Herbekleden & herstellen van mijn 15 jaar oude bank: nu weer als nieuw, na uitgebreid en zeer prettig advies, en alles binnen 2 weken. Zou het zeker weer doen
Zijn goed geholpen. Goede uitleg. Personeel zoekt de meest goede manier om qua tijd alles zo goed mogelijk te regelen.
Zeer tevreden !
Echt een familiebedrijf, correct en volgens afspraak.
Er werd heel ruim de tijd genomen om mij te adviseren over de nieuwe bekleding voor mijn bank. Ik had de stoel meegenomen en wat kleurstalen, waar de stof bij moest passen. Daar werd goed op ingespeeld en ik kreeg goed aanvullend advies over de rest van mijn interieur. Ik was de bank maar een week kwijt. De bank werd gehaald en gebracht. K woon in de buurt van Utrecht en dat was geen enkel probleem. Heel prettig. De bank ziet er nu fantastisch uit. Klaver heeft ook veel en mooie spullen in de showroom staan. Een fijne prettige zaak! Ik ga zeker terug.
Afspraken correct nagekomen .Zeer betrouwbaar!
Onze Montis stoel is weer als nieuw.
Stoffering netjes zoals afgesproken. Afspraken werden duidelijk gecommuniceerd.
prettig bedrijf om mee samen te werken, heel flexibel
Een mooie showroom met veel refurbished design meubels. Uitgebreide uitleg over mogelijkheden en top meegedacht over de materialen en kleuren. En omdat alles in huis gebeurt konden ze super snel reageren toen de gekozen stof niet leverbaar bleek. Binnen een week werd een alternatief geregeld en op tijd geleverd. Kortom van harte aanbevolen
Heel tevreden met hun werk. Onze hocker moest opnieuw bekleed worden. We hebben eigen stof aangeleverd. Dit was geen probleem.
Pallone opnieuw gestoffeerd
Goede ervaring, zeer tevreden tot nu toe.
Zie hierboven
2 Gelderlandstoelen zijn op professionele wijze bekleed en zien er weer fantastisch uit! Geen 10 want klein puntje: bij een uitgave van een paar duizend euro is het een aardige geste om er automatisch een (gratis) leeronderhoudssetje bij te doen.
Wij hebben onze caravan kussens laten bekleden en de zit kussens geheel vernieuwd. Dit is zeer netjes gedaan en binnen een door hun zelf gestelde tijd gereed. Wij zijn erg blij met het resultaat. Nu kunnen we nog heel lang van onze "nieuwe" caravan genieten.
Het idee, dat meubels hergebruikt worden spreekt mij aan. Perfect "refurbished" Afspraken worden goed nagekomen. Vriendelijke begeleiding.
Aangezien onze caravankussens wat gingen doorzakken en ook de bekleding wat minder werd, op aanraden van een goede kennis naar Klaver gegaan. Daar goed ontvangen en een stalen meegekregen zodat wij in de caravan zelf wat konden uitzoeken. Daarna alle kussens gebracht en door Klaver met de nieuwe stof bekleed en van nieuw schuim voorzien. Wat een verschil !! Prachtig afgewerkt ! Niet alleen de bekleding, maar ook het zitcomfort is perfekt. Top gedaan !!
Alles is naar wens verlopen.
Goede en duidelijke afspraken met het halen en brengen van de stoelen. En correcte benadering
Zij nemen ruim de tijd voor een goed advies, ook als je zonder afspraak binnen komt. Tevens aanpassingen/uitbreiding later nog mogelijk.
Ik heb de kussens en de voorstoelen van mijn camper opnieuw met een leren bekleding laten stofferen door Klaver. Goede kwaliteit en ik ben daar zeer tevreden over, ook over de service en vakbekwaamheid.
We hebben mooie vintage designmeubels gekocht en laten stofferen. Meubels zien er perfect uit en werden volgens afspraak bezorgd. Zeer tevreden!
Duidelijkheid en snel leveringsproces