Vriendelijk personeel, niet te opdringerig.
rustig en met geduld geholpen goed advies
Ondanks dat wij nogal wat wensen hadden wat betreft de bank, zijn we er toch uit gekomen.
Goed geholpen door medewerker.
Fijne service. Goede uitleg. Ruime keuze.
Prima, klantvriendelijk en verstand van zake
Prima geholpen, maar teleurgesteld in de korting. Inruildagen zijn een lokkertje. Je krijgt bij lange na niet zoveel terug als in het voorbeeld. Ook niet met een nog betere bank. Je moet een foto maken van je oude bank, maar die wordt niet eens bekeken. De bedrijfsleider haalde er nog iets af, maar ook dan was het nog een teleurstellend bedrag dat eraf ging. De prijs staat op de site ook niet als vanaf prijs, dit is misleidend. In kleine letters wordt de stof aangegeven. En die stof is zo dun dat je niet geloofd dat het bestaat De tentoongestelde bank kost je al gauw bijna het dubbele, vanwege de stof uit een duurdere prijscategorie. Heb em toch gekocht en ik word er vast heel blij mee. Maar het kostte me uiteindelijk een rib uit mijn lijf. Voordeel was dat ik niet online hoefde kopen en de bank dus echt heb gezien. Maar alleen om de lokkertjes al zou ik het denk ik niet meer doen
Was gezellig winkelen, wat tot gevolg was van een aankoop
Zie hierboven.
We zijn in de winkel prima geholpen. En er was voldoende keuze om alles te bekijken en ook de stalen van stof en kleur waren prima. Ik vind het alleen erg gek dat je 125 euro moet betalen om de spullen thuis te kirjgen. Een vergoeding kan nog maar dit is klantonvriendelijk. En er zijn maar weinig winkels die zoveel vragen. En als je nu dus over jullie winkel vertelt is dat een flinke negatief punt om te vertellen. Iemand zei al zondag tegen mij: dan bestel ik de bank bij ... want die bezorgen wel gewoon zonder kosten. Dus het is geen reclame.
Goed advies gekregen en fijn geholpen.
Genoeg keuze, TE drukke verkoper maar wel goed geholpen door andere verkoopster.
N.v.t.
Vriendelijk in vrijheid ontvangen, goed advies en meegedacht in onze situatie.
Ontzettend vriendelijk, persoonlijk benaderd toen we in de showroom waren. Koffie met oranje tompoucen vanwege Koningsdag. We werden ook voldoende ‘met rust’ gelaten om zelf rond te lopen en proef te zitten etc. We voelden ons geen moment gepusht en ook geen opdringerige verkoopster. Leuke gesprekken gehad en goed geadviseerd. Uiteindelijk mooie aankoop gedaan. Heel blij mee!
De dame die mij te woord heeft gestaan was erg vriendelijk en deskundig, en kon mij goed uitleggen waarom ik die of die keuze zou kunnen maken. Duidelijke uitleg over hoe het werkt, en nam alle tijd voor me. De manager was ook erg vriendelijk en casual.
Ik heb al meerdere malen iets bij Woonsquare gekocht en meerdere keren goed geholpen. Zo ook nu op een prettige manier te woord gestaan.
Ik ben heel erg tevreden met de hulp die ik kreeg bij het uitzoeken van een goed passend bankstel . Mijn dank daarvoor . Nu nog even afwachten wanner het de meubelen geleverd worden .
Bij binnenkomst was het gelijk al goed vriendelijk personeel goed advies prijs goed kwaliteit uitstekend ben zeer tevreden
Zie hier boven Destijds om dit alles in te vullen duurt 3 minuten ipv 30 seconden
Vriendelijke verkoopster die met ons mee dacht. Weet veel van de stoffen en kon ons daarin goed adviseren.
Ben goed geïnformeerd over keuze en mogelijkheden
prettig personeel
Mijn ervaring is heel goed,ik ben op een heel prettige manier geholpen. Ook heel plezierig ontvangen.
Europalaan 24
5121DJ Rijen