Vooral het niet opdringerig maar gewoon behulpzame van de verkoper heeft ons overhaald om hier de bank aan te kopen.
Ik werd heel prettig geholpen, en er werd samen met mij naar een oplossing gezocht toen bleek dat mijn budget minder was dan wat de meubelen kosten.
Wij werden goed ontvangen met koffie en uiterst vriendelijk geholpen.
Prima geholpen met het uitzoeken van een mooie bank.
Bij verkoop wordt niet geinformeerd op welke verdieping de bank komt te staan. En of er een lift aanwezig is in de flat. En zo wel - welke afmetingen de lift heeft (zodat kan worden geschat of de bank erin past). Nee hoor, de verkopers willen gewoon hun waar verkopen en zijn verder nergens in geinteresseerd. Wel 89 euro bezorgkosten in rekening brengen, met de belofte "het wordt tot in uw kamer bezorgd". Eindstand: de bezorgers hebben de bank gebracht, zagen dat de bank niet in de lift paste en lieten het gewoon daar staan, voor de lift op de begane grond. "Niet onze probleem, moet je maar zelf goed de lift meten voordat je een bank koopt", aldus de bezorgers.
Mooi ingerichte showroom met uitstekende styling en zeer uitgebreid assortiment. Personeel zeer deskundig en denkt met je mee. Geen druk en veel tijd voor de klant, en natuurlijk CBW erkende winkel.
Ontvangst in winkel vriendelijk. Nadeel is dat ik compensatie zou krijgen. Dat is door verkoop tactiek helaas niet gebeurd. Bankstel verkocht met meerprijs als echt leer, achteraf is het kunstleer, ook nog eens verkeerd onderhouds product verkocht in winkel. Daardoor moet ik na 5 jaar een nieuw Bankstel kopen. Als deze nieuwe ook een grote fout is dan is het de laatste keer dat ik bij Woonsquare heb gekocht
Personeel was vriendelijk en dacht mee.
Eerst lieten ze ons zelf rondkijken, toen wij het niet vonden, werden we zeer prettig en goed geholpen, alles duidelijk uitgelegd, en een fijne koop gesloten.
Vriendelijk en behulpzaam
Nvt
Erg vriendelijk personeel, de vrouw die hielp gaf goed advies en gaf ons echt de tijd om rond te kijken. De manager die ons later ook verder hielp was ook erg vriendelijk en gaf goede tips. Lekker een bakje koffie/ thee erbij. Zeker dat we anderen adviseren om bij hun langs te komen.
Zeer klantvriendelijk geholpen, lachende gezichten meedenken personeel
Wij werden uitstekend geholpen, erg leuk personeel en prima koffie. Hebben ons meubel nog niet ontvangen, dus verdere ervaringen wachten wij nog af.
Aardige personeel en goed geholpen met ik hoop het juiste advies, maar dat kan ik pas over 6/8 jaar zeggen. :)
Ik had een aantal winkels op mijn lijstje staan maar door de aandacht van de verkoper zijn we geslaagd in één winkel.
Was ons 2e bezoek. Wisten ongeveer wat we wilden. Klantvriendelijk, ervaring en goede uitleg. Meubels gekocht.
Veel keuze boxspring Goede uitleg Niet opdringerig Ben benieuwd naar de lering
Onze eerste ervaring met de winkel. Leuke zaak. Ruim opgezet. Meisje aangesproken die er toevallig net bleek te werken. Zij heeft het super gedaan . Van het begin tot het eind. Keep it up!
Hartstikke goed geholpen en geslaagd voor een nieuwe hoekbank
Zeer vriendelijk personeel
Keurig geholpen en de meubels keurig bezorgd. Verpakking meegenomen. Top!
We werden aan de deur goed ontvangen en de vraag die mijn vrouw stelde werd gelijk en duidelijk beantwoord .
Europalaan 24
5121DJ Rijen