Mijn ervaring is dat als ik weer iets nodig heb als eerst naar Woonsquare gaat.
Goed ontvangen en duidelijke afspraken
Wat ik een heel groot nadeel vind is dat er in de folder staat dat dat prijzen zijn. Kom je in de showroom. Dan zijn de banken duurder. Maar de goedkope versie is andere stof. Dus bv ipv suede of leer is het stof. Erg misleidend. Hoorde er nog een ander echt paar over klagen. Die wilde 2 stoelen kopen en kwamen per stoel 100 euro duurder uit. Die mensen vonden dat ook erg misleidend. Jammer dat dat niet in grote letters erbij staat. Ik vind dat zeker een aandachtspunt!! De verkoper ons erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.
Vriendelijke uitleg en behulpzaam. Afwachten hoe het gaat met aflevering
De zin hier boven geeft genoeg aan, ik zie geen verbetering betreffende het bedrijf en personeel
Verkoopster liet ons eerst rondkijken, kon onze vragen goed beantwoorden en gaf een goed advies Veel soorten banken aanwezig in de showroom, waardoor we een weloverwogen keuze konden maken
Via Whatsapp contact al vriendelijk en snel te woord gestaan. In de winkel vriendelijk en deskundig geholpen. Medewerker (ik denk van de planning) aan de telefoon gehad. Ook zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ervaren verkoper goed voorgelicht alle aandacht voor onze vragen. nam alle tijd voor ons kan deze zaak aanbevelen .
Heel goed en netjes geholpen. Alles goed uitgelegd prima behandeld
Ik wilde eerst even rondkijken voordat ik de bank welke ik wilde aanschaffen ging kopen...een dame vroeg mij of ze me kon helpen .ik zei dat ik eerst even rustig wilde kijken.Dat was geen probleem. Toen ik weer beneden kwam vroeg de dame of ze me al kon helpen en toen heb ik de bank gekocht onder het genot van een cappuccino...prima geholpen
Werden goed geholpen en ook wat er allemaal mogelijk is
Uitstekende ervaring!
Snel geholpen en duidelijke afspraken gemaakt
Goede service Vriendelijk personeel Betaalbare meubels
Ik ben er vriendelijk en uitgebreid geholpen Hulp bij het uitzoeken van waar in naar op zoek was. Ik werd gewezen op keuzemogelijkheden. Kleuren, eventuele combinaties enz. Kortom: ik werd heel goed geholpen.
mijn ervaring met woonsquare is normaal zoals het hoort,maar jullie vervoerskosten zijn schrikbarend hoog. van Oss naar Geffen is het slechts 7 a 10 km
Fijne winkel met veel keus aan banken voor goede prijzen. Een sympathieke verkoper beantwoordde geduldig al onze vragen zonder opdringerig te zijn. We zijn blij met de bank die we gekozen hebben.
goed zoals ik in het verleden ook al heb ervaren
de mevr. die ons geholpen heb was heel vriendelijk en legde het goed uit
Robin is een vriendelijke verkoper die van aanpakken weet. Hij heeft kennis van hij verkoopt.
Begrijpen goed wat je wil en proberen daar ook advies in te geven
Mooie winkel wij konden alles rustig bekijken En de medewerker dacht met ons mee Wij zijn heel vriendelijk geholpen En wij kregen zelfs koffie met gebak
Prettig
Vriendelijk geholpen in de showroom en de bezorgers waren keurig op tijd en vakkundig top ervaring
Wij kregen ruin de tijd om door de winkel te lopen en rustig te kijken naar hetgeen wij wilden kopen. Dus geen verkoper op onze hielen. Toen wij een keuze hadden gemaakt konden wij een beroep doen op een verkoper,
Europalaan 24
5121DJ Rijen