Goed advies. Er werd snel ingespeeld op wijzigingen in de planning. Overleg verliep goed en snel.
Wij hebben spijt dat we voor Ambifloor hebben gekozen. Het heeft ons veel stress en zorgen opgeleverd. Dat was niet nodig geweest als de communicatie beter was geweest. Bovendien werd er bij de offerte een fout gemaakt in de oppervlakte. Kan gebeuren! Maar ik verwacht dan niet een standaard mail met uw order is gewijzigd met 2000 euro! Er werd niet gezocht naar een oplossing of een tegemoetkoming, niets. Wij hebben toen een streep door onze vloerverwarming moeten zetten. Na dat de vloer is gelegd hebben we niets meer gehoord. Van een grote keten verwacht ik geen telefoontje met de vraag of de vloer mooi ligt en of alles naar wens is gegaan maar wel van een bedrijf met passie voor vloeren. Wij hadden juist gekozen voor een kleiner en gespecialiseerd bedrijf maar helaas heeft het niet uitgepakt zoals we hadden gehoopt. Jammer.
De mensen van Ambifloor weten waar ze mee bezig zijn vakmensen TOP
Erg prettig geholpen, zowel in de winkel als thuis bij het inmeten en het bespreken van de practische zaken. Het kitwerk bij de spachtelputzmuur had wat netter gekund en ook bij de plinten had ik een iets betere afwerking verwacht maar voor de rest is het resultaat prachtig. Hele mooie vloer! Tips: 1. waarschuw de klant er even voor dat als er geschuurd moet worden er een enorme stoflaag ontstaat (ik had niet alles van de keukenkast en van het aanrecht gehaald; die spullen waren dus vies). 2. dat de harde werkers in de achtertuin roken is prima maar laat ze hun peuken even netjes opruimen (en niet in het glazenpotje wat daar toevallig stond achterlaten)
Wij hebben een geheel nieuwe vloer laten aanbrengen, dus van verwijderen oude vloer/ storten schuim beton/ vloerverwarming tot aan pvc vloer. Ambifloor probeerde zo flexibel mogelijk mee te bewegen in onze wensen/ eisen. Zo kwamen wij op het laatste moment met de vraag om een stukadoor en deze is ook op tijd nog ingepland. Is allemaal wel iets duurder maar al het werk is kwalitatief uitstekend uitgevoerd, wij zijn meer dan tevreden! Prima service en geweldig in het nakomen van afspraken.
Er werd goede nota genomen van onze wensen. Er kwamen twee mogelijkheden uit. Beide netjes uitgewerkt., Uiteindelijk opdracht verstrekt en deze is correct uitgevoerd. Levertijd van gordijnen is wel aan de lange kant (bijna 6 weken).
Ontvangst in de showroom was top. Goed advies, lekker broodje met de lunch, mooie showroom. Contact verder verliep prima en alles ging volgens planning. Tijdens het plaatsen helaas wat dingen beschadigd in huis (krassen en putjes in nieuw stucwerk, primer op een muur waardoor er een muur opnieuw geschilderd moest worden en een beschadiging op 1 van de deuren). Afsluiting is dat alles hersteld mag worden en dit is erg netjes afgehandeld door de eigenaar. 2de keer dat we hier ons hele huis hebben laten doen en weer zeer tevreden met het resultaat.
Vakkundig personeel, uitstekende service.
Netjes behandeld door de medewerker. Keurige vaklui helemaal tevreden
Positieve ervaring. Veel keus en goede kwaliteit. Vitrages zijn mooi genaaid. Bij het halen, waren niet alle onderdelen compleet en er moest het één en ander opgezocht worden. Wel zijn de onderdelen binnen een paar dagen per post gekomen. Keurig
Prima!
Erg goed geholpen bij het uitzoeken van de vloer, gordijnen en behang.
Volgens planning gelegd. Vakkundig en vriendelijk personeel.
We zijn vriendelijk geholpen. Leuke openingskorting. Afspraken zijn nagekomen en we we hebben een prachtige vloer in ons chalet
In de winkel wordt er goed met je mee gedacht en krijg je praktische adviezen op maat. Ook bij het huisbezoek wordt nog aanvullend geadviseerd en uiteindelijk heb ik een mooi product gekregen dat goed past in de woning. De montage ging vlekkeloos.
Vanaf de start bij verkoop tot en met service na het leggen, hebben wij ervaren dat er goed werd mee gedacht en geadviseerd door Gerwin en zijn hele team. Ook de flexibiliteit bij planning of tussentijdse wijzigingen hebben wij zeer gewaardeerd.
In de winkel goed geadviseerd, er werd meegedacht. Gordijnen goed ingemeten, het resultaat is prachtig.
Goed advies gehad over de producten. Ook een snelle levertijd. Verder zijn er wel verbeterpunten mogelijk: zo wacht ik nog op de laatste levering van het product terwijl ik de factuur al heb ontvangen.
Wij kwamen bij ambifloor voor een nieuwe vloer, en uiteindelijk kijken we nu ons huis rond, want echt bij ons past, en waar nieuwe kleuren op de muur zitten, nieuw behang, nieuwe gordijnen en allemaal zo mooi en echt op ons aangepast. Nu beseffen wij hoe belangrijk goed advies is, wang dit hadden wij nooit zo mooi uitgezocht. Waar soms even iets mis gaat wordt gezocht naar oplossingen en alles is prachtig afgewerkt. Wij komen zeker terug!
Alles heel prima, behalve opgehangen Duette die dezelfde middag nog naar beneden is gevallen. Ambifloor is dezelfde middag nog komen kijken, maar Duette is kapot. Kan allemaal gebeuren, maar nu blijft het een beetje stil....
Wij zijn zeer netjes geholpen door Nelleke, verstand van zaken en denkt mee. Als wij weer iets voor het huis nodig hebben gaan wij zeker weer naar Ambifloor.
Jullie hebben met elkaar heel mooi werk geleverd, voor herhaling vatbaar, maar dan op een andere verdieping :-)
Enige minpunt is de facturering, betaling per omgaande, normaal is dat je veertien dagen de tijd hebt.
Snelle levering, scherpe prijs, legfoutje was snel opgelost!
Goed advies bij aankoop. Vloerbedekking Perfect gelegd. Ook daarbij meedenkend.
Nieuweweg 170
3905 LS Veenendaal