Goed ontvangst en keuze uit ruim assortiment met goed uitleg van de medewerkers.
Stipte nakoming van de afspraken !
Werd prima geholpen door de leuke verkoopster.
Goedemiddag, Bedankt voor het compliment! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe fauteuil(s) met bijpassende hocker. Met vriendelijke groet, Rosalieke van Klaver Modern Wonen
Je wordt keurig te woord gestaan, direct terug gebeld na een vraag en duidelijke uitleg Goede service. In een woord een fijn bedrijf.
Goede voorlichting en uitstekende service
Ben dik tevreden met de afhandeling ,kwaliteit, en de snelle bezorging
In de winkel word je prettig geholpen. Advies mbt stoffen is goed. Winkel laat ook genoeg voorbeelden zien. Stoffering kan betrekkelijk snel gerealiseerd worden Spullen worden netjes opgehaald en gebracht met een fantastisch tracking. Deze geeft nauwkeurig de tijd van ophalen/ afleveren aan. Stoelen zien er weer mooi uit. We krijgen veel complimenten. De naam is nu al meerdere malen door gegeven. Het bedrijf is zeker n aanrader voor nieuwe stoffering
Goedemiddag, Bedankt voor deze prachtige recensie! En uiteraard ook voor het noemen van onze naam bij vrienden/familie. Heel veel plezier van uw meubels! Met vriendelijke groet, Klaver Modern Wonen
Behulpzame afleveraar! Alles uitgepakt en netjes neer gezet!
Oud Leolux meubilair (>30 jaar oud) als nieuw terug.
Prima volgens afspraak geleverd werk. Advies: maak een splitsing tussen meubelstoffering en caravan stoffering. Het is niet erg om even te moeten wachten, maar wachten zonder te weten waarop is niet leuk.
Goedemorgen, Bedankt dat u de moeite genomen heeft om een recensie te plaatsen. We hebben al een splitsing gemaakt; Klaver Modern Wonen en Klaver Buiten Leven. De showroom is wel gezamenlijk, omdat het met de stoffen samen komt. Daarnaast is het zo dat het pand naast de showroom, de stoffeerderij is voor alle takken wat wij doen. Echter het moment toen u in de showroom kwam waren we wat minder bezet in personeel (daardoor vanuit de stoffeerderij collega's weggehaald) door ziekte. Hierdoor heeft u inderdaad even wat langer moeten wachten dan normaal tot u daadwerkelijk geholpen werd. Excuses hiervoor als het verwarring heeft gebracht. Met vriendelijke groet, Rosalieke van Klaver Modern Wonen.
Mooie zaak, vriendelijk personeel en ruime keuze. Alle afspraken werden nagekomen en het geleverde product was perfect.
De bank die wij zochten was op korte termijn te leveren en volgens onze wens bekleed. Onze jaren eerder bij Klaver gekochte refurbished bank en stoel werden terug ingekocht. Hulde aan dit duurzame concept!
Voor het herbekleding van onze bank zijn we uitstekend geholpen. En ruime keuze uit stoffen tezamen met goede adviezen. Het ophalen en brengen van de bank ging zeer vlot, ook hier weer vriendelijke en klantgerichte service.
Manufacturing issues with my product, they arranged return and repair. Friendly team fast response and good quality resolution of the issue
Good morning, Thanks for the review. Glad to read that it has been resolved to your satisfaction. Enjoy your sofa! Rosalieke from Klaver Modern Wonen.
Alles conform de afspraak
Mijn ervaring is prettig, daar bij het bezoek aan de showroom gelijktijdig een offerte gemaakt werd en een planning voor de herstoffering. Ophalen en brengen gebeurde op een zeer vriendelijke manier en volgens aangegeven tijdschema.
Klaver Modern Wonen heet mijn eetkamer stoelen heel mooi opnieuw gestoffeerd. Ook de service is erg goed en men is vriendelijk en denkt mee.
Ondanks de afstand van ons huis naar de showroom hebben wij geen er geen spijt van om deze afstand te overbruggen. Het aanwezig personeel heeft ons goed geïnformeerd over de voor en nadelen van een refurbished bankstel.
Oude Italiaanse bank opnieuw laten stofferen/renoveren. Hebben ze prima gedaan. Kleine communicatiestoornis goed opgelost. En de breng en haalservice is heel fijn. Complimenten!
Goed advies! Goede service! Heel netjes bekleed! Aardige behulpzame bezorgers! Aanrader!!!!
Wij waren bewust op bezoek naar design refurbished meubelen. Er werd ruim tijd genomen om ons te adviseren en we konden de producten goed beoordelen in de showroom.. Zeer ruime keus uit stoffen en leer voor de bekleding van de meubelen. Echt een aanrader voor als je tegen redelijke prijzen kwalitatief hoogstaande design meubels wilt kopen.
Goedemiddag, Bedankt voor de mooie recensie! Veel plezier gewenst van uw meubels. Rosalieke van Klaver Modern Wonen.
We brachten onze oude stoelen voor een opknapbeurt. We rekenden op een wachttijd van enkele weken tot een paar maanden. Maar de volgende week konden wij onze stoelen weer ophalen, en ze waren weer als nieuw. Heel blij mee.
Prachtig werk, goede service halen brengen en levering op tijd alles is correct gedaan zoals afgesproken.
Goed advies bij de kleurkeuze stoffering van mijn camperkussens en wijzigingen. Prima service , je wordt opgehaald met bij het treinstation
Van ontvangst en advisering in de winkel, en tussentijdse informatie, tot aan de bezorging, alles supervloeiend gedaan. Petje af!