AMBIFLOOR IS EEN FANTASTISCHE WINKEL, KWALITEIT IS GOED, GOED GEHOLPEN, JE KUNT ER VAN OP AAN. EN DE NAZORG IS OOK GOED.
Mooie, goede producten. Netjes, goed en snel geplaatst. De prijzen zijn wel echt aan de hoge kant zeker als je kijkt naar de prijzen van de afzonderlijke producten.
Lang getwijfeld over de aanschaf van vloerverwarming en een nieuwe vloer. Samen met ambifloor zijn we er uit gekomen en geen moment spijt! Komen afspraken na, zeer kun dige vaklui in dienst,, ruim assortiment, denken mee en goede after sales! Een nieuwe vloer zou ik zo weer daar uitkiezen!
Vanaf het eerste contact was er sprake van vertrouwen t.a.v. de deskundigheid van de medewerkers en de kwaliteit van de PVC-vloer. Al onze verwachtingen zijn 100 % uitgekomen.
echt een geweldig bedrijf
Mijn bestelling is niet helemaal verlopen zoals ik had verwacht, maar ik ben absoluut heel tevreden met het resultaat en ben blij dat we er samen uit zijn gekomen. Indien nodig kom ik zeker terug.
Assortiment bij top-down systeem was door breedte van ons achterraam zeer beperkt. Deskundigheid iets minder omdat Nancy zich aan het inwerken is. Daardoor misten we wat steun bij het uitzoeken.
Uitstekende service, levert kwaliteit. Loste aanmerking heel goed op.
Ik had al eerder een oordeel gegeven. De nazorg had ik niet hoog ingeschaald. Inmiddels heeft Ambifloor het werk afgemaakt, met daarbovenop nog extra de afwerking die we maar niet zelf hadden afgemaakt. Dit was niet de afspraak, maar het is wel helemaal gedaan. En strak ook! We zijn dan ook zeker zeer tevreden over Ambifloor en de nazorg nu.
Vanaf moment van binnenstappen fijn en vakkundig geholpen. Word goed meegedacht en geadviseerd in mogelijkheden en oplossingen. Komen thuis opmeten en zeer vakkundig personeel voor montage. Al met al zeer tevreden met Ambifloor
Zeer geode ervaring mee. Zeer meedenkend. In eerste instantie hadden we een andere strip bested, dus direct langs diezelfde avond om het te bespreken. Wat wel jammer is is dat ook een tweede strip zou worden geplaatst op zolder. Nog steeds niet gedaan, terwijl is toegezegd dat hij al langs zou komen. Een klusje van 10 minuten is dit. Al meerdere keren gevraagd wanneer het wordt afgemaakt. Vandaar een laag cijfer bij nazorg.
Prima bedrijf, heeft de vloer bij mij geschuurd en in de olie gezet. Zowel het resultaat als het hele proces is prima geregeld.
Super ervaring. Vouwgordijnen zijn prachtig. 1 gordijn was te smal, maar hier wordt een nieuwe voor gemaakt. Goeie service, erg tevreden!
Echt TOP zo mooi geworden en heel goed geholpen en geadviseerd. SUPER bedankt. 👍🏻
Mooie en aparte collectie. Goede service.
Goede kwaliteit onderdelen we hebben er veel plezier van alleen jammer van het achterraam dat ze dat niet hebben gezegd bij de inmeting nu moeten we zelf hier wat op verzinnen.
Het was een hele toer om het parket bij ons gerenoveerd en aangevuld te krijgen, maar Ambifloor is tot het gaatje gegaan om het voor elkaar te krijgen, en het resultaat mag er zijn!
Volle aandacht en professioneel. Goed meedenkend met de klant. We zijn zeer tevreden. Als we weer wat nodig hebben ga ik zeker weer naar ambifoor.
Nieuweweg 170
3905 LS Veenendaal