Zie boven.
Dank u wel voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen! Veel (woon)plezier met uw aankoop en hopelijk tot ziens in Happy Home.
Fijn geholpen niet opdringerig en wel advies. Snelle bezorging ook keurig en op tijd.
Bedankt voor uw beoordeling en voor de dikke 10! We zijn blij dat u de service als prettig hebt ervaren en dat alles naar wens was. We doen altijd ons best om advies op maat te geven zonder opdringerig te zijn. Hopelijk tot ziens!
Behulpzaam, klantvriendelijk, meedenkend, snelle levering
Dank u wel voor uw beoordeling. Wat leuk om te lezen dat u een fijne ervaring heeft gehad bij ons in de winkel. Wij wensen u veel (woon)plezier met uw aankoop.
Aardig en attent en ter zake kundig.
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad bij ons in de winkel. Hopelijk tot ziens!
Ben zeer goed geholpen
Dank u wel voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. Wij wensen u veel (woon)plezier met uw aankoop.
Top service, vriendelijke personeel.
Dank u wel voor uw beoordeling. Veel (woon)plezier met uw aankoop en hopelijk tot ziens in Happy Home.
Zoals beschreven
Bedankt voor uw beoordeling. Wat leuk om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad in onze winkel. Graag tot ziens in Happy Home!
Zeer goed geholpen in de winkel. Ook bij het ophalen van onze kast in het magazijn goed en vriendelijk geholpen. Kast is erg degelijk en goede kwaliteit. Blij mee!
Dank u wel voor uw beoordeling en voor de dikke 10. Daar zijn we erg blij mee. Veel (woon)plezier met uw nieuwe kast.
Op de webshop en hoektafel besteld en opgehaald. Alles naar wens. Mooie producten.
Dank u wel voor deze dikke 10 als beoordeling - hier worden wij altijd heel erg blij van. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop en hopen u nogmaals te mogen ontvangen bij ons in de winkel of op de website.
Mooie boekenkast gekocht snelle levering. Wat wel jammer was dat we hem niet in de winkel live konden zien ,we snappen dit . En wat prettig was dat jullie niet gelijk op ons afkomt zo kan je rustig kijken Top.
Dank u wel voor uw beoordeling en fijn om te lezen dat u onze aanpak in de winkel als prettig heeft ervaren. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop. Graag tot ziens bij Happy Home
Wat een leuke winkel met leuke prijzen. Goed geslaagd voor een mango eettafel met mooie ribstoelen erbij. Werden bijzonder goed geholpen met een duidelijke uitleg over mangohout en het onderhoud van de stoelen. De bezorging ging ook top!!
Dank u wel voor uw mooie en uitgebreide beoordeling. Het is altijd leuk als hetgeen we hier met elkaar bedenken thuis mooi uitpakt. Wij wensen u heel veel (woon)plezier van en met uw aankoop en hopelijk snel tot ziens bij Happy Home.
De koop van de salontafel verliep heel vlot.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel (woon)plezier van en met uw aankoop en hopelijk snel tot ziens bij Happy Home.
Wij zijn vriendelijk en kundig geholpen,
Mooie kast uitgezocht die binnen een week bij ons thuis werd bezorgd. Super service!
Gezellige winkel, vriendelijke verkoopster, en zeer snelle levering.
Leuke, geduldige en lieve medewerkers. Ruime keuze spullen voor interieur en na mail contact vanwege een fout bij levering een snelle en nette reactie en de fout word spoedig verholpen!
Behulpzaam tijdens bestelling. Bestelling is zoals je ziet op de computer. Afspraak bezorging over de bezorging nagekomen. Bezorging thuis was netjes en men was zeer beleefd en boven al daar waar je voor betaald hebt men zetten alle zware meubelen neer zoals wij het wilden. Tijdens het uitpakken van de meubelen werd er gekontroleerd of er green beschadigingen aanwezig was, de bezorging nam er de tijd voor. Al met al: "GEWELDIG"
Dank u wel voor uw mooie en enthousiaste beoordeling. Een dikke 10 worden wij altijd erg blij van. Wij wensen u heel veel (woon)plezier van en met uw aankoop en hopelijk snel tot ziens bij Happy Home.
Echt klantvriendelijk. Er wordt gedacht in oplossingen. Als er iets mis of fout gaat, wordt het opgelost.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Er kan inderdaad soms wat mis gaan maar dat lossen wij altijd op. Wij wensen u heel veel (woon)plezier van en met uw aankoop en hopelijk snel tot ziens bij Happy Home.
Wat voor de klant prettig is, is dat het meubel reeds in elkaar zit. Dit is voor mij belangrijk geweest om te beslissen voor deze firma. Bij veel firma's moet je alles in elkaar zetten en daar heb je dan dikwijls hulp bij nodig. Dat .oet je wel willen.
Na een lange zoektocht kwam ik bij Happy Home uit voor mijn specifieke meubel wens. De meubels werden na betaling snel geleverd en zien er top uit. Ik ben heel blij met mijn aankoop.
Happy Home heeft een warme prettige uitstraling, met voldoende keus en redelijk geprijsd.
Ik werd op een leuke, spontane manier benaderd. De mvr had een antwoordt op al mijn vragen en dacht mee voor een oplossing.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij helpen en adviseren graag, fijn dat u dat heeft mogen ervaren. Wij wensen u heel veel (woon)plezier van en met uw aankoop en hopelijk snel tot ziens bij Happy Home.
Vriendelijke mevrouw, goede service.
De winkel heeft een fijne sfeer en de medewerkers zijn echt betrokken. Er is maar 1 vestiging en vaak zie je dat dat de kwaliteit van het personeel ten goede komt. Veel leuke meubels. Zeker een aanrader om een kijkje te nemen. Zelf een tv meubel en een staande lamp gekocht. Bevallen erg goed!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Een dikke 10, daar worden wij altijd heel erg blij van. Fijn dat ons niveau van service verlenen wordt benoemd. Wij wensen u heel veel (woon)plezier van en met uw aankoop en hopelijk snel tot ziens bij Happy Home.
leuke winkel veel keuze. snelle levering. Goede prijs . kwaliteit super.
Spaarneweg 61
2142EP Cruquius
Sinds februari 1996 is de woonwinkel Happy Home op de Woonboulevard Cruquius het adres voor uw sfeervolle inrichting. Wij bieden veelal massief houten meubelen gecombineerd met prachtig gestoffeerde zitmeubelen en bijpassende decoratie. Door eigen import zijn veel artikelen direct uit voorraad leverbaar en is ons assortiment verrassend. Een enthousiast team van woonadviseurs staan klaar om u te informeren over de uitgebreide mogelijkheden.