goed om te weten dat de geur inmiddels verdwenen is. We streven er altijd naar om producten in topconditie te leveren, dus we zullen hier extra op letten. We hopen dat het kastje nog jarenlang plezier brengt!
Bedankt voor uw mooie compliment! We zijn blij dat uw tevreden bent met onze service. We hopen u snel weer te mogen helpen!
Goed geholpen
Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent. We staan altijd voor u klaar! Hopelijk tot ziens in Happy Home.
Spaarneweg 61
2142EP Cruquius
Sinds februari 1996 is de woonwinkel Happy Home op de Woonboulevard Cruquius het adres voor uw sfeervolle inrichting. Wij bieden veelal massief houten meubelen gecombineerd met prachtig gestoffeerde zitmeubelen en bijpassende decoratie. Door eigen import zijn veel artikelen direct uit voorraad leverbaar en is ons assortiment verrassend. Een enthousiast team van woonadviseurs staan klaar om u te informeren over de uitgebreide mogelijkheden.