klantvriendelijk en zeer behulpzaam wat ik als prettig heb ervaren
Ik werd geholpen door Anita in vestiging Alkmaar. Hele vriendelijke mevrouw, gaf mij duidelijke informatie en advies. Top verkoopster! En ik kijk uit naar mijn nieuwe bank :-)
Bank uitgezocht de verkoper was Top. Leuke aanbiedingen en korting. Nu paar weken wachten tot ik de bank krijgt.
Bank word gepresenteerd met de tekst ‘beschikbaar in meerdere stoffen en kleuren’. In de showroom bekeken en te horen gekregen dat dit allemaal niet mogelijk was. Uiteindelijk de bank aangeschaft zoals deze getoond stond. Nu 3-dagen later de folder binnen gekregen en is deze in de korting en nog steeds met de tekst dat deze in andere kleuren en modellen beschikbaar is. Hier had de verkoper misschien meer voor ons kunnen betekenen? Jammer, beetje vreemde nasmaak op deze manier.
Vriendelijk geholpen, goed advies. Zeer tevreden
Van tevoren even alles vertellen over hoe en wat de voor en nadelen zijn
Als de service net zo goed is als de hulp die we gehad hebben van het filiaal in Oss. Dan zit het zeker goed. Mijn moeder heeft azheimer. En vind alles moeilijk in haar bolletje. Wij zijn zeker 2.5 u binnen geweest voor 1 relaxfauteuil. En zijn met zoveel begrip geholpen. En naar mijn gevoel niet die gladde verkooppraatjes
Wij hadden een specifieke vraag vanwege de indeling van onze woonkamer. Mevrouw luisterde goed en nam ons direct mee naar een aantal banken die geschikt waren. Gewoon ontspannen en goed geholpen met een prachtige aankoop als resultaat tegen een goede prijs.
Zeer netjes geholpen
Netjes geholpen en alles kwam duidelijk over.
Reclame is misleidend prijs komt niet overeen, in showroom is andere prijs, prijs vanaf zou beter zijn ipv €300,00 verschillen
Alleen over de levering is er nog een vraagteken.. in de winkel zeiden ze 8 tot 10 weken, dat zou medio augustus, week 34 zijn, maar op faktuur staat week 43....dat is 9 weken later wel groot verschil tussen belofte en levering
De actie inruil oude bank die liep is niet toegepast. Ik heb er extra naar gevraagd maar was allemaal moeilijk. Vind ik uitermate raar.
In de winkel worden ons beloftes gedaan,die niet nagekomen worden.bellen kan niet naar klantenservice,niet bereikbaar.bij afleveren alles zelf moeten maken en opruimen.
Voel me op me gemak om te winkelen keus genoeg
Werden goed te woord gestaan door de verkoper. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden
Aardig personeel die professioneel en behulpzaam zijn . Lekkere koffie Niet te opdringerige
Uiteindelijk is alles goed gekomen maar ik moest extra langskomen omdat de tekening op de order niet goed was. Had 250 op 1400 euro aanbetaald. Toen ik weer langskwam om het formulier met de goede tekening te ondertekenen moest ik nog ff 100 euro extra aanbetalen. Uiteraard niet gedaan. Iedereen was wel erg vriendelijk
Onze ervaring is dat wij de kans kregen om rustig een hoekbank uit konden zoeken, daarin zijn wij ook in geslaagd. Vervolgens werden wij prettig geholpen door Angela. Enig nadeel is dat wij de hoekbank in week 44 krijgen. {duur vanaf de bestelling 20 weken} Vinden wij heel erg lang.
Zocht 4 stoelen voor een bepaalde prijs werdt goed mee gedacht en kreeg leuke aanbieding
Erg prettig geholpen en een mooie banken gekocht
Netjes ontvangen bij binnenkomst. Eerst fijn rondgelopen door de winkel in Capelle a/d IJssel. Daarna kwam de verkoper weer langs, zoals afgesproken. Hij heeft prima geholpen met goede informatie en zonder te 'pushen'.
Bij het bestellen alles goed berekend en toen ook gevraagd over de kussens en die zouden erbij zitten. Achteraf bleek dat ik die apart nog moest betalen. Als dat duidelijk was geweest had ik gelijk gedaan nu krijg waarschijnlijk kleurverschil met de bank.
Heel goed door de jongen geholpen het was zijn eerste dag !!!!
Europalaan 24
5121DJ Rijen