We hebben meerdere meubels aangeschaft en (ook eigen meubels) laten herstofferen. Goed advies gehad bij het uitkiezen van de materialen, goed en snel antwoord op vragen die we daarna nog hadden en, belangrijk, meubels zien er goed uit. Enige aandachtspunt is dat (tweedehands want bank werd niet meer gemaakt) pootjes er niet zo netjes uitzien. Maar wellicht is dat te verwachten aangezien het tweedehands pootjes zijn.
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie recensie! U beantwoord inderdaad uw eigen vraag/aandachtspunt al. Het betreffen tweedehands meubels waardoor de poten niet gaaf zullen, en kunnen, zijn. We poetsen ze altijd wel op, maar helaas zijn diepe krassen niet weg te werken. Fijn dat u in elk geval voor de rest goed geholpen voelde, want dat is tenslotte ook één van onze uitgangspunten. Prettige dag gewenst! Team Klaver Modern Wonen.
Prima service. Was geen probleem om het nog een keer op te halen, te herstellen en weer terug te brengen. We zijn dik tevreden.
Wij hebben een hele goede ervaring met Klaver modern wonen. Mooie showroom in Ermelo. goed en deskundig advies van de beide dames. Vakkundig refurbished Leolux bank is met de eigen Klaver vervoer keurig gebracht en geplaatst. Echt een aanrader voor meubel aankoop.
Goed geholpen
Vakmensen die de afspraken nakomen!
De Montis Axel van 3m breed is een prachtige bank, maar nieuw voor ons niet te betalen. Wat was ik blij dat ik onze bank refurbished vond via Marktplaats. De informatie op Marktplaats en de website was uitnodigend genoeg om naar Ermelo te rijden en de bank in het echt te zien en uit te proberen. De bank ziet er als nieuw uit. Er is duidelijk veel kennis in dit familiebedrijf over leer en stoffen die in de eigen werkplaats/meubelmakerij gebruikt worden. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar betaalbaar design.
een klantgerichte houding in mijn wensen en het maken van afspraken, goede digitale communicatie. het opnieuw bekleden van mijn stoel is prachtig gedaan: hij is weer als nieuw
Na fauteuils een bank zijn nu acht stoelen voorzien van nieuw leer en het is weer schitterend gedaan.
Heel ongedwongen laagdrempelig Men straalde vertrouwen deskundigheid uit
De camper opnieuw gestoffeerd in twee kleuren leer. Zeer tevreden over de advisering. De kwaliteit is heel goed. Wij zijn er superblij mee
Heel tevreden en goede zorg en vakmanschap
Wij kwamen met onze jaren 50 rookstoel bij Klaver langs. Ze gaven ons direct een goed gevoel. Heel vriendelijk en behulpzaam met het zoeken naar een geschikte stof voor de kussens. het resultaat was verrassend, erg mooi geworden.
twee dingen heb ik gekocht bij Klaver, een bank, waarvan 2 probleempjes werden opgelost. Een stoel, maar welke kleur, drie keer stalen gestuurd, geen probleem, maar meedenken leve het Team Klaver, bedank! Weer een tevreden klant!
In de loop der jaren al meerdere keren de hoofdsteunen laten overtrekken in een andere kleur. Ziet er super uit.
Prettige mensen en ze doen wat ze beloven
Klaver Wonen is heel goed. Vakkundig, correct en klantgericht
Goed en vakkundig geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je.
Denken mee en zijn duidelijk over levertijden, houden zich hieraan. Alles keurig tijdig bezorgd door hun eigen bezorgdienst.