Snelle levering van de bestelde artikelen en goede prijs/kwaliteit.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling - wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankopen! Graag tot ziens bij Happy Home
Op zoek naar een nieuw dressoir kwamen we bij Happy home uit, het was een eindje rijden, maar de moeite waard. Heel gezellig geholpen en ons dressoir is 2 weken geleden keurig op de afgesproken tijd geleverd.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling - een dikke 10, daar worden we altijd heel erg blij van! Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankopen!
Goed en netjes geholpen.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling - een dikke 10! Daar worden we altijd erg blij van. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop!
We hebben lang moeten wachten tot ons meubel geleverd werd. Op de website stond direct leverbaar, maar dit werd 16 dagen wachten, omdat we in België wonen. Er waren ook krassen in het meubel, maar omdat we niet opnieuw zo lang zouden moeten wachten, hebben we dit zo gelaten. Als je contact opneemt met de winkel via email, zijn ze wel vlot vereikbaar. De man die de levering deed was wel super behulpzaam en vriendelijk.
Dank u wel voor uw beoordeling - Wij betreuren het dat u 16 dagen voor levering in België te lang vind. België ligt bij ons ver uit de regio en doen altijd ons uiterste best om dit zo snel mogelijk te leveren. Wij geven ook altijd netjes aan dat leveringen in België wat langer kunnen duren gezien het niet bij ons om de hoek zit. Ik begrijp uw teleurstelling m.b.t. de krassen op het meubel. Het meubel wat u heeft uitgekozen heeft een robuuste uitstraling en is niet perfect afgewerkt, dit staat bij het product aangegeven. Het is natuurlijk wel zo dat als er echt schade aan het meubel zit wij graag hadden gewild dat u telefonisch of per mail contact met ons had opgenomen zodat wij u een passende oplossing hadden kunnen aanbieden. Ik hoop nadat uw teleurstelling is gezakt u toch met volle teugen kunt genieten van het prachtige meubel - graag tot ziens bij Happy Home
Alles is verlopen zoals gehoopt. Mooie meubels voor leuke prijzen
Dank u wel voor uw mooie beoordeling - een dikke 10! daar worden we altijd erg blij van. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankopen.
Reibungsloser Ablauf, sehr gute Kommunikation. Gerne wieder!
Vielen Dank für Ihre nette Bewertung, eine große 10, das freut uns immer sehr! Wir wünschen Ihnen viel Freude mit und von Ihren Einkäufen!
En goed advies met betrekking tot uitkiezen van de meubels. Ook hele goede service. De beschadigde tafel werd netjes omgeruild bij volgende bestelling nadat bleek dat deze was beschadigd bij uitpakken. Zou het andere mensen aanraden om ook hier te kopen als men ook mango meubelen zou willen aanschaffen Groetjes lawrence
Dank u wel voor uw mooie beoordeling - zelfs met een omruiling een dikke 10! Daar worden we altijd heel erg blij van. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop. Graag tot ziens bij Happy Home
Barkast besteld, deed aan alle verwachtingen. Zelfs mooier als op de foto. Zeer vriendelijke chauffeur.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling - een dikke 10! Daar worden we altijd heel erg blij van. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop. Graag tot ziens bij Happy Home
Website ook heel duidelijk, fijne klantenservice, kom hier zeker weer voor volgende aankoop
Wij hebben een hele leuke ervaring gehad in deze winkel, ontzettend vriendelijk personeel die ons goed geholpen hebben met al onze vragen, verder is het een mooi ingerichte winkel en een ruime keuze uit de mooiste meubels, welke ook nog eens goed betaalbaar zijn. De levering en montage aan huis was ook erg goed geregeld de meubels waren nogal goed ingepakt dus waren wij blij dat ze al die verpakkingsmaterialen weer netjes meenamen. Ze hebben de meubels netjes geplaatst op onze aanwijzingen waar we ze wilden hebben, er was 1 klein probleempje ze hadden de verkeerde salontafel meegekregen maar deze hebben we makkelijk kunnen ruilen. Al met al een hele goede ervaring gehad en komen graag nog eens terug.
We waren positief verrast door het aanbod en de vriendelijkheid van het personeel. We kregen correcte informatie in verband met leveringstermijn. Levering zelf sneller dan verwacht en op dag zelf keurig volgens afspraak.
Degenen die de meubels brachten, brachten het netjes op de plek van bestemming.
Helemaal Top....deze mensen denken mee met de klant.....er was een kast niet direct leverbaar en ik wilde mijn meubels zo snel als mogelijk hebben.....kreeg 10 opties teruggestuurd die op diezelfde kast leken. Daar heb ik er 1 vanuit gekozen en binnen drie dagen had ik alles in huis.....gebracht door een alleraardigste bezorger.....too zaak...zeker aan te bevelen
Heel vriendelijk geholpen ook toen ik andere pootjes wilde was dat geen probleem. De levering was verbazingwekkend snel. Blij met onze nieuwe bank
Ik ben enorm goed geholpen. Ik ging verhuizen maar wist nog geen exacte datum en gezien de huidige levertijden en problemen heb ik op tijd meubels gezocht. Bij happy at home hadden ze alles wat ik zocht op voorraad (als enige zaak, de rest had niets op voorraad) en ze hebben het op afroep voor mij gezet totdat ik een verhuis datum wist. Omdat ik redelijk ver weg woon hebben ze geregeld dat een interne bezorger het met een collega bezorgd en geplaatst heeft en voor veel minder geld dan wat ik anders had moeten betalen. Ik heb drie keer iets extra’s toegevoegd aan de lopende bestelling en ook dat was geen enkel probleem. Er is heel goed meegedacht en alles gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen. De evening en plaatsing was top, en dat op een dag waarop alles al fout ging met de verbouwing maakte zo veel goed! De meubels zijn prachtig en je betaald er geen hoofdprijs voor. Heel fijn bedrijf en hele fijne mensen, ik bestel voortaan enkel nog bij hun.
Perfect .keurig op tijd bezorgt,De bezorger heeft het heel goed gedaan
Zéér positief en goede info
Vriendelijk en snel geholpen
Kreeg netjes een mail dat de bezorgservice contact zou opnemen, dit is ook gebeurt. Met hen een afspraak gemaakt, maar er kwam niemand op de gemaakte afspraak. Vrij genomen voor niks. De vervolgafspraak gemaakt, maar toen kwam hij toch later. Hij was alleen en dit voelde voor mij niet fijn, omdat het zware en dure meubels zijn. Ik moest het zelf uitpakken, met reumahanden het zeer stevige karton eraf krijgen is moeilijk. Dus die service vind ik onder de maat, Sorry.
Dank u wel voor uw beoordeling. Onze excuses voor het stroeve bezorgproces, ik kan begrijpen dat het erg vervelend is dat u vrij heeft genomen voor niets. Uw melding m.b.t. het uitpakken is niet volledig. Wij hebben verschillende bezorgopties namelijk een basis (die u heeft gekozen) en een fullservice (uitpakken, monteren afval meenemen). Ik betreur het dan ook dat u niet heeft gekozen voor de fullservice, ik kan me namelijk heel goed voorstellen dat het voor u niet fijn was om de meubelen zelf uit te pakken.. Ik hoop dat nu alles staat u met volle teugen kan genieten van de prachtige meubels - Graag tot ziens bij Happy Home
Ik ben erg blij met mijn nieuwe bank. De levering was zo snel dat hij nog een tijd zonder problemen in de opslag kon blijven. Zeer vriendelijk personeel.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling - een dikke 10! Daar worden we altijd heel erg blij van. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw prachtige bankstel. Graag tot ziens bij Happy Home
Ik had in mei een commode gekocht maar er bleek een reiziger in te zitten die er niet hoort. Contact opgenomen en dezelfde dag antwoord terug gekregen. 2 dagen later is het kastje omgeruild. Een hele goede en snelle service, top
Dank u wel voor uw mooie beoordeling - zelf met een omruiling een dikke 10! Daar worden we heel erg blij van. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop. Graag tot ziens bij Happy Home.
Fijne ervaring
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop. Graag tot ziens bij Happy Home
Een fijne ervaring en indien we binnenkort op woongebied nog wat nodig hebben zullen we zeker opnieuw bij hen langs gaan. Showroom met heel veel op het gebied van woninginrichting en voor elk wat wils. Nog een keer terug geweest, omdat mijn man even vergeten was wat we gekocht hadden en wederom een hartelijke ontvangst met een kopje koffie en een kopje thee.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling - Daar worden we altijd heel erg blij van. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop. Graag tot ziens bij Happy Home, de koffie en thee staat klaar!
Leuke meubels in de winkel, heel goed en vriendelijk geholpen. Ook zeer tevreden over het afleveren door Aa verhuizers.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling - Daar worden we altijd heel erg blij van. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop. Graag tot ziens bij Happy Home!
Al mijn meubelen en lampen komen bij Happy Home vandaan. Fantastische service en super mooie meubelen van goede kwaliteit. Super blij met jullie, bedankt happy home! Ik kom zeker nog terug
Spaarneweg 61
2142EP Cruquius
Sinds februari 1996 is de woonwinkel Happy Home op de Woonboulevard Cruquius het adres voor uw sfeervolle inrichting. Wij bieden veelal massief houten meubelen gecombineerd met prachtig gestoffeerde zitmeubelen en bijpassende decoratie. Door eigen import zijn veel artikelen direct uit voorraad leverbaar en is ons assortiment verrassend. Een enthousiast team van woonadviseurs staan klaar om u te informeren over de uitgebreide mogelijkheden.